sophiala

Medlemmer
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sophiala

  1. kan klare synet af mine egne deller, er jeg så syg ?

    tror det springende punkt er at vi ik har nogen anelse om hvorvidt der ER deller og hvor stort et problem det er....

    uden pics, og lidt flere oplysninger, vægt og højde (beklager hvis du har skrevet det et andet sted :) )

    så er det lidt svært at bedømme...

    tror vi har fattet at du ik selv bryder dig om din mave, det var nu os mere den tone du selv skrev om maven i

    der fik mig til at skrive traumatiseret....

    det var dig selv der bragte psykisk syg ind i diskussionen.... :confused2:

    Hvorfor er det lige at du tror at det ikke er deller ? Jeg har jo fortalt at op til flere personer (træner, alternativ behandler og læge) har set på mig, og siger at jeg har et tykt fedtlag der dækker mine mavemuskler.

  2. egentlig lyder du faktisk en anelse sur...

    folk vil gerne hjælpe, men det kræver lidt mere info om din kost og træning osv,

    og ergo er en logbog en god idé så vi kan se hva du laver B)

    endvidere plejer folk at poste nogle pics hvis de gerne vil ha nogle kommentarer, så blir det os nemmere at komme med et bud på

    hva der evt kan gøres...

    pt lyder det lidt som om du er en anelse traumatiseret over din mave, jævnfør det du selv skriver,

    det er muligt vi alle har misforstået det, men som udgangspunkt forsøger folk jo som sagt at hjælpe...

    Så skal der åbenbart ikke særlig meget til før man er psykisk syg ?

    Jeg mener ikke selv at jeg er psykisk syg - de fleste mennesker har da nogle områder ved sig selv, som de synes er mindre heldige - fordi jeg ikke kan klare synet af mine egne deller, er jeg så syg ?

    Jeg har ikke lyst til at starte en log nu - jeg gider ikke blive ved med at læse alle de negative kommentare, måske bør jeg bare holde mig fra MOL et stykke tid igen, ellers ender det bare med at jeg BLIVER psykisk syg, men I skal ikke feste for tidligt.... jeg vender jo nok tilbage

  3. For mig at se, så lugter det her lidt af at man vil have i pose og sæk, men man vil ikke gøre arbejdet. Man får IKKE faste baller af at lave latterlige små gulvøvelser, som man kan gentage i det uendelige. Der skal altså modstand til, og her er øvelser som squat, dødløft, lunges, benpres osv. suværene.

    Hvis du har et dårligt knæ, var det så ikke en ide at få gjort noget ved det, inden du giver dig i kast med målrettet træning ??

    Thomas

    Det kan godt være at du synes jeg vil have både i pose og i sæk, men hvis der er nogle øvelser man ikke kan holde ud at lave, er det vel bedre at lave noget alternativt end slet ingen at lave ?

    Til Litopsi:

    Jeg ved ikke hvad dødløft er – for jeg er ikke hærdet styrketræner (og det har jeg heller aldrig påstået). Jeg træner i et lille center, det er jeg startet på for nylig, (de har desværre ikke nogen maskiner til ballerne og heller ingen proff. Instruktører) ellers har jeg trænet med løse vægte hjemme i min stue.

    Jeg har intet ønske om at dyrke styrketræning på et højere plan – og jeg har vist også nævnt at jeg jo bare må acceptere hvis jeg ikke kan få stamme baller uden squat – det er ikke noget der ødelægger mit liv, men det ville da være fedt med synlig sixpack og stramme baller.

    3 – 5 år ?? Hvem blander du mig sammen med ?

  4. hvad blev der af den log du overvejede at starte i en anden tråd? Jeg tror altså at det vil forbedre dine træningsresultater markant hvis du lavede sådan en (underforstået: og lytter til rådene). Det kan godt være du selv synes du har trænet seriøst i 3 år (eller var det 5?) men jeg synes ikke det lyder særligt seriøst når du er ubekendt med dødløft... een ting er at du måske ikke kan udføre øvelsen pga. dit knæ, men efter flere års træning burde du i hvert fald vide hvad det er. Prøv engang at åbne lidt mere op og f.eks. fortæl hvad problemet er med dit knæ, som foreslået af utallige andre - det vil måske kunne målrette rådene mere. For indtil videre kan problemet (set fra min side) lige så godt være at du får ondt i knæet når du bruger det, hvilket måske kan være et resultat af at du netop ikke bruger det! eller bruger det forkert i øvelserne. Det drengene (og AF) fortæller dig er hvordan du lettest opnår de resultater du efterspørger. Om du så vil afprøve øvelserne eller ej, er din egen sag, men du har nok fået 20 forskellige øvelser foreslået, hvoraf halvdelen foregår med strakte knæ - DERFOR virker det på en udeforstående som mig, der kun kender dig gennem dine indlæg som om dit problem er et helt andet og ikke træningsrelateret. Og undskyld mig om jeg bliver lidt personlig, for jeg kan jo ikke vide hvordan du er men: mon ikke det er mere bekvemt for dig ikke at opnå dine mål? blive ved med at lave uvirksomme øvelser fordi hvis du opnåede dine mål ville det betyde at du er nød til at tage stilling til nogle andre og sværere ting? Jeg ved det ikke, jeg fortæller dig kun hvordan det virker som udenforstående at se dig afvise det ene perleråd efter det andet.

    Du KAN opnå dine mål; både sixpacken og de strammere baller. Men det kræver at du er villig til at lytte og måske være lidt mindre pivet hvad angår din krop. Det er muligt du har knæproblemer, men det er også muligt at de ville blive bedre med den rette træning.

    jojo du har fuldstændig ret

  5. Vil det sige / konklussion:

    Man kan STORT SET ikke få stramme baller uden at lave squat eller lunches ? (det var i en squat øvelse at jeg overbelastede mit knæ - (jaja jeg ER opmærksom på Jørgen L ´s indlæg o swissballs, men derudover...)

  6. "Se mor, alle de andre biler kører i den forkerte retning på motorvejen"

    Hvor passer det egentlig ind henne ? Jeg har da ikke på noget tidspunkt sagt at alle andre gør noget forkert ? Tværtimod har jeg skrevet at jeg må være utrolig dårlig til at forklare mig, men når du ikke kan finde ud af at læse, kan du så ikke bare pisse over og savle over nogen af de billeder der bliver lagt ud her på MOL

  7. LÆS dog Jørgen L´s indlæg om at bruge en Swissball!!! :4whip:

    Er det det her indlæg du mener:

    Hvis du er i et center med swissball's så er mulighederne uendelige.. Eks: Maveliggende på bolden, stræk benet bagud og op... Særdeles effektiv, selv for sportsfolk!

    Jeg er ikke i et center der har swissball - jeg kan selvfølgelig invistere i en, men så er 1 øvelse måske lidt i underkanten ???? Eller nu er det måske mig der er dum igen ?

  8. hvad med at prøve at læse det med de mindre negative briller på, så kan du måske se at det ikke er brok

    Du stiller dine spørgsmål, og folk står i kø og på pinde for at give dig dynger af gode råd og hjælpe dig alt det de overhovedet kan. Men af en eller anden årsag ender netop dine tråde altid med at du virker fornærmet - og alle de gode råd virker det ikke som om du ikke lytter til? /Niels har helt ret i det han skriver med dine muligheder - skåret helt ud i pap. Eller Clilius... Eller de mange andre, der har skrevet.

    Du bliver altså nødt til at ha et åbent sind og læse/lytte, hvis du vil ha noget ud af det. :)

    Det er venligt ment, så lad nu være med at blive sur på mig. ;)

    Synes du det er et problem, så kig på denne kanin: :bunny:

    :tongue:

    Jeg mener bestemt ikke at jeg på noget tidspunkt har givet udtryk for at være negativ over de svar folk giver mht. øvelser for ballerne, men når jeg spørger om gulvøvelser der IKKE er squat eller lunches og helst øvelser hvor man sidder eller ligger ned og folk bliver ved med kun at sende øvelser med squat eller lunches, så må det jo være fordi at jeg ikke udtrykker mig klart nok, så prøver jeg lidt mere uddybende - og så er jeg fornærmet ?

    Det kan godt være at jeg skal have det skåret ud i pap - men jeg har haft en misforståelse med en personlig træner, over noget som jeg troede vi havde fælles forståelse om. og jeg er måske heller ikke så kvik i som andre folks børn (jeg bevæger mig ikke i jeres kredse, og forstår ikke jeres indbyrdes sprog..........

    Jeg er ikke sur på nogen, men jeg gider ikke høre om at jeg brokker mig og er utaknemlig, jeg er gået herind for at få nogle råd, ikke for at få ødelagt min dag, ved at få afvide at jeg er negativ (så kan man hurtigt blive det) hvis I synes det er for meget, kan I bare lade være svare mig.

  9. nap nogle proteiner før og efter træning - vent med kulhydrater til en time til halvanden, hvis dit største ønske er vægttab.

    NU bliver du nok træt af mig: :bunny: :4boxing: Skal jeg spise proteiner efter KONDITIONSTRÆNING? (jeg troede kun det var efter styrketræning) ?? :jump3: :) :)

    DM i lange indlæg over noget ganske simpelt. Der er reelt ikke nogen speciel forskel på konditionstræning og styrketræning når det kommer til ernæringsdelen. Efter du har trænet, så er kroppen i en katabolsk tilstand - det betyder at der bliver nedbrudt i stedet for opbygget, hvilket gælder for BÅDE fedt og muskler. Hvis du napper en proteinshake (mere præcist - sørger for at få tilført tilstrækkeligt med essentielle aminosyrer), er du sikker på musklerne stadig har byggesten i processen, og derved minimere mængden af muskelnedbrydning (den minimeres...). Indtager du samtidig kulhydrater vil insulin påvirkningen betyde nedbrydning af kortisolen og derved fedt (og muskel) forbrændingen.

    Som du kan lure, så er det et tveægget sværd - på den ene side har du ønsket om at bibeholde muskelmasse... mens du på den anden har ønsket om at smide fedt.

    Fik du forresten læst artiklen jeg linkede til tidligere?

    Nåh ja - undskyld at jeg spørger om noget, som er ganske simpelt FOR DIG..... :blink: - og hvis du brokker dig over at mine indlæg er for lange, så kan du jo bare lade være med at læse dem! (hvorfor skal du altid være så negativ?)

    Men tak for svaret alligevel :) (måske du skulle ændre kaldenavn)

    Jeg så godt du havde sendt en artikkel, men at kvinder har svært ved at tabe fedt på UNDERKROPPEN - jeg mener bare vi er lige så mange der har svært ved at tabe fedtet på overkroppen - d.v.s. mave, talje, ryg og arme

  10. Hvis vi kunne få billeder af maven forfra og fra siden kunne det også hjælpe en del..

    Så kan vi se hvad vi snakker om..

    Dette er Ikke for at beskylde dig for noget MEN: Anoreksipiger el. drenge f.eks. ønsker at de skal være tyndere hele tiden og ser sig selv som tykke - selv om de er alt for meget undervægtige.

    Nogle har det omvendt med muskler. De kan ikke blive store nok - og ser sig selv som små tynde og spinkle bygninger - og træner sig hele tiden større for at nå et - for dem - uopnåeligt mål..

    Kender det selv. føler tit ubehag ved at smide T-shirten f.eks. og føler ikke min krop er pæn nok. Selvom jeg har fået utroligt mange komplimenter osv... så er det stadig ikke heeelt dolph lundgren eller noget.. Jeg ved selv det er dybt latterligt - men jeg kan ikke gøre for det! Jeg smider T-shirten og nogle misunder min krop, hvilket man inderst inde nyder - men er alligevel flov over den.. det er en sindstilstand jeg arbejder lidt med at slippe af med..

    Du kunne have lidt samme tendenser - når du snakker om din "grimme mave" ??

    Bare lidt lomme-filosofi..

    Begunder DU nu også

    Jeg har ET punkt på min krop - som jeg bare ikke kan udstå (lige som så mange andre), men straks er jeg psykisk syg, man skal fandme ikke være alt for ærlig herinde (Hvis folk synes deres fedt er pænt, så vil de nok ikke prøve at slippe af med det, men man skal endelig ikke sige det højt)

    Gem din lomme-filosofi til nogen der lide af anorexi´/bulimi - det gør jeg ikke 1) jeg kan ikke undvære mad 2) jeg hader at kaste op 3) jeg har fået bekræftet fra flere kilder at jeg har fedt på maven (overkroppen) (bl.a. af min x-træner og nogle alternative behandlere og min læge, der dog ikke mener det er et problem, da det ikke er sundhedsskadeligt at se ud som mig). :angry:

    Og Igen: Jeg har ikke tænkt mig at sende nogle billeder.

    Undskyld hvis jeg er lyder sur, jeg må jo gøre et eller andet forkert, siden så mange mennesker misforstår mig, og tror jeg brokker mig eller har et stort psykist problem :confused2:

  11. Spændstige muskler er stadig muskler og skal vokse sig store. Når folk siger at de toner musklerne betyder det bare at de træne dårligt i lang tid. Hvis de ville kun de træne intensivt i meget kort tid og stadig få tonet dem selv.

