JPG

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JPG

  1. For 10 dage siden forsvandt mit knæ under mig lige i opstart af en Total Body Control time - så ikke megen kontrol der da. Godt udstyret med et par krykkestokke drømmer jeg om at løbe lange ture, min læge siger det er enten en fibersprængning eller muskelbristninger i læggen - og jeg må belaste til smertegrænsen - lidt svært at finde den dersens smertegrænse, og tidshorisonten er meget uklar. Jeg kan gå på benet igen - men jeg har svært ved at strække knæet helt ud - og så gør det bare hammer ondt - nogen der kan nikke genkende til dette - og give mig et bud på tidshorisonten ?

    På forhånd tak for svar.

    Med venlig hilsen :unsure:

  2. Jeg har trænet den sidste måned som beskrevet. Løbetrænet har jeg det sidste års tid.

    Fordeling i motionscenteret er 1 times spinning, 1 times tbc = konditions træning, styrketræning med elastik og 1½ kilo vægt, ½ times roning, crossmaskine el. styketræning af ben.

    Jeg træner fodled hver dag på drejeskive på hjemmefronten.

    Jeg takker for jeres råd, og vil så sætte træningsmængden gradvis op.

    mvh. JPG

  3. Jeg er en pige på 43 år. Jeg har sidste år bøvlet en del med at komme ned i vægt - hvilket også lykkes for mig - MEN livstilsændringen holdt ikke ved og de 10 kilo, som jeg tabte er på plads igen - sådan næsten da. :angry:

    MEN mit mål i dette år er ikke at tabe mig, det regner jeg med kommer helt af sig selv, mit mål er at deltage i Åbenrå Bjergmarathon den 19 juni på ½ marathon distancen. :w00t:

    For at komme derhen vil det være nødvendigt for mig at træne mindst 3 gange om ugen.

    1 gang i motionscenter med styrketræning og spinning i 2½ time, en lang tur på 10 - 15 km. og en lang tur bakketræning i skoven på ca. 15 km om ugen.

    Jeg har behov for at øge min kilometertid - den er pt. ca. 7 min pr. km. og den holder jo ingen steder.

    På forhånd tak for svar.

  4. At holde op med at ryge, kan være meget svært, omvendt kan det også være noget af det nemeste, det kommer helt an på hvilken indgang du vælger til dit rygestop og din motivation.

    Jeg har prøvet stort set alle måder at holde op med at ryge - rygestops piller, nikotin erstatninger, "kold tyrker" og Jan Geurtz bog "Røgfri". :bigsmile:

    Sidst nævnte kan jeg varmt anbefale - læs bogen og luk alle dører til rygerlivet, du er holdt op og derfor ryger du bare ikke mere - bare lige prøve eksistere ikke når du er holdt op - det er jo måden at begynde på.

    Først du vil slippe afhængigheden og være fri - fri for morgenhoste, dårlig kondition, dårlig ånde, dårligere økonomi, dårligere helbred, fri for hver dag at tage tid fra livet ..... kunne blive ved, den 2 august har jeg været røgfri i 1 år - og jeg skal aldrig mere være afhængig af røg, held og lykke ! B)

  5. Ved læsning af jeres logbøger og rundt om i de forskellige tråde dukker det ord op - betyder det "blot" muskelsmerter ?

    Ja - ved godt jeg spøger dumt ..... men vil da have hele "essensen" med.

    På forhånd tak :w00t:

  6. for yderligere at kunne komme ned i vægt, er jeg startet i motions center. Spinning er jeg ved at få lært. 2 gange om ugen styrketræner jeg i maskinerne - og brænder en god times tid af på cross traineren - så er det jeg læser at styrketræning i maskiner er spild af tid - gider I lige forklare den nærmere - ud over dette løbetræner jeg et par gange om ugen,

    på forhånd tak :rolleyes:

  7. når man sørger for at få en optimal kost. Jeg er meget påpasselig med hvad der bliver kørt "indenbords" - jeg har altid haft en hang til søde sager, og tager derfor bio-chrom - trangen til de søde sager udebliver så.

    Er det indbildning at bio-chrom har effekt - eller udebliver trangen fordi jeg sørger for at få en kost som dækker mit behov.

    Hilsen Jytte

  8. Jeg er nybegynder på motions fronten, kvinde over de 40, som absolut ikke gider at se yderligere kvindlig ud. Et rygestop har gjort sit til at min vægt sådan lige pludselig har sneget sig helt ubemærket over de 81 kilo. og med mine 165 - ja så giver det jo buler hist og pist. Jeg har så taget mig sammen siden 30 januar, ved at røre mig væsentlig mere, dette kombineret med fedtfattig kost har givet en vægt reduktion på 6 kilo. Jeg løber, eller rettere sagt jeg prøver på at løbe - jeg kan klare 2 kilometer ud i en køre - men resten af strækningen går med at gå og løbe, jeg håber snart at kunne klare 5 kilometer ud i en køre. Jeg overvejer at invistere i et pulsur - men jeg kan ikke lige blive enig med mig selv, om jeg ikke først skal lære at lytte til hvad mit åndedræt og mine muskler siger mig - inden jeg lader det være op til tekninkken - vil I være søde lige at være med på råd ?

    Hilsen Jytte