Tasselhof

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tasselhof

  1. Jeg vil nu gi Lau ret i at det faktisk kan være gavnligt for kroppen at have en planlagt snydedag, evt. en gang om ugen, således at man får boostet sit leptin-niveau op igen. Efter få dage med kalorieunderskud falder koncentrationen af leptin hvilket medfører lavere forbrænding og et skift fra fedtforbrænding over til muskelnedbrydning. Kroppen tror jo den sulter, så hellere gemme på fedtet end musklerne.

  2. Jeg syntes også jeg læste for et par år siden på et udenlandsk forum at specielt juice skulle man holde sit kreatin langt væk fra, om det var fordi det fuld af kulhydrater eller var syrligt eller sådan noget husker jeg ikke lige. Det er bare ærgerligt hvis man ødelægger kreatinen jo, så det var rart at vide.

  3. Vi fandt en ske

    På den står der 1 dl, ½ dl markerad.

    Hvor meget er en scoop så lige?

    (Mangler nok lige en vægt nu).

    Hvis du bor i nærheden af en føtex, så har de en udmærket digital køkkenvægt til 200 kr. Jeg har selv lige for nylig fået en af min kæreste, hende blir man sgu nødt til at holde af, så jeg ku holde ordentligt styr på kalorierne.

  4. Hejsa, ny dreng i klassen her.

    Jeg vil klart give jer ret i at frie vægte er at foretrække i de fleste tilfælde, men jeg syntes dog der er undtagelser. F.ex. kører jeg selv lateral raises og bent-over raises i cable da det gir modstand helt fra bunden af trækket, hvorimod DB først gir mærkbar modstand når man kommer 30-40 grader ud fra kroppen.