pip

Medlemmer
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pip

  1. Min kæreste og jeg har snakker om at få et barn, men hun er nervøs for hvilken påvirkning det vil have på hendes krop. Hun er en rigtig flot slank pige, som altid har haft udseendet med sig.

    Selv har jeg trænet en smule styrketræning, og løbet on/off de sidste 17 år og forige år gennemførte jeg stolt mit første marathon. Siden da har jeg haft en off periode, men nu begynder motivationen så småt at komme igen.

    Nu vil min kæreste så pludseligt annullere vores planer om at få barn, da hun ikke kan klare at jeg skal være fanatisk, (hvilket jeg aldrig har set mig selv som), når hun skal til at ødelægge sin krop.

    Nogle gode råd?

    ikke for noget men undskyld hvor det dog egoistisk a din kærste! det er ikke at ødelægge sin krop at blive gravid! det er en smuk ting og en gravid kvinde er meget smuk! hvis din kæreste ser det som en byrde at blive garvid og kalder det at ødelægge sin krop er det måske ikke det rette overhovedet at få et barn.......... måske bare mig..... :/

    Burde jeg droppe mine planer om at komme i form igen og tabe de 7-8 kilo jeg har taget på, så hun kan have det bedre med sig selv, imens hun er gravid?

  2. hey nu er det her ved at drive mig til vandvid!! så hvem er bedre at spørge end jer??;D

    lige på og hårdt:

    for et par år siden blev jeg påkørt på cykel, og efter det kom det....

    jeg får smerter undt omkring i min krop og det gør satme ondt!!! de er der ikke hele tiden, men kommer i tide og utide... nogle gange gør det så ondt at jeg holder vejrt et kort stykke tid!

    og smerten vandre.... den kan side i min tå, næste dag mit øre, så mit bryst osv.

    første gang jeg mærkede noget sært hvar da jeg kørte hjem fra skole (efter ulykken) jeg cykler i mine egne tanker og mærker da en hånd på min ryg.. og tænker at det nok er en ven der køre ved siden a mig så jeg kigger op for at sige hej.. men der er ikke nogen!!! det har jeg oplevet to gange!! det er som om at min hjerne og mine nerver opfatter noget der slet ikke sker...?? hva fanden er der galt!! og efter det kom smerterne... de varre i kort tid nok ca 1 min... det er oftest ikke en konstant smerte, men først meget kraftig også ikke så kraftig osv.

    kan der være nogle nerver der er blevet klæmt eller??? hjælp!

    det er sgu svært at forklare men håber at i fatter bare lidt a hvad jeg har skrevet....

    mvh

  3. Tak for svarene.

    Gode pointer!

    Jeg har nu aldrig forventet at en lille vægt kunne fortælle mig hele billedet, men med min begrænsede viden om kroppen så er det en guide og et sammenlignings grundlag.

    Men i har helt sikkert ret :)

    Black: Det med målebåndet havde jeg ikke overvejet - det forekommer en smule "selvlækkert" men jeg kan godt følge dit argument - mit mål er ikke "store muskler dog" men en sundere og pæn "almindelig" bygning.

    Clark: Jamen du har nok ret :) - Nok mest det med alderen der slog mig ud - en måned er på en gang lang tid, da mit aktivitets niveau er steget 1000%, men på samme tid meget kort tid i den nye livsstil (hvis den holder) - så point taken!

    Chris: Netop derfor jeg skrev - jeg var usikker på hvilke tal man kunne forvente efter en måned - det lyder som om det er ganske fornuftigt når det kommer til stykket - tak.

    pip: Med grundform går jeg ud fra du mener en sund krop hele vejen rundt? - Det er netop mit mål - jeg tager så bare de lidt mere langsynede briller på nu :)

    Jeg vender tilbage når jeg nærmer mig et halvt år ! ;)

    Keller

    jo på sin vis..... det handler om sener, knogler og muskler.

    det der sker når vi træner er at musklerne går i "stykker" for der efter at bygge sig op stærkere, men det er ikke kun musklerne der gør det, sener og knoglerne gør det faktisk også det tager bare over dobbelt så lang tid! det er der bare mange der glæmmer så senerne er slet ikke lige så særke som musklerne dvs. en kraftigt forhøjet risiko for skader:( hvis du gerne vil v mere så skriv håber at kunne hjælpe ellers kan de andre jo nok;D

  4. Hejsa!

    Jeg har i dag fået taget min anden måling i mit lokale træningscenter efter den første måned.

    Jeg er 26 år gammel og har været _meget_ ude af træning.

    Jeg er en smule skuffet over resultaterne da jeg faktisk har arbejdet rimeligt den sidste måned - jeg laver normalt intet fysisk overhovedet men har trænet konsekvent 3 gange om ugen og har spillet fodbold 1-2 gange om ugen også.

    Jeg føler selv en forskel i kroppen og kan også se at visse muskler er vokset en del - dette samt det faktum at jeg elsker at bruge kroppen betyder heldigvis at jeg ikke har mistet motivationen - men det har lige fjernet toppen af glæden, at det ikke, efter min mening, er gået bedre.

    Og derfor skriver jeg - jeg tror måske jeg har misforstået resultaterne - jeg vil meget gerne have nogle kommentarer fra jer så jeg kan se om jeg skal gå endnu hårdere til værks eller om det rent faktisk er ok.

    Her kommer statistikkerne - første måling var d. 29 Maj, anden måling i dag d. 29 juni:

    Metabolsk alder 41 / 40

    Vægt 90,9 / 91,7

    Knogle 3,3 / 3,5

    Fedtvægt 23,54 / 21,37

    Muskelmasse 64,1 / 66,9

    Fedtprocent 25,9 / 23,3

    Vandprocent 52,3 / 54,6

    Abdominal fedt 8 / 7

    Hvilkestofskifte 2020 kcal / 2161 kcal

    Tak for hjælpen!

    Michael Keller

    heyyy;D

    jeg er meget enig med de andre om at der er sket (talmessigt) meget med din krop på en måned! men du skal huske det mest vigtige og det er din grund form! som der desvære er utroligt mange der glæmmer i de værse centre!! det tager ½-1 år at få en god grundform som du virkelig kan bygge på! det er ikke en måned også kan man gå fra 50-100kg i bænk press det tager lang tid hvis du vil ha en krop du kan bruge funktionelt til den dag du ligger i en kiste! husk det :tongue:

    pøj pøj med det:D

    (bænk press tallene er bare for at gøre min pointe klar)

  5. Det er ikke fordi jeg ikke har en forståelse for hvad du mener, men hvis ikke du har de boglige evner, kan det være ligemeget om du har en fysik som ville gøre superwoman. Det ville være smartere at arbejde på dine svage sider - også som et helt almindeligt menneske. Det, du gør nu, gør dig ihf disponeret for overbelastningsskader og slidgigt på sigt, og det er ihf ikke vejen frem til succes i dit drømmejob. :smile:

    jeg gider ikke kæmpe med noget jeg ikke kan opnå!

    og tror ikke at du forstår hvad jeg mener.

  6. Hep,

    lyder som en god plan du har gang i der, så ja, så giver det mening

    at være i form, selv jeg helt objektivt synes du træner for meget,

    men fred være med det, hvis du kan holde til det. :smile:

    men så er det vel iøv heller ikke så underligt at du vejer det du gør,

    når nu du givetvis slæber rundt på en del muskelmasse.

    må dog tilstå at jeg i forlængelse heraf ikke kan forstå hvordan din

    fedtprocent (efter dit eget udsagn) kan være for høj, med alt det motion

    du får fyret af, med mindre du lever urimelig tarveligt og slet ikke har

    styr på din kost overhovedet.

    vi ser jo alle forskelligt på træning tror jeg, men hvis jeg ikk træner så meget som jeg gør blir jeg seriøst skør......

    men tro mig jeg forstå heller ikk hvordan jeg kan bi beholde mine fedt depoter for jeg spiser sund mad og drikker aldrig sodavand osv. self er der en slik dag engang imellem men ski ikk nok til at det kan gøre noget slemt ved min krop.... tror at jeg har kamel gener hehe;D

  7. Pip >

    træner du virkelig så meget som du skriver i din profil ?

    i så fald, hvorfor ?

    det lugter laaangt væk af et forskruet forhold til træning,

    og beklager gerne hvis jeg tager fejl, men normalt træner

    man kun så meget når kæden allerede er hoppet af, så at sige.

    hey hippo:)

    jep det gør jeg! men er dog blevet nødt til at holde en lille pause fra styrke træningen da jeg altid har haft ondt i lænden, og nogle gange flipper den ud også stopper jeg med at styrketræne i et par uger for at gi den en lille pause, men går igang igen stille og roligt næste uge:) jamen jeg har altid elsket at være fysisk aktiv, og vil gerne til militæret og være ambulance reder, og det kræver en god fysik:) og jeg har aldrig været skide god i skolen(hvilket du nok kan se, staver som en hest), også for at have noget som jeg er god til træner jeg..... det kan da godt være at du vil mene at jeg har et forskruet forhold til træning men, for mig er det normalt og godt, glæmmer problemer når jeg træner....... og jeg har da en krop der næsten ikk kan køres trat til min pt's store fustration hehehe;D og det er det jeg gerne vil opnå, men bliver nok aldrig tilfreds....... men jeg prøver da

  8. Hey Pip

    Hvorfor er 69 kilo "fanme mange"?

    I forhold til hvad og efter hvilke regler eller retningslinjer er det mange?

