uzo

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uzo

  1. Kan ikke gemme i log pga. noget med makroer. Der står de er deaktivertede og sikkerhedsniveauet er højt. Har prøvet at ændre sikkerhedsniveauet, men det hjælper ikke. Trykker jeg hjælp, står der noget om at jeg skal skaffe mig et certifikat og signere maroerne..... :blink:

    Nogen der kan hjælpe??

  2. UZO> nu nævner du jo selv fitness.dk - så dem undersøgte jeg lige. De optager børn fra 8 års alderen.

    Hvis du kender til, eller finder en undersøgelse, der påviser at det er skadeligt at styrketræne inden du er udvokset - så må du meget gerne smide et link, jeg tror der er andre end mig der gerne vil se den ;)

    Så har de da vist lige ændret "taktik", for jeg ved at woozer var derinde for 4-5 måneder siden(der var han også 15) med det ønske at få større muskler. Han fik og vide at han ikke måtte træne tungt, men blev anbefalet af begynde til boksning af deres FF's instruktør.

    Hvis jeg finder en undersøgelse skal i nok få lov og se den :rolleyes:

  3. canoing> Ikke for at virke bedrevidende, men synes du ikke selv at det virker lidt mærkværdigt at de afviser folk under 16, når de kunne tjene flere penge end hvis de lod være, når der ikke er nogen undersøgelse der viser at det er skadeligt at træne før man er 16?? Deres (centernes) mål er jo trods alt at tjene så mange penge som muligt.

  4. lidt nysgerrig - hvor har du det fra ?????

    Jeg må indrømme at jeg ikke har nogen direkte kilde, men har i adsillige forum læst at man ikke bør træne tungt før man er 16 år, da det kan hæmme ens knoglevækst. Desuden er der nok en grund til at man i mange træningscentre ikke må træne særligt tungt (eller alene) før man er hele 18 ÅR. Mener det er sådan i fitnessdk, men correct me if am wrong?

  5. En bænk, en stang og to håndvægte giver mange muligheder og det er muligt at sætte et fornuftigt program sammen med disse meget få remedier. Dog tror jeg du skal bruge noget mere vægt end du regner med. Fx er 100kg på stangen nok i underkanten, og håndvægtene skal kunne sammensættes så de mindst vejer op til 30-40kg. Desuden er vægtskiver desværre ret kostbare så vidt jeg husker. Jeg mener ligsom Nosa at det smarteste ville være indmeldelse i et center da det giver flere muligheder - ikke mindst mulighed for vejledning.

    Giver Eruption ret i at det bestemt er muligt at få synlig fremgang, men at fremgangen nødvendigvis vil være begrænset på så kort en tid og ikke vil stå mål med dine forventninger selvom du trænede, spiste og hvilede som en pro.

    Michael, du skal regne med at jeg ikke er mere end 15 år, så du tror vel ikke seriøst at jeg kan løfte 100kg i bænkpres, og 30-40 kg i håndvægte? :blink:

    Selvom Michael mener 100 kg i dødløft, vil jeg give Woozer ret.. Jeg tror der vil gå et godt stykke tid inden en utrænet 15 årig vil kunne løft 100 kg, specielt når man ikke må træne tungt før man er blevet lidt ældre.

    Held og lykke med træningen, WooZer ;)

  6. Angående de der fiduser, tilat sætte i dørkarmen: SØRG FOR AT DE SIDDER GODT FAST!!!!!!

    Hmm, har du ikke skruet de der små dippedutter fast med de medfølgende skruer?

    'Pyt

    Sidder alle chinup-bars fast med skruer :confused2: