Clint Eastwood

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Clint Eastwood

  1. Jeg synes ikke det skal være enten eller jeg vil mene at vægt træning er lige så vigtigt som løbeturene. Har hørt ude i byen at muskelmasse øger forbrændingen, som er en god ting, hvis du vil smide det ekstra. men husk at spis sundt.

  2. Bænkpress i stativet låser dig fast i den samme stilling. jeg vil rådde dig til at lave øvelsen i fri, hvis det er på grund af sikkerheden du har brugt stativet skal, der nok være en med "motionist" der vil hjælpe i det sidste sæt. Find dig en trænings makker, hvis du ikke allerede har en så er du ud over alle de problemer. Og så er det også meget sjovere :lol: .

  3. Ok... Tak!

    Lidt progression = Styrke.

    Meget progression = Muskelmasse.

    Det var nogle ok facts lige at have på plads!

    Jeg har trænet i snart 4 år... Jeg må nok indrømme at der er et par ting der udmiddelbart strider imod min overbevisning. Men jeg er da åben og giver det en chance! Jeg sætter progressionen op til 2,5% så! Men jeg tror bare jeg kommer til at kede mig så... Jeg har "tit" holdt 14 dages pause, eller SD, uden rigtigt at kunne se det på vægtene...

    Tak for det...

    Hvis det er du vil/gider kan du bare kigge inde i min log jeg lige har lavet. Jeg skal prøve at følge op på træningen der inde, så kan du jo evt. følge med! Den heder vidst "Havnerens hævner log", eller noget i den stil!

    V/H Christian

    Hej Havneren

    Det lyder til du/i har fået en rigtig go start på det nye program.

    Men du har jo også en alletiders makker :bigsmile: .

    Så bare gå til den :pullup: .