TrainingDay

Medlemmer
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TrainingDay

  1. Wow havde en virkelig underlig oplevelse idag da jeg trænede!!

    var ved at blackéout flere gange i starten da jeg squattede, efter hvert sæt blev jeg svimmel, jeg fortsatte og lavede resten af mit program med flere rep´s, lettere vægt og mindre sæt end jeg plejer.

    til sidst var jeg ved at besvime og måtte lægge mig ned midt i centret (ret flovt) var helt svimmel rundtosset og underligt tilpas simrende i kroppen, og siden træningen for 3-4 timer siden har jeg været helt fucked, øm, rundtosset, hovedpine mine led føles lammede og helt fuldstændig energi forladt (og jeg drak massere af vand ca. 2 liter under træningen) ?

    (har i en periode prøvet at fokusere på tungere vægte (som også skulle være godt i perioder for at opnå hypertrofi), taget max vægt jeg kunne i alle sæt af 6-8 reps x 3 -4 sæt) cirka. 3-4 gange i ugen delt op i muskelgrupper fra gang til gang og 6-8 øvelser per trænings pas af halvanden time til 2. og mave hver anden dag plus 1 gange cardio.

    men har aldrig i de halvanden år jeg har trænet været ude for den slags...

    så ved ikke om jeg skal lave en uge engang imellem med lav lav intensitet og få gange træning, men ved ikke hvor lav og sådan... ?

    er det overtræning eller ... ?

    - god træning, hilsen trainingday

    (det skal også siges at jeg havde holdt en helt træningsfri dag igår heeelt uden træning, cardio eller mave faktisk fordi jeg var træt, og var også ldit træt idag så drak en stor kop kaffe inden træningen idag, hvilket jeg ikke gør så tit fordi jeg var ret træt i kroppen ... men tænker da at hvis jeg begynder at restituere så langsomt at jeg ikke engang kan holde til 3-4 gange træningen i ugen så er det da lidt noget ivejen eller jeg træner forkert.. eller for intensivt.)

  2. har læst lidt omkring omega 3-6-9 som kosttilskud til bodybuilding og dets styrke både i forhold til at få masse men også at tabe sig og sin fedt procent for at blive cutted, men da jeg jo ikke er bodybuilder på pro plan, men mere en fitness, vægt/styrke trænings enthituast (ok det er 100% stavet forkert) med et mål om at blive "atletisk/fitted og med six pack", det med massen går fint nok men ved ikke om jeg får for meget fedt og sådan i forhold til at cutte til lavere fedt procent.

    kan nemlig ikke finde ud af hvor meget og sådan?

    - hvor meget fedt jeg skal have fra kosttilskudet, f.eks en dag hvor jeg spiser laks eller makrel skal jeg så tage lidt mindre 3-6-9 ?

    - eller skal jeg tage mere?

    - er 20 g fordelt ud på dagen for meget... ?

    - skal man have mere sund fedt jo federe man er eller er det omvendt ?

    - Hvor meget når man cutter .. eller hvor meget hvis man vil have mere masse?

    -tager i jeres fedt om morgnen eller aftenen eller begge dele .. eller middag hehe??

    - well måske lidt rodet formuleret, men hvad gør i andre ? også jer der har haft svært ved at få fedtprocenten ned f.eks ?

  3. "vi er alle samme forskellig bygget sammen som mennseker, både vores psyke og vores krop".

    jeg har haft trænet i godt 1 1/2 år og har ikke prøvet protein pulver før, jeg syntes ikke det var nødvændigt, en god diet kost baseret på at spise hver 3 time, med kød og grøntsager, en lille smule frugt syntes fint.

    MEN jeg ville gerne være lidt større (muskler) efter jeg havde tabt mig rigtigt meget, så maven var slank.

    så jeg prøvede protein pulver efter træning i en uges tid, jeg undrede mig over at min mave føltes som en ballon den første dag sindsygt oppustet (meget synligt), så jeg prøvede at kigge på alt hvad jeg evt. havde spist som jeg ikke plejede og soterede nogle jordnødder, og lidt andet fra, men igen og igen efter træning og protein pulver var jeg oppustet, jeg har nu ikke taget det i 2 dage og min mave ligner noget der er løgn som om jeg har taget FEDT på omkring maven ved den uges protein indtag, som om min mave ikke kan finde ud af at bruge den protein pulver ordentligt.

    jeg er ret sur og fucked over det, og skriver lige min erfaring her, og please alle i fuckers og protein selskab suckers der altid kommer med "i har ikke ret, det er let at give protein pulveret skylden, protein pulver er min konge, LUK NU RØVEN - bare en enkelt gang". jeg skriver det her fordi at JA der er sikker mange der kan tåle det og hvor deres/jeres krop bruger det udemærket (selvom meget af den protein pulver der er på markedet er af skod kvalitets proteiner) så er vi sku forskellige og med MIN (ja det er rigtigt min maves og ikke din) maves erfaring og et før/efter foto der ikke er til at tage fejl af, skal jeg ikke røre det igen.

    :) god træning

  4. der 3.05 - det er jo helt sindsygt, manden er no matter what meeeget stærk og fit ud over det sædvanlige... hmm benene, kan man egentligt ikke se så godt han har tynde ben for enden, men man kan ikke rigtigt se nogle af hans store ben-led eller calves for den sags skyld... han har nok ikke ben der følger 100% med overkroppen men hvis han løber meget eller laver nogle krops-squat øvelser og step op af trapper kan han vel godt få benene med uden for? ! i dont know, ville uanset hvad godt bytte form ;)

  5. Jeg kan kun sige, at jeg har trænet efter lignende principper som WS4SB. Upper/lower split, De og ME dage og nogle "atletiske" øvelser. Jeg syntes det var langt sjovere end en efter min mening temmelig tør HST cyklus. MEN sådan er vi jo så forskellige. :smile:

    yeah ok.

    jeg må indrømme jeg er forvirret omkring mit træning efterhånden.

    der er sku så mange programmer

    - sheiko lyder på mig (det program jeg fandt på nettet) som REN bryst(bænkpres) træning?

    men med WS4SB ser osse ok ud (fået gode resultater?), er det den her du snakker om:

    http://www.defrancostraining.com/articles/...ards-part1.html

    så træner du bare det 3 gange i ugen og skifter mellem alle de øvelser der står på siden ?

    takker

    peace- Sep !

  6. ja ok.

    læste lige den artikel omkring hst her på siden, udemærket. forstår ikke helt det med at man skal kører

    skimmede lidt af den her tråd omkring hst program http://www.motion-online.dk/fora/index.php...rt=#entry304123

    men endte med at blive forvirret efter at læse den.

    de snakker om at kører 5x5 til sidst ??? er det ikke meningen man i hst kører 1-2 sæt ????

    well havde forestillet mig at kører:

    2 x Squat

    2 x Bænkpres

    1 x Bent over rows

    2 x Dødløft .

    1 x Incline Bænkpres

    2 x military Press

    1 x pulldowns

    1 x BB Curls

    1 x Lateral raises

    1 x calf raises

    1 x Lænd Øvelse

    1 x mave (ved maven havde jeg tænkt mig at skifte mellem: evil wheel, reverse chrunches, hanging leg raise og chrunches med vægt på)

    lige en ting omkring max RM. jeg var nede og prøve hvad jeg max kunne kører og her kunne jeg ved f.eks bænkpres tage 15 kg (på hver side af stangen) ved 15RM, men i andet sæt kunne jeg kun tage 10RM med samme vægt på ... skal jeg så gå ned i vægt og måle hvad jeg kan tage af 15RM x 2 ? .....

  7. tak kauf.

    tror sku jeg kører hst program så har ændret tråden (spørgsmål mere specifikt og fundet nogle idéer til øvelser)

    tjekker lige anderses log ud, men skal lige finde ud af hvordan jeg gør det (men på hans galleri kan man spotte reeet gode resultater som du snakkede om)

    - med hensyn til westcoast 4 hardgainers .... så er jeg desværre ikke hardgainer ;)

    - sep. :superman:

  8. hej

    intro: jeg har på grund af en meget stresset hverdag med fuldtids studie (tons af lektier) og personlig stress (lige kommet over deppression) ikke kunnet overskue 2-split program og det cardio jeg kører ved siden af.

    skriver det overstående fordi der var en der skrev at jeg var useriøs fordi jeg ville skifte program efter at have fået hjælp til 2split (som jeg sætter pris på),

    men sådan er det altså nu, da jeg i sommers ikke vidste hvilket 2. studieår jeg ville gå i møde (PUNKTUM), så 2-splittet kan ikke overskues og regner med at fullbody 3 gange i ugen kan overskues lettere (det bliver nemlig typisk til 3 gange i ugen på nuværende tidspunkt).

    Har tænkt mig at kører et HST program 3 gange i ugen

    mit første bud på HST programmet (delvist kopieret fra en anden side da der er stort set de øvelser jeg er gladest for lige nu)

    hvordan syntes i lige umiddelbart det ser ud, er den i vinkel eller helt ude at skide.

    gode idéer søges.

    er det ok valg af øvelser til HST?:

    Squat

    Bænkpres

    Bent over rows

    Dødløft .

    Incline Bænkpres

    military Press

    pulldowns

    BB Curls

    Lateral raises

    calf raises

    Lænd Øvelse

    mave (ved maven havde jeg tænkt mig at skifte mellem: evil wheel, reverse chrunches, hanging leg raise og chrunches med vægt på)

    er i tvivl om hvor mange sæt ved de forskellige øvelser, og hvilkennogle der skal køres excentrisk og hvornår?

    peace - Sep !

  9. Den omtalte "skinne" hedder en smith stativ. Det bedste du kan bruge det til, er IMO som et sted at hænge din jakke. Få en spotter til dine tunge bænkpres dage, eller vælg at køre dem som dumbell pres de dage der ikke er en spotter.

    tak for feed back blackice.

    jeg bruger mest smith stativet til Calf-raises og military press da jeg ikke lige kan se hvordan jeg ellers skal tage dem (vi har ikke et military press stativ, med mindre jeg skal lave dem oprejst samme sted hvor man kan tage squat og dødløft - det er da en mulighed?!)...

    calf-raises er den jeg har sværest ved at se hvordan jeg skal tage uden smith stativet? (har prøvet at stå med BB på en tapuret, hvor det ikke var i smith stativet og det var ret svært og virkede også pænt farligt)..

  10. That being said, så er det vel begrænset, hvor meget svagere du er efter en uge?

    ja det er da begrænset, men da jeg kun har trænet relativt intensivt og målrettet i tjae omkring 6-8 måneder (men gået lidt mere seriøst til værs de sidste 3-4 måneder) er det for mit vedkommende også begrænset hvor meget grundlæggende muskelstyrke/vækst jeg har opbgygget tror ikke helt "grund-stenen" er opbgygget endnu hvis man kan sige det sådan så efter en uge kan jeg da godt mærke at det halter med at tage de tungeste vægte ordenligt, altså uden at jeg står som en mongol og svinger med hele kroppen og undgår fokus...

    - specielt pull-downs og lateral-raises var da helt fiasko og ved lateral er det næsten pinligt iforvejen at stå med de der 3-6 kg tøse vægte hehe !!

  11. Rammstein, Death from Above, Rage Against the Machine - den mest eksplossive blanding du kan finde! :devil:

    hell yeah hehe.

    - tror det er rigtigt med at kører lidt blandet f.eks DAB-kanaler som der blev anbefalet, den der boogie radio rammer typisk en meget bred målgruppe indenfor "populær-musik".

    personligt hader jeg centre hvor der kører ALT for roligt musik, man kan jo fyrer noget lidt uptembo på og så f.eks undgå ekstremer.

    hader på den anden side også når de fyrer hardstyle techno af i mit center !!! (men smag og behag skal da være på sin plads, jeg har da luckely min ipod).

    off-record (det tråeden handler om) så sværger jeg til min ipod med hardcore hiphop eller rock .. det er fedt at kunne bruge vreden i musikken og sig selv til noget positivt og så vade helt afbalanceret og roligt ud af centret med et smil på læben ;)

  12. cool tak for svarende.

    så må man jo bare bide i det sure æble, være et godt fitness individ og holde sig fra centret for at undgå smitte...

    måske kunne man hvis man føler for det løbe en tur og lave lidt light mave-øvelser og pushups derhjemme så, for mit vedkommende ryger der nemlig desværre lidt candy ned når man ligger der og har ondt af sig selv (LOL hehe) og føler at "muskelmassen rasler af" ?!

    ville det ikke være en god idé at fyrer lidt ekstra protein ned under sygdommen (såvel som ferier osv. for at holde muskelmassen) ?

  13. "Et hipt "nyt" bær på markedet som skulle være SINDSYGT sundt og fyld med HJERNEDØDT mange antioxxxxidanter osv.

    er ACAI BÆRET dybt fra afrikas jungle" (sådan reklamere min lokale smoothie/hippe-sandwich-dealer med det)

    jeg har haft købt nogle smoothies med det i hos min lokale smoothie dealer shop og det smager overdrevent godt, men de er ret dyre.

    jeg syntes personligt at jeg føler et lille energifriskheds boost i hovedet efter sådan en acai smoothie men det kan selvfølgelig også være "atrap fænomenet" (eller hvad man kalder det) på grund af den hypede tekst.

    Achilles, udover det aner desværre ingenting om bæret...

    - men hypet og super sundt eller ej, så smager det pisse godt i smoothies (og da bær jo skulle være sunde osv. så er det sikkert også lidt sundt) !

    by the way.... ved i egentligt hvor man kan købe stadset?

    jeg har ledt efter et sted at købe bæret, både frossent (som de bruger hos min smoothie dealer) eller bare som bær, men det

    syntes ikke at eksistere nogle steder, min smoothie dealer sagde også at han køber det hos noget Wholesale-halløj hvor du skal have en virksomhed for at købe den og det har jeg tilfældigvis ikke ;)

  14. - Epa-Gla+ (eller hvad den hedder), udo´s choice eller noget hørfrøolie - dosis alt efter om jeg har spist meget fisk osv. den tilsvarende dag, men typisk 2-4 spiseske fulde eller 4-6 kapsler.

    (personligt tror jeg på at det også er godt at varrie sin fedt kilde lidt engang imellem ligesom det er godt at varrie alt muligt andet i sin kost - men det afhænger også af pengepungen)

    - Whey proteinpulver efter træningen..

    - en daglig omnimin vitimin pille.

    - nogle kører kasein protein i kæften inden sengetid, jeg fyrer en portien havregryn med massere af mælk (der indeholder kasein) eller et par knækbrøds madder med tun - har ingen anelse om det er ligeså godt eller ej...

    .. og massere af friske grønsager og frugt... ;)

  15. kanon hera det vil jeg gøre, ved du tilfældigvis om man kan se den slags hvis man får taget en såkaldt priktest for allegi

    (som jeg har overvejet da hypokonderen her løber ind i alt fra røde tørre hævede øjne til oppustethed og tarm problemer hehe..)

  16. et par små tips/erfaringer med maden.

    1. Hvis man er til Hvidløg eller ingefær kan man lige choppe et par huller i kyllingen eller laksen og fyrer hvidløg eller ingefær ind i den, det giver en god men også dejligt gennemborende smag

    2. hvis man syntes der mangler lidt Sovs eller sådan noget til kan jeg også anbefale en lille sjat græsk youghurt koldt ovenpå (i fakta har de en med 0,1 fedt eller sådan noget)

    det syntes jeg selv er en fremragende ærstatning for diverse fede sovser eller creme fraiche ! :)

    - og den kan udover det også bruges smoothies for at give lidt fylde + der skulle være nogle gode sunde baktier i for mave/tarm

    3. hav altid en citron liggende og pres lidt af den på ALT hvad du har der er kedeligt ;)

  17. kanon tak for svarende :)

    blev klogere.

    da jeg startede med at træne (fordi nogle viskede omkring at salt bla. var the enemy of fitness) skiftet det meste salt i madlavningen ud med krydderier og tager f.eks stort set kun salt på et semi-kogt æg (fordi det er monster lækkert hehe) og hvis jeg har glemt lidt krydderier i maden men ellers bruger jeg det ikke så det er ikke noget problem.

    ved så ikke om jeg mangler det og hvordan det skulle give udslag, jeg dyrker lidt motion ved siden af træningen, og løber 5-10 min. før og efter træningen men det skulle vel ikke være nok til at man brænder ud med salt mangel kan jeg så forstå hehe ;)

