Vitalic

Medlemmer
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vitalic

  1. du kan holde din naturlige Testoron produktion i Top ved at sørge for at få stivert på som det første hver morgen(hvis du ikke allerede har det). Der er en artikel om det inde på www.T-nation.com. Tobaks rygning kan, modsat hvad andre tror, også øge din test produktion, dog ikke noget jeg vil anbefale og desuden nedbryder det cellerne i din krop så det går nok ud på et..... ellers skulle 40 mg Zink om dagen eller rå tyrenosser også øge din test. produktion.

  2. Som en anden herinde skrev tidligere er det normalt at have lidt ekstra doms, hvis kroppen udsættes for noget den ikke er vant til. Men hvis doms er et stort problem for dig, så æd noget tomat suppe efter træning, det virker anti-flammatorisk på kroppen og forkorter din restitutions tid voldsomt meget.... du kan næsten træne en ekstra dag om ugen :D

  3. Jeg har længe gået og tænkt på om "muscle-memory" kan bruges i denne sammenhæng, når fedtet skal af, men man vil gerne smide mere masse på....... hvis man nu ligger langt under sit kcal-vedligeholdelses niveau i 7-8 og så påbgynder ens daglige mad- og trænings rutiner igen, hvad ville resultatet så være ?

  4. Alle herinde er så bange for at overtræne..... men sandheden er at vores muskler er utrolig tilpasningsdygtige..... bare sørg for at hver muskelgruppe for 36-48 timer pause og så hav massere af variation i din træning og så bare eller pump derud af....

    Problemet er at de fleste har så travlt med hvad de laver i centret og ikke hvad der sker når de færdige med at træne, der findes tonsvis af mad og restituerings råd som du kan benytte dig af......

    Det bedste jeg kan give dig er at indtage en stor portion tomatsuppe hver dag, kan ikke lige huske hvad det er, men der er noget i tomater, der gør man restituerer meget hurtigere, det skal være suppe eller juice, for ellers skal du spise 10-12 tomater om dagen for at opnå den ønskede effekt.

    At træne 6 gange om ugen som du gør, synes slet ikke er overtræning, bare du holder dig til 36-50 reps pr muskelgruppe.

  5. Smid nogle flere sæt på , så dit samlede antal reps per muskelgruppe kommer over de 36 reps, så færre isolations øvelser og flere compound øvelser og kør ikke med vægte under 70% af din 1RM, jeg kører f.eks 6x6, 5x8 eller 4x10.

  6. ja begge mener at 10 med 3-5 reps er velegnet til hypertrofi, hvis man vil have maximal styrke ud af det samtidigt........ for ren hypertrofi anbefaler CW ihvert fald at hver muskelgruppe bliver trænet med 36-50 reps 2-4 gange om ugen og han bruger parametre som 6x6,5x8,4x12 og der anbefaler han 4 sek eccentric og maximal fart concentric......

  7. About the Author

    Chad Waterbury is a strength and conditioning coach with Bachelor of Science degrees in Human Biology and Physical Science. Currently, he's studying Graduate work in Physiology at the University of Arizona. He operates his company, Chad Waterbury Strength & Conditioning, in Tucson, AZ, where his clientele consists of members of military special forces units, athletes, professionals and non-athletes seeking exceptional physical performance and development. You can contact him through his website, chadwaterbury.com.

  8. Hvis en siger det ene og en anden siger det andet, så find en mellemløsning :)

    Jeg har kørt CW´s 10x3 i 3 mdr nu. Hypertorfi mæssigt er det npgenlunde det samme som ved andre programmer jeg har prøvet, men til gengæld er min styrke eksploderet. er gået 15 kg op i bænk på de 3 mdr.

    kan godt anbefale det her program, det tager omkring 30 min, 3 gange om ugen og ens motivation er helt i top, når man ved man ikke skal ligge og pumpe i flere timer.

  9. Tag en liter fløde is sammen med 3 grapefrugter inden du går i seng, det giver omkring 125 g. Protein og et samlet kcal indtag på ca 2000, Grapefrugterne gør at du nedsætter din insulin produktion og derfor vil Isen bliver optaget langsomt i løbet af natten, du tager hurtigt på og man bliver ikke så lasket og se på af det, som man skulle tro.

  10. 1. Jeg er begyndt at blive meget øm i albue og skulder når jeg bænker, hvad kan jeg gøre for "smøre" mine led(Jeg træner også min rotator cuff´s), har hørt om noget te der hedder Rosentorn, er det noget i kan anbefale ?

    2. Hvis man kører 3x10 i en øvelse, hvor meget vægt kan man så ca smide på stangen af ens 1RM ?

  11. Min træningsmakker går også på Uni og lever på SU, han har ikke noget problem med at få 4000 kcal ned om dagen.....han gør det med letvægter pålæg fra Netto,Tun, Mælk, Solsikkefrø, laver sine egne weight gainers..... koster ham ca 1500 om måneden.... så det kan sagtens lade sig gøre og det med du ikke har plads i tasken er noget pis..... så tag dog en pose med eller lignende hvor du kan have din mad med.....

  12. Da jeg startede med at træne for 2 år siden, trænede jeg nogenlunde på samme måde som i beskriver... Jeg fik godt nok markede mavemuskler..... men tilgengæld havde jeg overarme som narkoluder..... Det koster for meget masse at træne på tom mave og man har ikke rigtig energien til at yde sit optimale..... forskning viser også, at kroppen først kan yde optimalt 3 timer efter man er vågnet.....nu er har jeg trænet med DFHT programmet det sidste 1½ år og mine arme måler nu 45 cm og jeg kan bænke 130 kg..... meget godt klaret i forhold til at jeg startede med at have 25 kg som max da jeg begyndte på DFHT

  13. Nu kan jeg selvfølgelig ikke finde det...... men inde på T-mag.com havde de lavet et studie over 3 år for at finde ud af hvad der var optimalt, at træne en musklegruppe 1,2 eller 3 gange om ugen, efter det først år var det 3 gange om ugen der gav bedst både i styrke og hypertrofi, men efter det stod kurven næsten stille for dem....... både 2 og 3 gange om ugen havde fået meget mere ud af det efter de 3 år, med en lille overvægt til kun 1 gang om ugen, så hvis det passer kunne det jo være men skulle køre fullbody 1 år, så split 1 år og så derefter kører en muskelgruppe om ugen.

  14. ved ikke om det er det samme problem som det jeg havde, men når jeg lavede lying triceps ext og lign. så var det ligesom at det "klemte" i albuerne, jeg gik til lægen med det og han sagde jeg havde fået seneskedehinde betændelse eller sådan noget.... nå men jeg holdt en pause fra træning i 8 dage og tog penecilin og efter de 8 dage var smerten væk.