mig2009

Banned
 • Content count

  169
 • Joined

 • Last visited

About mig2009

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Sundt vægttab

  Spinderella har skrevet svaret til dig pm
 2. Sundt vægttab

  Jeg ved i ikke kan hjælpe mig men det behøver i heller ikke har accepteret at sådan er jeg bare, jeg har været hos en psykolog men fik intet ud af det , for på en eller anden måde har jeg det godt på den her måde, til tider bliver jeg træt af det men igen jeg vil ikke ende som før hvor jeg hyggespiste .
 3. Sundt vægttab

  Må indrømme at jeg i starten bare vil leve sundt, men det har jeg opgivet for jeg kan IKKE enten så overspiser jeg ellers så skal jeg have kontrol over det jeg spiser , ellers ender det med trøste/ hyggespisning, har forsøgt at leve efter en kostplan men det virker ikke mit problem er at jeg spiser med følelserne, så jeg har besluttet mig for at have kontrol over maden , for er godt træt af at det er maden der skal styre mig! Kan godt være det lyder underligt men det eneste der glæder mig er at se vægttab, nå nu fik jeg ikke svaret på dit spørgsmål , jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg bliver ved med at skrive herinde ? Er altså blevet helt afhængig af kost og vægttab. I starten var jeg træt af det og skrev også jeg gerne vil tage lidt på igen osv for et stykke tid siden men det har jeg opgivet, fandt ud af at når jeg spiser normalt igen føler jeg ingen glæde.
 4. Sundt vægttab

  Må indrømme at jeg i starten bare vil leve sundt, men det har jeg opgivet for jeg kan IKKE enten så overspiser jeg ellers så skal jeg have kontrol over det jeg spiser , ellers ender det med trøste/ hyggespisning, har forsøgt at leve efter en kostplan men det virker ikke mit problem er at jeg spiser med følelserne, så jeg har besluttet mig for at have kontrol over maden , for er godt træt af at det er maden der skal styre mig! Kan godt være det lyder underligt men det eneste der glæder mig er at se vægttab, nå nu fik jeg ikke svaret på dit spørgsmål , jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg bliver ved med at skrive herinde ? Måske fordi ingen tror på mig ? Er altså blevet helt afhængig af kost og vægttab. I starten var jeg træt af det og skrev også jeg gerne vil tage lidt på igen osv for et stykke tid siden men det har jeg opgivet, fandt ud af at når jeg spiser normalt igen føler jeg ingen glæde.
 5. Sundt vægttab

  Jeg har lige skrevet til morten z, hvis han også tror jeg er en troll kan jeg vise mig selv på webcam, det er måske det eneste bevis, det har jeg også skrevet til ham så må han bedømme, men altså hvis jeg var en troll vil jeg ikke vise mig selv...
 6. Sundt vægttab

  ER DU VIRKELIG SÅ SUR OVER AT DU IKKE HAVDE RET ??? DEN DER LER SIDST LER BEDST
 7. Sundt vægttab

  MHT til syreskade på tænder: Tygger du sukkerfrit V6 tyggegummi >> straks efter du har spist øges pH-værdi-en til normalt niveau indenfor få minutter og derved mindskes risikoen for såvel syreskade som karies SE ALT KAN LØSES
 8. Sundt vægttab

  Jeg behøver heller ikke jeres råd mere, fatter egentlig ikke jeg skriver mit vægttabs program herinde ? nå det var en dum fejl af mig
 9. Sundt vægttab

  nå nu blev alle jo stille loool typisk, i blev jo skuffet over at jeres bøger ikke havde ret "Ny forskning viser, at en lynkur faktisk kan være den bedste metode til et langvarigt vægttab. Den nye undersøgelse viser, at fornuftige lynkure og hurtige vægttab faktisk virker bedre for den langsigtede succes med vægten end langsomme slankekure med små vægttab." - Susan Roberts (Professor i ernæring ved Tufts University i Bosten, USA) GODT SUSAN :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :
 10. Sundt vægttab

  Fordi jeg selv har prøvet det men hun er også åbenbart den eneste der støtter mig
 11. Sundt vægttab

  "Ny forskning viser, at en lynkur faktisk kan være den bedste metode til et langvarigt vægttab. Den nye undersøgelse viser, at fornuftige lynkure og hurtige vægttab faktisk virker bedre for den langsigtede succes med vægten end langsomme slankekure med små vægttab." - Susan Roberts (Professor i ernæring ved Tufts University i Bosten, USA) SE SELV JEG HAR RET :4thumbup:
 12. Sundt vægttab

  JEG SKREV SUNDT VÆGTTAB FORDI JEG HAR HØRT AT NUPO ER DET SUNDESTE MAN KAN TABE SIG MED DERFOR SKREV JEG SUNDT VÆGTTAB; HVORFOR OPDIGTER I ALRT MULIGT
 13. Sundt vægttab

  Sig mig engang spinderella hvornår har jeg nogen sinde sagt at jeg har en spiseforstyrrelse, jeg siger jo netop at jeg ikke har. FAT DET ALLE SAMMEN JEG SIGER IKKE JEG HAR EN SPISEFORSTYRRELSE hader når i siger han er en troll han har ingen spiseforstyrrelse JAMEN HVORNÅR HAR JEG SAGT JEG HAR EN =??????????? JEG HAR INGEN SPISEFORSTYRRELSE ... okay håber i har fattet det.
 14. Sundt vægttab

  Selvfølgelig i er jo alle imod mig men det har jeg det også fint med.
 15. bliver ved med at tage på..

  Tal lige ordentligt, jeg kan også godt tale grimt men vil ik ned på dit niveau