Bjarkesh

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bjarkesh

  1. Hej Hej

    tak for svarene :o)

    @Rumlepot: Jeg synes det er intressant at folk før 1972 god kunne løbe på baretæer og ikke have problemer. Du har måske ret i at det er en modedille, men det betyder jo ikke at det ikke kan være rigtigt? Har du og andre set BT-tv hvor en Sparta løber anmelder et par fivefinger.BT-TV

    @Bjarkesh: Hvad sagde Fys´en så du skulle gøre? Jeg troede at skinnebenbetændelse gå væk af sig selv, hvis man "bare" hold sig i ro?

    Mvh

    Sylle

    En masse ting. Varme om natten. En masse cykling og løb i skov. Evt ultralyd ved en fys. Man kunne også "massere" betændelsen op mod hjertet. Kulde/varme/kulde/varme efter aktivitet. Og mest muligt gå i sko med støtte. Evt tjek om ens løbesko er de rigtige.

    Jeg har fulgt disse ting de sidste par uger, og nu kan jeg igen løbe 10km på asfalt uden at have smerter ved at tage strømper på næste dag.

  2. Jeg har faktisk et par Fivefingers, som jeg købte for nu to år siden. Dengang kunne jeg kun få dem på nettet, så størrelsen passer desværre ikke helt. (Vidst et nummer ller ½ for store). Jeg brugte dem mens jeg styrketrænede og når jeg var til gymnastik, da jeg syntes det var koldt for føderne på de bare gulv.

    Jeg har desværre ikke brugt dem i en 1½års tid nu, men har gået og tænkt på at skulle finde dem frem igen.

    Jeg døjer så med skinnebensbetændelse, og spurgte en Fys, om det kunne være ide at træne lidt gang og løb i dem. Men det mente hun bestemt ikke var nogen god ide, tværtimod.

  3. Hej.

    Jeg er en fyr på 18 år som har tabt mig rimelig meget og nu er problemet så at jeg har fået noget løst hud nede ved maven. Jeg er gået fra ca. 100kg til 85kg og jeg synes det er ret så pinligt at gå og se på hver gang.

    Så her er mit spørgsmål.

    Er det muligt at kunne træne dette væk ved hjælp af øvelser og evt. maskiner?

    Hvis man kan, så vil jeg meget gerne høre nogle gode øvelser til denne slags for det har naget mig i godt og vel 6 måneder.

    På forhånd, mange tak.

    ( bruger denne "hele kroppen - 5 øvelsers guide" herinde fra og cykler 1 time om dagen.)

    Hej.

    Det er måske ikke så meget et svar, men en lille hjælp. Da jeg var 16 tabte jeg mig gra 125kg til 80kg. Da jeg var 17 begyndte jeg at at styrke træne, og har så igennem to år taget 10kg på. Jeg havde enormt meget løst hud, og kender udemærket dit problem, man syntes selv at det ser enormt træls ud. Jeg er nu 20, og har ikke trænet styrke træning siden august, men jeg har derimod løbet og løbet og alt muligt cardio siden, og træner nu serie 1 fodbold 3 gange om ugen, så jeg har aldrig været i så god form.

    Min pointe er så, at det er først nu at jeg så småt er begyndt at få sixpac, for den har været "gemt" af det løse hud. Jeg kender derfor desværre ingen anden formel udover tid, og masser af motion.

  4. Hej derude.

    Jeg er begyndt at døje med en gammel lyskenskade. Jeg spiller meget fodbold, håndbold og løber meget.

    Men da jeg for ca. 8 år siden fik den første skade, skete det ved at skyde til en bold til foldbold.

    Dengang kom jeg så over det, og har ikke mærket noget i mange år.

    Men her i fredags da vi skulle spille kamp, og jeg skulle tage det første målspark, som der er mange af i kampen, så får jeg den sygeste smerte i lysken, ligesom det var dengang.

    Mit spørgsmål er så, om der findes nogle øvelser, der varmer lysken særlig godt op, eller noget man kan gøre for at træne det op eller forebygge skaden, for jeg vil nødig pludseligt stå med en fibersprængning igen.

    Jeg varmer altid utroligt godt op, så det burde ikke være fordi jeg er kold til start.

    På forhånd tak, Bjarke

  5. Hej Bjarkesh

    Nu havde du lige skrevet, da jeg uploadede...

    Du lyder vel nok til at have meget selvdisciplin! Min søster var tyk som barn, så hun har sådan en "aldrig mere holdning" så hun kan godt spise et lille stykke chokolade uden at spise det hele. Hun vil ikke være tyk igen. Men jeg har aldrig været decideret tyk og har altid kunnet tabe mig hurtigt, hvis jeg tog på, så jeg tror, at jeg bare tænker, nå skidt det kan jeg hurtigt tabe igen... altså bortset fra at jeg så liiiige har det lidt svært med motivationen denne gang og at 8 kg er lidt meget alligevel.

    Håber jeg har lært noget af mine fejl....

    Ja det har jeg :) Men det er også kun fordi, at jeg har været ret så fed engang, og det vil jeg aldrig opleve igen, og jeg ønsker heller ikke at nogle skal opleve det.

    Jeg kan da også godt spise en lille kun slik eller chokolade engang imellem, men jeg har bare noget i mig, der giver mig kvalme, eller det bare ret så dårligt, hvis jeg spiser mere en bare lige lidt. Også med chips, en håndbold, og så kan jeg ikke klare mere psykisk.

    Men angående din motivation. Så sæt små mål, og giv dig selv belønninger.

    Man må godt forkæle sig selv, bare ikke med usunde sager.

  6. Som du selv siger, så er det jo bare at lade være med at købe slikket.

    Jeg havde selv problemet da jeg boede hjemme ved mine forældre for to år siden. Min moder købte simpelthen altid usundt ind, og når det lægger lige inde i skabet, så er det jo alt for nemt at gå hen og tage det frem og spise det jo.

    Men nu køber jeg selv ind, og jeg er simpelthen for nærrig til at købe slik. Det er bare at lade være med at putte det i kurven, og så husk ikke at handle ind når man er sulten. Så er det det nemmere at stå i mod slikket.

    Når så man ikke har slik og chips i huset, så er der simpelthen ikke nogat at spise når lysterne melder sig jo.

  7. Har selv tabt mig 45kg da jeg var lidt yngre, og i dag har jeg så taget 15kg på igen, efter jeg har trænet i 2 år.

    Men efter jeg har tabt mig, har jeg simpelthen udviklet den ondeste samvittighed. Jeg får det så vanvittigt dårligt med mig selv, hvis jeg spiser noget dårligt, det kan slet ikke beskrives hvor dårligt jeg får det af det.

    Så derfor kommer der ret nemt til mig at holde mig fra det.

    Men her for 2 måneder siden var jeg på ferie i en uge med uddannelse, og der var det totalt umuligt at holde en normal diæt, så der faldte jeg virkeligt igennem.

    Jeg tog også på af det, så det kunne ses, men ugerne efter der, ramte min dårlige samvittighed og der trænede og trænede jeg bare i vildskab, og så var de kilo hurtigt væk.

    Men du kunne give dig selv nogle andre beløninger, istedet for at spise slik.

    Jeg har været god til at belønne mig selv med tøj og videospil, når jeg har ramt mit resultat.

    Det er en hamrende god motivation.

  8. Måske skal han arbejde med smidigheden i hoften. Han er muligvis meget smidig til den "lukkede side"(indad). Personligt er jeg klart mere smidig, når hoften er åben med det resultat, at mine knæ gerne vil glide ud til siden.

    Lyder meget logisk ja. Hvordan vil du så foreslå det?

  9. Hej.

    Jeg er instruktør i et lille lokalt motions center.

    Da jeg så havde vagt i går aftes, kom en ung gut hen (vel en 16-17år). Han spurtge mig hvad jeg mente hvad han skulle gøre ved hans problem, men jeg måtte desværre være ham svar skyldig, da jeg ikke har hørt om det før.

    Men jeg sagde så at jeg lige ville vende tilbage hvis jeg finder ud af noget.

    Hans problem er, at når han sqautter, og så kommer ned til der hvor lårene er vandrette, som han kaldte det, så begynder hans knæ simpelthen at bøje indad.

    Vi snakkede om hvor hans problem var henne, og han sagde han var noget øm og uelastisk i lårene, men han virkede nu meget flexibel alligevel.

    Han har trænet i fire måneder. Umiddelbart ligner han en aktiv person og sporty person.

    Han sagde dog, at efter han han havde trænet i to måneder med squat, så fik han så ondt i hans knæ, at han tog til læge med det. Men lægen sagde bare han lige skulle holde en lille pause, og så begynde igen når det ikke gjorde ondt længere.

    Jeg anede simpelthen ikke hvad jeg skulle sige til ham, men jeg tænkte så om der var nogle herinde der havde en ide?

    Hvis jeg ikke har forklaret det tydeligt, så spørg endelig.

  10. Jeg laver stort set de samme øvelser som dig, dog bruger jeg en lige curlstang til skulderpress, Milipress og uprigth rows.

    Hvis man skal lave Frenchpress(triceps) kræver det at man også har noget der minder om en træningsbænk. Man skal i øvrigt vist bare køre ned til panden, for at holde det bedst i triceps - ikke bag hovedet.

    Jeg plejer faktisk at kombinere FrenchPress med noget der minder om closegripp benchpress. Altså når jeg har taget 8-10 reps ned til panden og op så slutter jeg øvelsen med at køre ez-curlstangen ned til brystet og op i strakt arm 10 reps. 3 sæt af dem og dine triceps BRÆNDER. Det virker virkelig godt for mig. :tongue:

    Lige præcis :)

    Manglede lige nogle folk til at forklare det hele lidt bedre hehe :)

    Men ja, der er jo utallige øvelser der kan laves med en curlstang.

