Stanger1234

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stanger1234

  1. Altså jeg ved godt at det ikke var offentligt tilgængelig, hvis der var sådan et tyngdekraftsrum. Jeg ville bare håbe at vi havde teknologien til at lave sådan noget, så om 10 år, så kunne det f.eks. være offentligt tilgængeligt.

    Men vægtveste, ankelvægte og sådan noget lignende, det er jo nok det tætteste jeg kan komme på tyngdekraftstræning, så det må jeg bruge indtil videre, til der blive noget bedre :-)

  2. Hvad så motionister? Det er en dejlig tirsdag hvor dagen både byder på restoration og arbejde. :-)

    Det er dog slet ikke derfor, at jeg har sagt denne lndlæg herind, og jeg er heller ikke sikker på, at jeg har sat indlægget i det rigtige fora, men det må tiden nu vise.

    Jeg har længe ledt på internettet og prøvet at læse om stoffet, men jeg har aldrig helt kunne finde noget, som jeg har kunne gøre mig klogere på, så nu har jeg et par spørgsmål til jer, og jeg håber at både I og jeg kan blive klogere på det.

    Sådan noget som tyngdekrafts træning, er det noget man kan i virkeligheden? Altså at kunne gå ind i et specielt bygget rum, som gør tyngdekraften 2 gange jordens tyngdekraft, så hvis man er en som mig, der vejer 63 kg, kommer til at veje 126 kg.

    Eller bare noget der ligner det? Altså at man kan købe nogle sko som vejer 10 kg, noget overtøj som vejer 20 kg osv?

    Er sådan noget muligt eller er det bare mig som har en fantasi der er rigtig stor? :-)

  3. Jo hvis du hele tiden er i kalorieunderskud, så vil der ikke komme nogen muskeopbygning. Det er derfor, det er svært at bygge muskler og nedsætte sin fedtprocent på en gang. Hvis du sørger for at lave god styrketræning og få noget protein+kulhydrat efter træning, kan du holde på din eksisterende muskelmasse. Forudsat du ikke er i for stort kalorieunderskud. Nogle zigzagger mellem at være i kalorieunderskud den dag, hvor de laver styrketræning og kalorieunderskud de dage, hvor de ikke laver styrketræning eller/og laver kredsløbstræning.

    Okay, så tror jeg at jeg har forstået mere om emnet :-)

    Ville det så være en god idé at træne 4 dage og løbe de 3 andre. Hvis man tænker på at man indtager nok kalorier til at musklerne genopbygges i de 4 dage, hvor man styrketræner. Og man indtager mindre kalorier de dage, hvor man løber?

  4. Hvis "sundt mad" indeholder færre kalorier end du forbrænder (dels ved løb, dels ved den almindelige metabolisme) ja så er det = vægttab.

    Det handler altså kort sagt også om at du indtager den korrekte mængde mad/kalorier ift. dit mål om vægttab/lavere fedtprocent.

    Så det vil sige at jeg hele tiden skal være i kalorie underskud? Men vil det ikke sige at det forhindre muskelgenopbygningen?

  5. Du kan ikke tænke på den måde. Der er ikke nogle hemmelige regler, der siger at efter 8 km på et løbebånd ryger din fedtprocent ned. Du kan løbe 10 km på dit løbebånd 5 gange om dagen, men din fedtprocent falder ikke det mindste, hvis du spiser 10 flødeskumskager samtidigt.

    Din fedtprocent ryger ned, hvis du dyrker en masse motion og samtidigt spiser sundt. Det handler om at være i kalorieunderskud hver dag over en længere periode - så taber du fedt = lavere fedtprocent. Der findes ikke rigtigt andre muligheder. Så umiddelbart, hvis du lever fornuftigt og sundt ville du godt kunne få en lavere fedt procent af at løbe 3-4 km efter hver træning.

    Okay, så har jeg forstået det. Motion + Sundt mad = Lavere fedtprocent, hvilket i sidste ende nok også er = Vægttab. Er det ikke rigtigt? Altså, det er MEGET firkantet forklaret, men stadigvæk. :-)

  6. Goddag alle sammen. :-)

    Jeg sad lige og tænkte på det her spørgsmål, som tråden også hedder, hvornår bliver løb til tab i fedtprocent??

    For efter hver styrketræningsdag, så går jeg hen på løbebåndet og løber 3-4 km. Jeg sveder hver gang jeg er færdig, men det har nok også noget at gøre med min elendige kondition.

    Men jeg vil bare spørge, om det er vægttab når man begynder at svede, eller har det også noget at gøre med den distance, man løber og hvor hurtigt man løber?

  7. Så har jeg lige et spørgsmål til, håber at bare én kan svare ordentlig på det.

    Min ven og jeg har længe diskuteret om Will Smith i filmen I, Robot. Man ser en scene med ham, hvor man kan se at han har den største velformede brystkasse, mens han træner sin skulder.

    Vi har prøvet og søge efter nogle træningsprogrammer og de såkaldte diets, som Will Smith har udøvet og spist. Men vi kan ikke rigtig finde nogle, så er det nogle som kan hjælpe os med det?

  8. Jeg har endnu et spørgsmål om styrketræning, men det er med hensyn til "syre"

    Er det rigtigt, at hvis ens f.eks. arme syrer, så skal man bliver musklen hurtigere større hvis man bliver ved og ved at træne armen mens den syrer.

    Eller er det forkert?

  9. Fortæl os noget mere! Hvor hyppigt træner du? Træner du primært i maskiner eller med frie vægte? Hvad gør din kammerat anderledes?

    Ydermere, du skal nok ikke regne med at tage vægt og få en vildere overkrop samtidigt (da det ikke lyder til at du har nok masse på brystet, til at det kan betale sig at cutte fedtet af.)

    Jeg har trænet 5 gange om ugen - Mandag til Fredag - uden at træne ben men bare overkroppen. Nu er jeg begyndt at træne 5-7 gange + løb hver gang.

    Jeg har trænet primært med maskiner mht. bryst og ryg, mens at mine biceps og triceps er blevet trænet af frie vægte. Mine kammerat og jeg har stortset lavet de samme øvelser.

    Stanger: Går du til anden sport? Cykler du til skole/arbejde/andet? Hvis du i forvejen bruger dine ben jævnligt, skal du ikke regne med at få større ben af at løbe. Men hvis du ingen motion dyrker i forvejen, kan du godt regne med at tage en smule. Du skal bare vide at man ikke får kæmpe store ben af at løbe/cykle - der skal tungere vægte til :) Ikke sagt at løb er en dårlig idé, slet ikke! Men du skal ikke regne med at få kæmpe store lår af det.

    #ptpoul/anden: Nogen der kan bekræfte eller aflive min ovenstående vage påstand om, at (hård) bentræning skulle stimulere produktionen af testosteron (i højere grad end bare overkropstræning gør) - altså i henblik på at bentræning også stimulerer den generelle muskelvækst i resten af kroppen. Er der nogen sandhed i det?

    Jeg har ikke gået til nogen sport, jeg havde dog cyklet i skole ca. 2 km hver dag.

    Endog er jeg ikke begyndt at løbe for at få større ben, men i håbet om at kunne tabe mig og have en lavere fedt % og i håb om at det ville kunne " forstørre " min overkrop.

    Det er et meget godt spørgsmål, som jeg også gerne vil have svar på. :-)

    hvor har du og din kammerat jeres viden om vægt træning fra?

    Har i fået lavet et program af en træner og blevet introduceret lidt til emnet?

    Min kammerat og jeg har bare trænet løs... :-) Vi har ikke helt gået i dybden og analyseret voret vægt træning. Vi har dog fået hjælp af nogle i vores træningscenter om hvorvidt vi træner rigtigt osv.

  10. Måske har han trænet bedre og/eller hårdere, eller har bedre gener?

    Han har nok trænet hårdere end mig, men hans udvikling er virkelig meget anderledes end min.

    Generelt er det vel altid en fordel at træne hele kroppen fremfor kun det øvre. Må man spørger hvorfor du ikke træner ben?

    Desuden mener jeg at have læst noget med at (hård) bentræning i højere grad stimulerede produktionen af testosteron - er det noget forbandet sludder eller er der hold i det? Kan ikke huske hvor jeg læste det, desværre...

    Men hvorfor træner du ikke ben?

    Jeg ved ikke hvorfor at jeg ikke trænede ben...

    Mit fokus var vel at jeg skulle have en større, flottere overkrop og ikke større ben.

    Jeg er dog begyndt at løbe stille og roligt, både for at tabe vægt og for at træne ben. ( Man skal jo starte et sted :-) )

  11. Hej alle motion-dyrkere :-)

    Jeg har trænet i ca. 2 år nu og man kan godt se at jeg har trænet ( Det er ikke det helt store, men man kan se at f.eks. mit bryst er markeret. )

    Jeg har bare et spørgsmål mht. min overkrop, fordi jeg har trænet sammen med én af mine venner og han har fået et langt bedre resultat end mig.

    Det skal siges at han har gået til fodbold mens jeg røg, så stoppede jeg med at ryge ( så meget som muligt, skåret ned til kun fester OG de skal være gratis )

    Han er så begyndt at ryge og er begyndt at spille fodbold igen.

    Mit spørgsmål lyder på: Hvis man træner ben, som han har gjort ved hjælp af fodbold selvfølgelig, giver det en større effekt på overkroppen? Vokser den" hurtigere " end hvis man ikke tilføjer ben træning? For jeg har også hørt af en ven: Hvis du træner benene, så bliver resten af din overkrop også større.