ibroken

Medlemmer
  • Posts

    414
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ibroken

  1. Nogen, der kan anbefale en god riskoger, der holder mere end blot 3-4 måneder? Den skal kunne holde til at blive brugt hver dag. Har en fra OBH Nordica, der gav op lige pludseligt. Vil investere i en mere holdbar riskoger nu, men kan sgu ikke finde nogle anmeldelser eller lignende på nettet, hvor jeg kan vurdere ud fra andres meninger.

    Så hvis I tør anbefale nogle, så sig lige til. Tak på forhånd.

  2. Hvis du har allergi, og din læge siger du har allergi. (Der skal du have prik test osv) Så kan du få høfeber piller på recept.

    Det er bare så omstændigt, og da dit medecin tilskud alligevel ikke bonger ud før du kommer op på de 2000 kr årligt (Fra recept medicin) er der ikke noget hentet ved det.

    Så! Gå på apoteket. bed om en lille pakke milden eller andet høfeber medecin og se om det virker...

    Det gør jeg. Tak for det ;)

  3. Hvis man står og har noget allergi over for pollen og måske skal til at indtage medicin mod det, kan det så påvirke muskelvækst eller energiniveau på en eller anden måde? Jeg har mindre symptomer, dog kan jeg godt leve med det, hvis jeg ved at medicin vil påvirke træningen.

    Lyder måske lidt latterligt for nogen, men vil shu bare vide om det har indflydelse i træningen ved at indtage medicin mod pollen?

  4. Køb du bare EyeQ hvis du vil betale overpris for produktet. Det kan gøres LANGT billigere og her taler jeg ikke om produktet fra det lokale supermarked. Men da vi ikke må henvise til forhandlere, kan jeg jo ikke komme det nærmere.

    Send en privat besked så med linket? Og tak for svaret, Jan. Vil lige se hvilket produkt teddy snakker om..

  5. Biosym tager cirka 300kr for 220 kapsler, hvoraf dosseringen ligger på 4 kapsler om dagen. EyeQ indeholder 360 kapsler til næsten samme pris, hvoraf dosseringen er på 2 kapsler om dagen. På det punkt er det nok billigere. Gider hellere ikke betale mere for essentielle fedtsyrer.

    Burde jeg bare satse på EyeQ i stedet?

  6. Altså, jeg valgte umiddelbart bare det første fedtsyrer produkt som de fleste jeg kender anbefalede. Har dog aldrig rigtigt undersøgt, hvad der er bedst af produkter indtil nu.

    Det der EyeQ ser faktisk interessant ud. Dog kunne jeg ikke rigtigt konkludere så meget ud fra Jan's indlæg udover at Biosym måske vildleder med deres reklamer..?

  7. Hvilket kosttilskud bruger I, når det kommer til indtagelse af omega 3-6-9 fedtsyrer?

    Grunden til jeg spørger er, at jeg selv bruger Biosym EPA-GLA+ og ville høre, hvad andre bruger og hvorfor. Hvad skal man gå efter - indholdsmæssigt - hvis man er ude efter de sunde fedtsyrer gennem tilskud?

  8. Nogen, der kan fortælle mig lidt om, hvilken vigtighed bredden af ens fødder har under eksempelvis stiff-legged deadlift, squat og front squat? Hvor bredt burde man stå med fødderne og skal tæerne peje lidt skrådt eller stå lige?

    Har hørt at man ligger anderledes pres på benenes muskler ved at variere ens fodstand..

  9. Personligt får jeg +500mg C-vitamin, +80mg D-vitamin, en ekstra zink tabelet, og så multivitamin (livol, almindelig), og fiskeolie.

    Hvorfor +500mg C-vitamin? Er der for lidt i de der Livol multi piller? Bruger dem nemlig også selv som den eneste vitamin pille pt...

  10. Jeg har hørt godt om denne øvelse, da den rammer brystkassen rigtigt godt selvom der er mere pres på skulderen. Men kan øvelsen betale sig at indsætte i et 5-split, så programmet vil være således:

    Dumbell bench press

    Incline dumbell press

    Incline dumbell flyes

    Guillotine press

    Pec deck flyes

    Alle øvelser er 3x8-12, hvoraf jeg tænkte på at køre lidt moderat vægt i guillotine press for at spare skuldrene.

    Hvad mener I om øvelsen? Og er det for meget at ligge ind på brystprogrammet?

    Også noget helt andet, hvor langt ned til halsen skal stangen gå?

  11. Har det stadig nu, 2 dage efter, så giver det nogle dage endnu. Træner stadig alle muskelgrupper uden problemer.

    Men jeg tager til lægen, hvis det fortsætter.

    EDIT: smerten forsvandt da jeg gik i gang med min rygtræning i dag. Helt sikkert ;) det manglede bare.

  12. Jeg lavede nogle sæt i front squat i går og kom ved uheld til at kigge ned mod fødderne flere gange efter jeg havde vægten på skuldrene for at placere fødderne ordentligt. Det lykkedes mig at gennemføre min bentræning, men da jeg så skulle videre til at slutte af med nogle crunches og knee ups, så fik jeg nogle syge smerter omkring midt ryg. Er ikke ekspert og ved ikke præcis, hvor det er, men det virker som omkring rygsøjlen, da jeg får smerten når jeg kigger ned mod fødderne og generelt bare bøjer i ryggen.

    Det har været der siden i går og pga min dumhed, hvor jeg valgte at kigge nedad i front squat. Skal jeg vente det ud eller tage til en professionel?