  11. Det er en god invistering :)

    Men ja der er masser af øvelser.

    Jeg laver blandt andet millitary press, og så efterfølgende (ved ikke lige hvad den hedder), men hvor jeg trækker den op fra navlen til hagen. Altså skulder træning.

    Mener også at det er fransk pres? Hvor ma ligger på ryggen, og så man kører stangen ned bag hovedet. Altså Triceps øvelse.

  12. Kvinder skal være lidt "bløde" i det efter min mening. Ummmmm Jo lo's bløde røv :wub:

    Hvorfor skal kvinder være "bløde"

    Måske bare mig der er lidt fedtkorskrækket efter jeg selv har tabt mig. Men der er da ikke noget mere skummelt, end en stor mave på en pige? Selv skal der være fedt på krobben, men spar mig da helst for "bollehåndtag", det tænder dælme ikke mig da..

  13. Det er jo for ind i helvede ikke godt klaret, når målet er en forkert retning at gå i og midlerne er direkte idiotiske. Nu må du eddermame tage dig sammen og lade være med at skrive flere latterlige ting i den her tråd, end dem Dreamgirl selv kommer med. Christ.

    Jeg kan fornemme at du ikke kan se ironien i det?

    Og som jeg skriver, er det jo ikke selve hendes mål der er godt klaret, overhovedet ikke, men selve det hun har nået sit mål. Læs før du svarer så kritisk

  14. Først vil jeg sige tillykke. Kender selv følelsen af at nå et mål, og det er så fedt at gøre det. Godt gået :)

    Men så min mening om selve målet, og måden du har nået det, mmmtjaa.. Det vil jeg helst ikke kommentere :)

    Men den kostplan du skriver her, er jo vildt syg, det er jo meget tæt på, hvad jeg spiser i et måltid!

    Der må da mangle en helt masse vitaminer og proteiner i den kost der?

    Men overordnet godt klaret..

  15. Fornuftigt indlæg.

    Men man skal altså lige huske på at de overvægtige bestemt IKKE altid er søde og rare selv ved dem der KAN tabe sig - og gør det. Ofte ønsker ens lettere overvægtige omgangskreds faktisk at man mislykkes med sit eget mål med at blive super fit. De forsøger meget ofte at "underliggøre en" selvom det helt klart er DEM der spiser forkert. De kan godt lide at sige "jamen det er da ikke normalt at sige nej til ekstra kage" osv osv. De ØNSKER ofte at man mislykkes, de siger det dog ikke men pakker det ind i lettere laterliggørelse af ens måde at håndtere sin krop på.

    De synes jo åbenbart at deres egen uformåen ser værre ud ved siden af én der håndterer det som de selv burde.

    Rygere er ofte på samme måde - de prøver på at få ikke rygere med på vognen, så de selv kan have bedre samvittighed. Det er i hvertfald min generelle opfattelse og erfaring.

    Det er nok pga. den måde de "almindelige utrænede mennesker", opfører sig over for os der går lidt op i spisevaner og træning osv. det er så trættende at høre at man er "fanatisk" fordi man ikke gider æde trestjernet salami til frokost eller andre ekstremt usunde ting.

    Så derfor - de "fede" som man omtaler her, er altså til tider selv uden om den måde man ser på dem på. De er selv med til at forværre situationen, fordi de forsøger at mærkeliggøre os, der tænker bare LIDT over hvad vi putter i og hvordan vi behandler vores kroppe.

    HØRT. Det jeg har fuldstændigt oplevet det samme!

    Det er sku en underlig verden.

  16. Nu hvor snakken er lidt inde på overvægt og psyken

    Så kan jeg bidrage med, at jeg som 15årig var en meget overvægtig dreng. 186cm, 125kg. Havde mistet al lysten til livet, kunne ikke dyrke sport eller noget som helst.

    Men så pludselig en dag vendte det, pga, jeg kom igang, fordi jeg blev tvunget til at være fysisk på arbejdet.

    Det endte i et stort vægttab på 8måneder.

    I dag er jeg 20år, har en kampvægt på godt 93kg. Har siden jeg startede styrketræning/bodybuilding, taget 13kg på.

    Idag lever jeg livet fuldt ud. Har en krop som jeg er tilfreds med, dyker 5 slags sport og er bare sund og rask.

    Flyttede hjemmefra for to år siden, og det resulterede i at jeg selv skulle købe mad. Var vandt til at der altid var slik og kage i huset (Ikke for at bebrejde mine forældre, for min overvægt, men det er da ngoet af skylden). Men nu hvor jeg selv skal KØBE de usunde ting, så er jeg sku for nærig, det er så NEMT ikke at putte de usunde varer i kurven.

    Jeg er heldigvis blevet udstyret med den ONDESTE samvitighed, så kan sagtens holde mig fra usunde ting. Ikke at jeg lever topdollar 100% sundt altid, men jeg spiser ikke som et barn længere.