    Beklager; jeg forstår heller ikke, hvorfor dine ribben skal være synlige eller dine muskler skal fremstå mere tydeligt, som du skriver. Synes du virkelig at mænd og kvinder, der er fuldstændig afpillede, ser pæne ud?

    Jeg gør ikke!!!! Jeg ville heller ikke have energi til at dyrke motion eller lege med mine børn hvis jeg var så mager. :unhappy:

    Efter min mening behøver kvinder altså ikke at veje 64 kilo eller derunder for at være pæne - lige så lidt som du vel heller ikke mener at mænd skal veje under 80 kilo og have synlige sixpacks for at være flotte... :smile:

    **

    sall

    det er da meget 69kg fordelt ud på 174cm!

    jamen det handler ikke om retningslinger, det handler om hvad jeg ser! det er sgu da fustrerende at jeg har støre lår end mange alm. fyre som ikke træner det helt store!

    og det er da pænere når at man kan se musklerne, så kan man også se at jeg har brugt alle de timer på den satans krop.

    NEJ jeg mener IKKE at afpillede mænd er folt! hvis man er en vel trænet fyr på 100kg og med lidt fedt på maven så kan det ikke blive bedre, men jeg elsker muskler så jo jeg vil da klart foretrække at der er en sixpack under et lille lag hygge fedt. det handler jo om smag. nogle fyre vil "ha" en pige der er tynd andre tyk og andre trænede osv. alle vil jo "ha" noget forskelligt. og tror nu at de fleste hellere vil tage den slanke pige i baren på 55kg med hjem end hende på 85kg...... hvis valget står der...

    men det er i psygen problemet ligger! hvis du er blevet kritiseret hele livet pga. din krop tror jeg der går lang tid før du nogen sinde blir tilfreds! og tror at der er mange andre end mig der har det sån!

  9. Hey Pip

    Fantastisk - det var lige sådan nogle som dig, jeg håbede på ville springe op i grøden :smile:

    Hvorfor HULAN er det vigtigt for dig at have en vægt på 60-65 kilo - hvad får dig til at tro, at du vil se smukkere ud med den vægt eller vil få flere komplimenter med den vægt.

    Mænd (og lebber) der går forbi dig på gaden, aner da intet om hvad du vejer i dag. Det står ikke skrevet i panden af dig, så de ser jo bare en sportstrænet kvinde. Det er sgu noget af det flotteste, der findes :bigsmile:

    Et teoretisk spørgsmål:

    Hvis du nu smed vægten ud og så helt neutralt på dig selv i spejlet, ville du så stadig mene, at du skulle tabe dig 4-9 kilo?

    Ja, prøv det :smile:

    ADVARSEL

    Det du gør i øjeblikket med konstant træning og næsten ingen mad, risikerer at fucke dit stofskifte op og gøre dig sårbar for skader, sygdom og andre artige sager. Drop det og spis..

    Men smid den forbandede vægt ud først :superman:

    ja klart jeg vil tro at jeg vil se flottere ud! mine muskel "striber" som jeg kalder dem, vil kunne komme frem og jeg vil være mere markeret, og mine riben ville kunne ses mere tydeligt osv. og det er lige så meget tanken om at når tøjet blir smidt er der et folt syn, for jeg kan da sagtens se flot ud med tøj på og kunne li hvad jeg ser i spejlet, men når tøjet ikke er på hader jeg næsten hvad jeg ser, hvergang jeg står ved spejlet spænder jeg op så jeg får noget der bare ligner det jeg gerne vil ha.

    så lige meget om jeg har vægt el ej vil jeg tabe de kilo.

    og 69 klio er fanme mange......

    btw jeg spiser også men, det står på fugt der er ikk så meget fedt i, og aftens maden er ofte tvunget da jeg jo bor hjemme.

    og jeg har skader og det har ikk noget med maden at gøre.

  10. vægten betyder da meget for mig som pige!!

    jeg er trænet og har brede skuldre, og min vægt er FUCKING 69KG!!!!!:( jeg hader det!! jeg vil ha en vægt på 65-60kg hvilket jeg nok aldrig opnår, men jeg er blevet total febrilsk efter at tabe de kilo! jeg motionere næsten 24/7 og er begyndt at spise så lidt som jeg kan for a tabe de kilo. og tror meget at det blir drevet af jegten på den perfekte krop (for de fleste kvinder) alle vil jo gerne være den som fyrene(el lebberne) vænder sig om efter når man går igennem byen, og det at kunne sige hey jeg har tabt bla bla kilo til vennerne. og måske lidt de slim model piger, dem vil man jo også gerne ligne lidt. så fyre tror bare at i må finde jer i det med vægt snakken.

  11. Morgen: en skål allbrains, og en lille grovbolle med tunsalat.

    Middag: På Mac D. En mac chicken, mellem pomfritter, hamburger, mac flurry med smarties og en cola light.