    Hvis du ikke kan træne intensivt væggttræning pga. af knæet kan du vel heller ikke lave konditionstræning effektivt? Da du heller ikke kan smide fedtet ved hjælp af kostændringer er der kun to muligheder:

    1) Få lavet dit knæ, så du kan begynder at træne effektivt.

    2) Få lavet fedtsugninger indtil Nilfisken brænder sammen

    Fedtsugninger gør ikke ballerne strammere! Jeg trænger ikke til fedtsugninger på baller og lår, da jeg ikke har synderligt behov for at tabe mig der, det eneste jeg trænger til, er at få strammet bagdelen op, så den ikke er så lasket at røre ved.

    Jo jeg kan godt lave effektiv konditionstræning, ved konditionstræning bøjer jeg ikke ned i mit knæ på samme vilde måde som i lunches og squat

  12. Sutter bare lidt røv (bemærk ordspillet) med lunges med håndvægte, hvis grebet samtidig er svagere end arbejdstolerancen for den gluteus og lår - hvilket vil være tilfældet 99,9% af gangene.

    Sophiala

    Arghhh, dig og dit brokkeri - nu tilbyder jeg snart en træningstime på tomandshånd ganske gratis. Selvfølgelig kan du få stramme balder.... det lyder jo helt til hundene med dig, og alligevel har vi endnu ikke kunne se nogle billeder for at bedømme indsats og lignende... på tide med dem.

    Hvad mener du med mig og mit brokkeri ? Jeg brokker mig sgu da ikke! :blink:

    Jeg er IKKE ude efter en gratis træningstime - og jeg har ikke tænkt mig at sende nogle billeder - jeg kan godt selv mærke at mine baller trænger til at blive strammet op - jeg spurgte bare om der var nogle der havde nogle øvelser der ikke skulle være squat eller lunches - men når I bliver ved med at sende øvelser ala squat eller lunches, så bliver jeg jo nød til at spørge noget mere. :4whip: Hvis jeg ikke kan få stramme baller uden squat eller lunches så må jeg jo bare acceptere det, så det irriterer mig at du straks tager det som brok - hvad med at prøve at læse det med de mindre negative briller på, så kan du måske se at det ikke er brok

  13. nap nogle proteiner før og efter træning - vent med kulhydrater til en time til halvanden, hvis dit største ønske er vægttab.

    NU bliver du nok træt af mig: :bunny: :4boxing: Skal jeg spise proteiner efter KONDITIONSTRÆNING? (jeg troede kun det var efter styrketræning) ?? :jump3: :) :)

  14. MASS og da Baardi: Thx :)

    Sophiala: De ovenstående debattørers smag er måske lidt ovre i det muskuløse, og ikke helt repræsentativ ;)

    Jeg har rigtig nok nævnt, at jeg ikke ligner tidens idealkvinde - og at det er ret bevidst. Mit mål var at tillægge mig muskelmasse (hvilket jeg havde svært ved uden at tage fedt på samtidigt), og er nu at slippe af med det meste af underhudsfedtet under bevarelse af muskelmassen (det gør dog ikke noget, hvis der ryger noget muskelvæv af de her affotograferede lår&baller). Når sidstnævnte er opnået, skulle jeg gerne læne mig op af en fitnesstype (i sværgodsklassen, ganske vist :tongue: ).

    Nåh på den måde. :)

    Men er fitnesspigerne ikke også en del af idealet idag ? Jeg tror gerne at de fleste kvinder ville ligne en fitness-chick (mig selv i blandt)

  15. sophiala: man hører tit den med at man kun træner for sin egen skyld, den tvivler jeg stærkt på....

    Hvis ikke man omgav sig med andre mennesker, "var Palle alene i verden", så var det de færreste der ville bekymre sig om udseendet.

    Når og hvis du får den vaskebrædtsmave du ønsker dig, så er dine bryster til den tid sikkert skrumpet en hel del ind - så allerede nu kan du godt begynde med at spare op til et par hårdtpumpede silikonebryster ;)

    Nå lige for at vende tilbage til dit spørgsmål, hvis du stadig læser med :lol: :

    Der eksisterer et fora der hedder online træningsdagbog, hvor du kan oprette en ny tråd (træningsdagbog), og skrive din træning op, så kan folk komme med kritik.

