harald8800

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    harald8800 got a reaction from Kongsfelt in Brug af primobolan   
    Tror de fleste gør det velment, da de måske kender mere til steroider og bivirkninger derved (Ja selv et begyndersteroid som primobolan har videnskabeligt påviste bivirkninger) end den bedømt ud fra spørgsmålet ungsindige trådstarter. Ved man ikke engang hvorvidt man skal injicere eller æde lortet før man har tænkt sig at tage det, så er man da for dum til at læse indlægssedlen på en bøtte vitaminpiller og måske man så skulle holde sig fra sådan noget (faktisk ret kompliceret) lort som steroider. Så kan du kalde os puritanere og anti og hvad du ellers kan finde på af negativt værdiladede intetsigende ord. Vil nu mene at sarkastiske, men velmenende personer ville være mere rammende. Man får svar som man råber i skoven, og opfatter personligt spørgsmålet som et råb om hjælp. Ville trådstarter i virkeligheden vide hvorvidt han rent faktisk SKULLE injicere et stof som primobolan, uden at få ørerne tudet fulde af sarkastiske bemærkninger og råd om at holde sig fra anaboler, så havde han vel søgt om det på bodyhouse eller getbig, hvor der sidder mange forholdsvis uintelligente keyjockeys med skrumpenosser, som hjertens gerne leder folk ud i et sådant misbrug. Får du deres mailadresse kan halvdelen af dem sikkert sælge dig et skud i samme ombæring.
    Har man VIRKELIG besluttet sig for, at tage steroider og er det helt utvivlsomt at man har tænkt sig at gøre det. Så vil jeg da mene at man bør sætte sig ikke bare grundigt, men MEGET grundigt ind i evt. bivirkninger og måder hvorpå disse kan minimeres. Mange folk tror HELT FORKERT at et stof som primobolan ikke har seriøse bivirkninger, men "Here we go for the 100th time", der er bivirkninger ved ALLE anabole steroider også selvom du kun tager en kur og i en kortere periode.
  2. Like
    harald8800 got a reaction from KåreS in Jeg mangler et træningsprogram (begynder)   
    Ja hvor skal man begynde. Mange, der træner regelmæssigt har jo brugt læssevis af timer på at læse og lære om træning, fysiologi og programmer osv. Men vil da li' smide nogle hurtige retningslinier op, betragt det som et hurtigt review af hvad jeg har erfaret i min tid som sportsmand :D
    Først og fremmest. Man kan ikke tage muskelmasse på samtidig med at man taber sig, og du tager ALTID fedt på samtidig med muskelgain når du stiger i vægt også selvom, at du træner og propper dig med proteinpulver osv. Derfor træner bodybuildere som regel periodevist i det der hedder bulk og cut. Bulk hvor man ligger i kalorieoverskud (indtager flere kalorier end man forbruger og forbrænder) og cut (det omvendte). Grunden til, at man så stiger i muskelmasse er, at når man træner sin krop samtidig, så tager man mere muskel på når man stiger i vægt end man taber når man slanker sig. Man kan sige, at man tager 2kg muskelmasse på og 1 kg fedt i en bulkperiode, og når man så taber sig, ryger der 1 kg muskler og 2 kg fedt. (meget karrikeret, men bær nu over med mig).
    Det er derfor kosten er så vigtig, mange klager over at de ikke bliver større selvom de træner meget (det er så fordi de ikke spiser tilstrækkeligt, så de ligger i kalorieoverskud) og andre klager over, at de ikke er markerede nok (det er fordi deres fedtprocent er forhøj, mavemuskler er mindre synlige ved folk med høj fedtprocent.) Det er således lidt et sammenspil hvor de vigtigste elementer i din træning, er kost (hold den sund, også i perioder hvor du ligger i kalorieoverskud. Mange begår den fejl at æde en masse junk i bulkperioder, og det er ikke optimalt.), træning og søvn (søvnbehov varierer, men 8 timer er en god tommelfingerregel.
    Grunden til at søvn er vigtig, er fordi det er der du restituerer kroppen. Restitution er når kroppen gendanner de nedbrudte muskler (efter træningen) og det er i denne periode, du bliver stærkere. Man siger, at hvis du har trænet fullbodyprogram (helkropsprogram) så skal kroppen have 2 dage, før den er fuldt restitueret og du kan træne igen. (igen en tommelfingerregel, men godt udgangspunkt når du ikke er mere træningsvant.)
    Jeg vil også lige smide nogle hurtige råd og pointers mht. din træning.
    Har selv trænet i perioder hvor jeg alene havde fokus på styrketræning og bodybuilding. Jeg vil råde dig til at lægge en del cardio (kredsløbstræning - løb, cykling, sjipning, roning osv.) ind i dit træningsprogram samtidig med styrke og body, da det virkelig er alfa og omega til et sundt legeme og desuden er sjovt og udfordrende.
    Drop proteinpulver og kreatin osv. Der lyder nok et ramaskrig når jeg skriver det, og ingen tvivl om, at proteinpulver påvist kan gøre en forskel, men ser bare alt for mange, som overdriver deres indtag af det ulækre stads. På den måde spilder man sine penge, får uren hud og dine nyrer kommer på overarbejde. I det lange løb tror jeg ikke du vil kunne mærke forskel som begynder, hvis du spiser en nogenlunde sund og varieret kost.
    Lad være med at bruge 3timer hver dag på din træning. Det er demotiverende hvis det taget FOR meget tid, og egentlig spild af tid, med mindre du nyder at træne i så lang tid, eller du skal være professionel et eller andet. Træner man selv kan du træne et ganske fint fullbodyprogram på 1/2 - 1 time, og få arbejdet samtlige muskelgrupper igennem.
    Pas på med at stige for hurtigt i vægt og gå for hurtigt ned i gentagelser her i starten. I starten skal dine muskler sener osv vænne sig til at du træner, løft derfor med sæt af ca. 12-15 gentagelser og gerne 3-4 sæt. Når du er mere vandt til at træne kan du så øge vægten og sætte antal gentagelser osv ned. Og træn som nævnt ovenfor med frivægte, hvor det er muligt. Så træner du de stabiliserende muskler. Eneste øvelser hvor jeg kan anbefale at bruge maskine, er sitting rows og træk til bryst. Disse øvelser kan fint laves med frivægte, men jeg bruger selv maskine til dem, og synes at man på den måde bedre kan koncentrere sig om selve øvelsen, i stedet for holdning og ben osv.
    Et godt og simpelt fullbodyprogram som du kan træne 2-3 gange om ugen, alt efter lyst og disciplin kunne være
    bryst: frivægte eller bænkpress
    Sitting rows
    mave og rygbøjninger
    dips
    Det er en god ide at cykle lidt inden som opvarmning. bare 10 minutter eller sådan for at få gang i kroppen.
    Mange vil nok også anbefale dig kongeøvelserne indenfor styrketræning
    dødløft og squat. To rigtig gode øvelser som træner nær ved hele kroppen. Dog kræver de en vis smule teknisk kunnen, da det ikke er godt at udføre disse forkert og desuden ville jeg personligt vælge at løbe 2-3 gange om ugen i stedet og så træne ben på den måde. (gør jeg faktisk :D)
    Håber det gav lidt afklaring, har du flere spørgsmål så tøv endelig ikke. Og tillykke med starten på et liv som træningsnarkoman, des mere man laver des mere afhængig bliver man sgu af lortet :D Og husk på kærlighed og kondition er de eneste to ting man får mere af ved at give :D
    VH