Ostekongen83

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ostekongen83

  1. tak for svarene

    Jeg kører faktisk aldrig 1RM men jeg føler at et bælte hjælper til at min ryg belastes mindre fordi jeg kan spænde bedre op. Jeg bruger det også kun når jeg kører 5RM, ellers aldrig.

    J.b: Er bæltet medium? Jeg har lige målt min livvidde, ifølge tallene inde på jbv skal jeg have en xl, i øjeblikket er jeg i gang med at trimme fedtet af mavsen, men jeg tror ikke jeg taber mig så meget at jeg kan passe en medium.

    Noget helt andet er: hvad er jeres mening omkring bæltespænde vs. lever som der er inde på inzers hjemmeside. Jeg læste nemlig at det normale bæltespænde kan være svært at spænde fordi bæltet er så tykt, men omvendt kan bælterne med lever "låsen" genere de nederste ribben da bæltet overlapper en smule foran på maven.

  2. Hej MOL'ere

    Jeg går og tænker på at købe mig et styrkeløftsbælte og ved ikke lige hvilket et det skal være.

    Jeg overvejer at købe et wahlanders (http://www.wahlanders.se/shop/catalog/product_info.php?cPath=21_25&products_id=40)

    eller et fra JBV trading (der er vist kun et).

    Jeg overvejede også at købe et inzer forever (http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVERBELTS_BUCKLE10MM) meeen hvis der var nogle gode alternativer hvor tolden ikke var så dyr er det jo at foretrække. :wink:

    Jeg tænker på at det skal bruges til squat + dødløft. Jeg ved ikke om det er for stift eller det slet ikke er nødvendigt med et bælte af den kaliber endnu, da jeg ikke løfter super meget (dødløft 140kg, squat 120kg), men jeg har planer om at skulle løfte en del mere og jeg tænkte derfor at det kun kunne betale sig at investere i kvalitet fra starten af.

    Er der nogen af jer der har et af disse to bælter og/eller kan give mig nogen visdomsord med på vejen.

    Takker på forhånd :smile: