mito

Medlemmer
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mito

  1. hey trænede hele sommeren i den bag scandic i Roskilde.. maxi udgaven... har pimpet chin/pull up baren så den er total liret.. gå evt ind på facebook og like siden.. se billeder.

    den er ok. men selvfølgelig ikke så kompleks som et center.. men der er 16+øvelser kun fantasien sætter grænser.. og er fedt om sommeren.. har min ghetto blaster med.. og så kører jeg air squats med rygsæk.. plus load inside...

    dødløften/military pressen er begrænset i modstand..

    men et fedt alternativ til fitness centre..

  2. Glimrende folk herinde har fået øjnene op for skyr. :4thumbup:

    en mængde på 200gram skyr er lig 22gr. Protein som er den anbefalde mængde pr måltid.

    spiser man standard yoghurt 0.1% -3.5% fedt er protein indholdet kun nede på 3.5gram protein pr dl. så der skal du op på 6 dl.. for at få 20gram Protein.

    du skal gange din kropsvægt m 1.6 gr protein for at få dit daglige protein indtag fra animalsk kilde vel og mærke. hvis du træner HÅRDT.

  3. Hey Vil prøve at samle 1 følgesvend Til køb af ny cykel Lørdag d 30 juni.hvis vi er 3 der kommer samlet kan vi garanteret opnå en god portion RABAT. mig og min bekendte skal købe en cannondale furio x-5 hos Peters Bikesupply på tåsingegade Østerbro. så skriv en PM og lad os finde ud af noget! :4thumbup:

  4. HEy DROP ALT OM EN GIANT køb en cannondale FuRIO x-5 med ultra fatty BEDSTE gaffel til dato.NO FLEX. :4thumbup:

    og med klassisk v-bremse. Syntes ikke skiver er HOT. på cykler, mere vægt og Dårlig dynamik i egerne.(nærmere forklaring uddybes gerne=nørdsnak)

    koster dog 8000spir men køber du den i 07´udgave er det sidste chance for at få en ægte STATE OF THE ART U.S udgave. du kan godt snakke dig til noget Rabat. sender lige ne PM...på forhandler.

  5. hey er en fyr der har været overvægtig engang. har lidt gynobryster(fedt væv i spidsen ikke gyno) men aldrig rørt krudt. lige meget hvor mange bænkpresses incline bænk og dips jeg har taget Går jeg altid død først i Triceps og kan ikke mærke en stimula i brystmusklen..

    nogen gode idéer !?

    hilsen Den håbløse

  6. Ja det kan godt ske.. vi har nogle med Choko-orange de variere meget i hårdhed.

    Jeg købte fornylig en prot-bar, af et af de kendteste mærker (nævner ikke navnet her). Til min forbløffelse var den STENHÅRD. Hvis man ville dele den i to, skulle man nærmest bruge en kødøkse (i mangel af en sådan brugte jeg Global-kniven, men selv med den skulle der VIRKELIG trykkes til). Skal prot-bars være så hårde?
  7. Hey søger en der bor på Østerbro eller bare København. Er uddannet cykelmekaniker.

    som står for at købe enten racer eller mtb. har en kollega og mig selv der vil købe lørdag d2Juni.(min fødselsdag).ved Peters bike supply - så hvis vi kunne slå os sammen får vi en røvfuld rabat.

    læg en PM.. og lad os finde ud af noget.

  8. http://www.louiscykler.dk/default.asp?PageID=453

    dog syntes jeg forhandleren på Østerbro (tåsingegade virker meget mere proffesionel og er cannondale forhandler)

    klassisk, med v-brakes som kan udskiftes med bedre v-brakes med evt GURU v-braken AVID ARCH SUPREME... 2500kr pr Klo.. bremser som en drøm.. Indrømmer blankt jeg er til v-brakes. da der er for meget vedligeholdelse og fnidder med skiver...

  9. Jeg ved du kan få en ny TREK mountainbike for 5xxx kr. Den har bla skivebremser. Jeg har selv en TREK racercykel jeg er utroligt glad for, så kan kun anbefale dig at kigge nærmere på mærket

    TREK er DYRT og det er navnet du betaler for. Cannondales fatty(ikke Lefty) med lockout er klart det fedeste og stiveste når vi snakker affjedringsgafler.. Cannondale har haft livsgaranti på deres rammer.

  10. Sveriges nr 1 produkt og Anbefalet af Læge Claus henkel er Mivi total plus Af Donsback.[firmahenvisning fjernet af mod] skulle være Vitaminernes Konge pga den er flydende. iflg Claus Henkel er de danske grænseværdier ADT alt for lavt sat. så dobbelt dosis skulle ikke skade nogen. man sveder mange vitaminer og mineraler ud. under hård træning. og Vores fødevare er drænet for vitaminer pga forurening etc. Hvem Husker ikke Eddie fra Big brother 1 habn fortærede 1.5kg Kalvelever pr dag. han havde ikke problemer mig bekendt. Kalve lever indeholder Vildt meget A.E.D og K vitamin. så han burde være overdoseret.

  11. Hey min søster har fået sådan en djævel. en af hendes kollegaer har haft en hun fik en henvisning til Bispebjerg hospital afd for idræts skader.

    Laser er oftes ikke nok. der skal forestages en scanning inden en shokwave /chokbølge behandling.

    håber du får en god ny læge.

    Pøj Pøj med den.

  12. For lige at svare på det med druesukkeret var dette tip blot til lige efter træning.

    mht vegetabilske proteiner var dette med henblik på alm føde indtagelse.

    Korrekt skummetmælk/cacao er hurtigst optageligt næstefter vallepulver.

    bedre at være i overskuu af prots...

  13. Hey Mate, man siger 1,5- 2,0 gram per kilo kropsvægt at animalsk protein. så ja Tun i Vand er Godt. og makrel er også fjong med de sunde fedtstoffer. :4thumbup: det er bedst at spise vegetabilske proteiner sammen med altså rugbrød.

    du kan godt blande mælk i dit PROT pulver, men efter min overbevisning hæmmer mælk optalesen istedet for vand. Knald 50gram prots sammen med 50gram Druesukker. i vand så er den KLAR til madkassen :4mewantfood:

  14. Hej allesammen - overskriften siger næsten det hele...

    I øjeblikket får jeg desværre ikke nok protein gennem min kost og det er jeg lidt ked af. Jeg har regnet ud, at jeg ca får 50-60 gram om dagen. Det er alt for lidt, når jeg vejer 72kg og styrketræner hver anden dag, har jeg efterhånden læst mig til herinde.

    Den dårlige kost har med min uddannelse at gøre. Jeg bor på en mellemting mellem et kollegium og et hotel i England og der er ingen mulighed for at lave mad selv. Vi har heller ikke mulighed for at opbevare noget i køleskab.

    De sidste år har jeg drukket en del mælk, men for et halvt års tid siden sagde maven stop. Maven bliver ligesom oppustet og jeg får tynd mave af det(hvis man må sige det her).

    Jeg skal i første omgang kun være her indtil maj måned i år, så det er heldigvis forholdsvist overskueligt. Men jeg bliver til tider lidt desperat efter kød. Har overvejet om ikke bare jeg skulle købe en masse tun og spise en dåse om dagen :crazy:

    Hvilke muligheder er der for at få mere protein i det daglige, under de forudsætninger jeg har nævnt?

    Kan man blande proteinpulver med vand i stedet for mælk eller bliver det noget skidt?

    Jeg håber, at I kan hjælpe. På forhånd tak!

    MVH Morten

  15. Hej er en 29årig fyr der cykler 175km om ugen og styrketræner 2gange med mange reps 5*10 bryst/bænk Ryg mave lænd skulder.

    Føler en kronisk træthed og min hastighed på cykelturen er faldende..

    <Får nok protein. i form af muscle juice/weightgainer samt sund mad og søvn...

  16. :newyear: Hey og god jul Alle Mol´ere

    Har overvejet at anskaffe mig nogle ankel hooks man låser fast om anklerne,til mave crunches hængende med hovedet nedad. hægter sig fast på chin barren. Er det pengene værd og virker de efter hensigten :blink:

    på forhånd tak...