    Aften: 3 hamburgere fra Burgerking...

    Og det sker ALDRIG igen! Det er også første gang i over et år at jeg har spist så meget fastfood på en dag. Jeg har ikke spist andet en det jeg har skrevet.

    Jeg vejer 52kg og er 184cm. Jeg er en dreng på 16år.

    Hvad synes i? Tror i at jeg vil tage meget fedt på?

    fy for sa... hvordan f kan du indtage det?

    men tror ikk at det er på den måde du skal fodre din krop.... hvilket du jo oss selv sir...

    og ja men det er ski aldeles ikk godt!

    og med den vægt må man jo kunne tælle alle dine ribben, du skal spise meget men, a god mad! ikk fastfood!

  12. Hey er en dreng på 18 år jeg løbe træner og styrketræner lidt : )

    jeg ville rigtig gerne tabe mit fedt på maven da jeg har ret meget : (

    hvad skal jeg gøre

    Træning

    og

    Kost

    håber der er nogle der ved det : )

    heysa

    hvis jeg kender alle de andre MOL'ere ret vil vi/de gerne have meget mere at vide om dig!:)

    højde, vægt, hvor tit du motionere osv.

    så kan vi hjælpe dig:)

  13. Hej,

    Er der nogen der ved hvor man kan leje badmintonbaner på timebasis i Københavnsområdet eller nord for Kbh. (Lyngby, Gladsaxe, Herlev, Farum, etc.)?

    hey

    prøv DGI huset, hvis man kan i århus kan man vel også i kbh......

    jeg ved også at der er... hvad hedder det... farum stadion måske... men der er jeg rimelig sikker på at der er badmintonbaner:) heh meget udførligt beskrevet af mig hva;)

  14. tror altså bare at du skal igang med det kondi træning som du jo også selv snakker om!

    også spise sundt!:)

    btw du har altså ik meget fedt på den skide mave!

    men kondi og sund "slank" mad så tror jeg nu nok at det skal komme.

    og du har jo snakket om at gå igang med kondi for lang tid siden, så måske skulle du li ta dig selv i ******** og komme igang!:)

    hygge:)

  15. jah jeg vil nu også mene at du burde leve med den højde du nu engang har:)

    og der findes jo også lave piger, og hvis hun er lavere end dig kommer du jo til at se højre ud;D hehe

  16. hey folk:D

    jeg har tænkt på om det entenlig "skader" min træning......

    jeg har en rimelig hæftig hverdag... og når jeg kommer hjem fra en lang dag elsker jeg at tage et glas ½ malibou (el andet alkohol) blandet med ½ juice:) sån et el to glas tager jeg gerne før el til aftens maden, jeg bliver jo langt fra stiv! men, får lige lidt ro.... er det en meget dum ide at gøre det?? er jeg kommet til at tænke på.....

    det skal li siges at det ik er hver dag at jeg gør det men, hvis der lige er tid til at blande et glas gør jeg det:) dvs. ca 4-5gange om ugen vil jeg tro:)

    håber på et godt svar:D

    mvh pip:)

  17. hey:)

    jeg sir også ambøjninger på knæene osv.

    men hey når folk griner af at du ikke er stærk nok til at tage en arm bøjning, giver det dig jo bare en god grund til at komme igang med at træne! så næste gang i skal lave armbøjninger i skolen kan du tage dem alle med storm;D træn der hjemme mavebøjninger armbøjninger osv.(da du ikke er såååå gamel igen vil jeg nok tro at du bare skal træne med din egen vægt....) bare i 20-30min hverdag så skulle du nu nok kunne se resultater:D så ka de lær' det ka de;Dhehe

    hyggge:)

    og husk hvis du er ved at miste modet på din hjemme træning så husk på at de grinte af dig... og at du skal vise at du godt kan!! for det kan du, du skal bare træne dig op til det:D

  18. Jeg vil gerne høre jer ad, om det er muligt at gøre karriere i forsvaret, selvom man er rød-grøn farvesvag? Det betyder meget for mig at vide om jeg kan gå videre i "systemet" efter aftjent værnepligt.

    Mvh.

    hmmm er ikk 100% sikker men, mener at havde fået fortalt at du godt kan......... men, hvist ikke i flyveværnet.......

    er ikk helt sikker....

    men du kan jo bare spørge på kasernen eller en uuvejleder hvis du har sådan en til din rådighed:) de ved det:-)

  19. kyl et par mave øvelser ind, det kan man godt selv om at man har en "borgmestermave" man siger at man ca. skal træne ryg og mave lige meget. og jeg træner en mand på 52 med en god "borgmestermave" og det er hårdt for ham med mave øvelserne men, han takker mig hver gang, for du skal huske at så er musklerne der når fedet så forsvinder :smile: