Mr. Schmidt

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr. Schmidt

  1. Man skal helst løbe når benene er veludhvilede. Det er de ikke hvis du har trænet squat og andre løft i centeret dagen før. Jeg ville foreslå cykling istedet, da det ikke er ligeså hårdt for kroppen.

    Desuden kan du ikke bygge muskler og smide fedt på samme tid. Derfor må du først cutte og så opbygge muskler eller omvendt :)

  2. Hej allesammen

    - tusind tak for hjælpen.

    Jeg har ikke nogen ambitioner om at få store muskler, det er snarere en nogenlunde fast/tonet krop jeg søger.

    Jeg tror jeg vil forsøge mig med hjemmetræning, mange tak for jeres indsigt og gode råd!

    Selv tak :)

    Har du læst artiklen herinde på MOL om Træning for kvinder ?

    -Det kan da anbefales ;)

  3. Hej derude.

    Jeg træner pt. i fitnesscenter, men da jeg forsøger at spare penge op til et udlandsophold + skal bruge penge til at udstyre en lejlighed overvejer jeg at stoppe med det, fordi det koster mange penge, som jeg godt ville bruge på noget andet.

    Mit spørgsmål lyder, til de kloge og mere erfarne styrketrænere: Kan man, med relativt få midler, opnå de samme resultater hvis man træner derhjemme, som man kan i et fitnesscenter? (Nu tænker jeg især på mangel på belastning?)

    Jeg træner mave, arme, skuldre, nedre ryg, lidt ben (ja, stort set det hele egentlig).

    Hvis I mener det godt kan lade sig gøre, har I så nogle tips til hvordan? Eller til steder jeg kan finde det?

    På forhånd tak

    /Stine

    PS: Jeg er 19 år, 178 cm. høj, vejer 68 kg. Jeg løber ca. 3 gange om ugen. Jeg styrketræner for at styrke min ryg, tone min mave og sætte lidt skub i forbrændingen de dage hvor jeg ikke løber.

    Hej Stine

    Hvis du begynder på hjemmetræning er det helt sikkert ikke vægtbelastningen du skal spare penge på. Køb rigeligt med vægtskiver når det er :)

  4. Det er jeg helt enig i, men kan det måske træne kroppen op til at kunne "håndtere" varmen bedre. Altså f.eks. hvis en fodboldspiller skal spille i afrika, kan spilleren så ik træne sig op til det varme klima ved at træne med varmt tøj på?

    Det skal jeg da ikke kunne sige :smile: ..

    Men Sauna'en vil ihvertfald ikke kunne gavne topic-starter efter min mening .

  5. Du øger ikke din forbrænding ved at gå i sauna, du får blot et større væsketab.

    Jeg kan bl.a. perspektivere til en fodbold spiller (Christiano Ronaldo) som tager en trøje på under opvarmning/ træning, for at tabe sig det sidste i vægt. -Det er der heller intet hold i. Altså er det en myte at man kan øge sin forbrænding ved at tage en sweater/ få det varmere.