    Antaeus tror du har ret i det med danskere generalt får for meget salt, for hvis bare jeg kigger på nogle af mine venner og min mor skal alt bare øses til med salt for at smage af noget.... why not try chilli or garlic ;) på mit studie har jeg også opsaveret at en S.u-baseret kost tit indeholder kogte nudler med kogt vand og lidt salt er en stor vinder, eller pasta med ketchup og SALT !!! (det er ret underligt... men da også billigt og fyldt med sprøde kulhydrater og SALT)

    det eneste jeg bare ikke fatter er det med at f.eks cashew nødder og peanuts osv. i princippet skulle være gode nok bare ikke ristede og saltede (ved godt de selv uden salt indeholder mange kalorier men aligevel), eller som peanut butter med salt .. ved ikke om det er fordi der ligesom er brugt overdrevent meget salt ... har også hørt folk tit sige at popcorn er ret ok som fitness snak bare ikke saltede!

    det er lidt her min tvivl og viden omkring biokemien i salt halter lidt men kan forstå at grundprincippet er at holde sig lidt væk fra det da det alligevel er over alt ;)

    - TD

  18. come on, jeg bruger ikke stedet som dating (firdi net dating ikke er mig)

    men helt ærligt jeg syntes da forummet blive brugt til SÅ meget andet

    end dating, at der så er et par stykker der posere for at virke tiltrækkende

    og måske finde en med samme interresse og forfængelighed er ikke mig

    noget problem, tværtimod ! hey thats love thats life !! whats the big deal !?

    (og at tøserne viser nogle billeder og er gode at se på kan da ikke være det største problem)

  19. ja men jeg vil da prøve det ad (gør jeg egentligt allerede lidt da jeg er for energisk i centret og keder mig hvis jeg hele tiden laver det samme) ;)

    med hensyn til progression og hypertrofi har jeg som newb før forhørt mig med folk herinde om det f.eks ikke ville være at anbefale at slå maven ihjel engang imellem inden sengetid eller om morgenen(og måske lige slå lænden ihjel ved samme lejlighed for at undgå ubalance - for folk som mig med hang til ondt i lænden), men her mener de fleste at syntes at 1-2 øvelser 2 gange i ugen og så dødløft, squat og military presses skulle være nok mave, men her er jeg nok uden specielt meget erfaring

    bare af den opfattelse (min barnlige logik siger mig) at det da må være bedre at varrie kroppens bevægelse 100% hele tiden, f.eks spillede jeg 2 timers fodbold med gutterne idag og kørte pushups, og pull-ups/chin-ups i overlæggeren på målet når der var tid til det inspireret af at se hvordan de trænede skuespillerne til 300 filmen, det er jo osse bare konstant progression, variation og bevægelse, kan ikke se hvorfor det skulle være dårligt (måske hvis man tænker mere på hypertrofiens størrelse skal jeg ikke kunne sige om det er dårligt men i forhold til at blive cuttet og muskoløs burde det kun være godt?)... MEN når det er sagt så holder jeg da pauser og jeg vil heller ikke mene at idag var en "trænings-dag" bare cardio med lidt nature pumping ind over ;)

    nå jeg vil slutte inden jeg går helt i selvsving - tak for svaret :)

    -TD .

  20. hej molére.

    jeg plejer lige at fyrer et par fuldkorns knækbrød med makrel på dåse og 1-2 gulerødder ned der, da min kreativitet ikke er så stor her, det skal jo gå hurtigt da man har en kort pause og ikke mulighed for at stå ved komfuret.

    hvad satan gør i?!?, jeg læste jørgen storms artikel omkring kost og her står at det er en god idé at få ca. 140 gram kød og 500 gram grøntsager til frokost, men det er mig en gåde hvordan man laver en hurtig og velsmagende ret ud af det uden pasta, ris, kartofler eller brød?

    så derfor tænkte jeg vi kunne hjælpe hinanden og fyrer nogle frokost retter ind i denne her tråd ;)

    (pasta og ris retter er selvfølgelig også velkomne)

    tænkte om i overskudsmennesker f.eks steger noget kød når i laver aftensmad ?

  21. kan vel lige hæfte mig på denne her tråd med et hurtigt spørgsmål.

    jeg træner alene og er også bange for det med frivægt, så tænkte på om de der stativer hvor man kan lave bænkpres i hvor den kører på en skinne, er et godt alternativ til frivægt hvis man gerne lige vil presse sig selv, eller er det et fedt med hensyn til CNS og de andre feauters man får med ved frivægt øvelser ?