    Nej det har du selvfølgelig ret i - at man ikke træner alene for sin egen skyld - men 1) jeg ville aldrig iføre mig en lille kort stram top og træne i, selvom jeg skulle træne alene, for det ville jeg ikke selv kunne holde ud at se på - heller ikke selvom der ikke var nogen spejle - bare det at kigge ned ad sig selv og se den grimme mave - adr og 2) lige gyldig hvor mange mænd der påstår at de er vilde med deller , vil du aldrig kunne få mig til at tage på og være tilfreds med det - JEG skal synes at jeg ser godt ud (var det en bedre forklaring?)

  16. >Sophiala.

    Det ville være interessant at følge din træning igennem en log for mange herinde, og det tager ikke mere end 5-10 min. hver gang - samtidig med at det er et uundværligt redskab i enhver træningssammenhæng.

    >Vandpyt. Synes også du skal passe lidt på dit ordvalg, ingen grund til at starte en dårlig stemning.

    Skal jeg gå helt ud på MOL´s forside for at starte en log ?

    Er det en træningsdagbog ?

    Hov der var jeg vist lidt sent ude.

    Men jeg kan stadig ikke se hvor på siden jeg klikker for at oprette en selv ? :blink:

  17. >Sophiala.

    Det ville være interessant at følge din træning igennem en log for mange herinde, og det tager ikke mere end 5-10 min. hver gang - samtidig med at det er et uundværligt redskab i enhver træningssammenhæng.

    >Vandpyt. Synes også du skal passe lidt på dit ordvalg, ingen grund til at starte en dårlig stemning.

    Skal jeg gå helt ud på MOL´s forside for at starte en log ?

    Er det en træningsdagbog ?

  18. Se der er noget du har misforstået
    Det kan man vist roligt sige :lol: Og alligevel... Jeg tror ikke på du ikke kan nå dit mål eller komme det en del nærmere. Som Vandpyt siger så er du lidt sparsom med dine oplysninger omkring træning og kost og jeg synes du skulle oprette en træningslog så du i det mindste kunne få be- eller afkræftet om du er et håbløst tilfælde (hvad du med næsten garanti ikke er ;) )

    Er nysgerrig med hensyn til fedtsugningen... Hvordan blev resultatet? Det må da have hjulpet noget?!

    resultat af min fedtsugning:

    4 små år og 14000 kr. fattigere - mit spejlbillede blev i hvert fald ikke kønnere og jeg synes heller ikke at jeg kunne mærke det på mit tøj (måske bedøvede han mig bare og gav mig bank, :lol: for jeg var øm og havde blå mærker, og bagefter snittede han 4 små sår)

    Fedtsugning er noget opreklameret møg - sorry to say - næste gang bliver det silikonebryster, så får man da noget for pengene :lol:

    Hvad er en træningslog ?

    Venlig hilsen Sophia

  19. Jeg har trænet seriøst i MANGE år (uden resultat) - OG jeg HAR fået foretaget en fedtsugning (for 3 år siden)!!! Jeg HAR omlagt min kost! Min sidste løsning var en personlig træner og det var heller ikke en succes.

    Derfor er jeg egentlig heller ikke i tvivl om at min træner havde ret - jeg KAN ikke få drømmemaven´- desværre.

    Hvis du virkelig ønsker hjælp og ikke bare en bekræftelse på, at du ikke kan nå dit mål, vil jeg råde dig til at liste op, hvordan du træner i løbet af en uge, samt din kost eventuelle skader etc. Så folk herinde har en reel chance for at hjælpe dig på vej. Så længe du er paranoid omkring din person og tror, at vi alle vil komme efter dig, er det svært at ramme præcist. ;)

    (Dette er skrevet som et oplæg ikke en kritik).

    'Pyt

    Hvor får du alle de der negative tanker fra ? Da jeg startede denne tråd, var det ikke for at få hjælp, men for at hjælpe andre, med ikke at falde i den samme "fælde".

    Personligt tror jeg ikke længere på at jeg kan nå mit mål - det forhindre mig ikke i at prøve, og jeg tager da gerne imod hjælp, hvis nogen har gode råd/forslag, men når man ikke er hærdet "bodybuilder", så kræver det altså enormt lang tid at sidde og skrive ned hvilke øvelser man laver. Og jeg mener altså ikke at jeg har givet udtryk for at jeg er paranoid eller er bange for at folk kommer efter mig.

    Det her er heller ikke kritik, bare et svar på dit spørgsmål