Dumb&Dumber

Medlemmer
  • Posts

    581
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dumb&Dumber

  1. MZ - der er SLET ingen tvivl om at LA besidder fordum tids basis-motor og at han sikkert stadig kan træde solen sort. Men fuldstændig ligesom en bokser eller en fodboldspiller skal have sin timing på plads, så skal en rytter i sådan et felt også have sin timing på plads. Jeg tror ikke LA vinder TdF - af primært disse årsager:

    1) han er ikke den eneherskende på holdet, som han har for vane at være. Hvis det er tilfældet at han rent faktisk ER den eneherskende - spiller Astana det bedste skuespil der findes. Contador siger han er eneste kapatajn mens Lance siger at det er der ikke taget beslutning om endnu. altså - det er sikkert han nyder den hersker-rolle han er vant til.

    2) LA's timing i feltet har ved de 7 sejre delvist handlet om hans beskyttelse, og netop ovensående enehersker-status, at han har kunne få sit hold til at placerer ham rigtigt i feltet op mod afslutningerne. På 2. etape skal hans overblik dog have et klap på skuldrene, at han når den rigtige vej rundt - og pludselig som den eneste "favorit" i front. Jeg tror bare ikke han får pladsen til at lege - alle er så usikre på ham at man ikke tør lade ham få noget spillerum.

    3) Jeg tror bare ikke han er i så hard-core form som han har været ved de tidligere toure.

    Jeg er dog slet ikke i tvivl om at han kommer til at køre underholdene, og at han kommer til at vinde etape/r - og at han iøvrigt kører sig i top-6

  2. Tilbage til det som debatten jo RENT faktisk handlede om - nemlig hvor meget man skal finde sig i som medarbejder i et center - og lad mig med det samme sige at jeg synes at personalet i mit eget center finder sig i LANGT mere end de både bør - og har fået at vide de skal finde sig i. Det er meget muligt at man mener at de regler der er i centeret er noget skod - men det temmelig meget bad luck, når man nu har skrevet under på selv samme regler ved indmeldelsen. Det betyder selvfølgelig heller ikke at personalet skal være urimelige, men det oplever jeg sådan set kun sjældent de er - men jeg oplever derimod temmelig ofte at kunderne er det.

    Det er egentlig sjovt at vi taler om "medlemmer" - de er jo egentlig kunder. Skulle de så ikke også behandles som sådanne - jo! det har du ret i - men det de har betalt for inkluderer ikke retten til arrogant, voldeligt, aggressivt, nedladene eller andre ubehagelige eller direkte uopdragede måder at true personalet - BASTA!!! - og min holdning er at det ikke anden eller tredje - men FØRSTE gang det sker er ensbetydene med en bortvisning - og udmelding.

    I Danmark er der på en eller anden måde en tendens til at rigtig mange mennesker tror at det er en MENNESKERET at blive medlem af et center, og at det er "klubber" - men fitness centre er jo generelt (når man taler om FDK,FW, EQUINOX etc.) set BIZNESS!

    Med hensyn til reaktion - tjaah, jeg mener jo at kommunikation er en god og direkte forbindelse mellem to mennesker. Jeg mener dog også at kæderne har et ansvar for at skole deres personale i ret kommunikation, og endda mener jeg at kursus i krise håndtering er godt.

    Claus

  3. Et bedre bud end det lige umiddelbart lyder er - Cancellara

    PS. med Lance på holdet har Contador zip chance - LA tager hvad der passer ham, og at han skulle agerer verdens højest betalte vandbærer er ren PR

  4. Det synes jeg f*nme er svært at svare på - der er jo mange fede numre - og hvad er det at "fyre den af" ? det kommer HELT an på hvad der er temaet på timen. Men jeg må indrømme at "Blade"og "La Musica" figurerer på næsten alle mine playlister i øjeblikket - hvilket sært nok er en revival for mit vedkommende.

    :superman: Claus

  5. SuneJ - følger dig egentlig godt, det er mediernes dækning man bliver lidt træt af ind imellem. men det virker også lidt som om der er 2 slags journalister ved Tdf - dem der skriver om cykling og dem der ikke kender navne på dem de skriver om - men de kan deres medicinlister udenad.

    så i øvrigtat Lars Werge udtalte sig som cykelekspert....men er der en flink fætter eller kusine herinde der kan linke til en af de artikler han har skrevet...om CYKLING

  6. Den lille tvist jeg bare ikke KAN få ind i mit hoved er......: Hvorfor F'nden skulle manden tilsyneladene køre åbentlyst rundt i Dolomitterne når han godt ved at det ikke giver lutter plusser på kontoen at opholde sigandre steder end der hvor man har oplyst man er. jeg mener, en banal biograftur eller tante Odas fødselsdag, den klarer man.....men det virker for uintelligent af en KENDT mand at være åbenlys snyder ?!?

    Jeger HELT på linie med Squatfather - har han løjet....så er det af med hatten for rabobank. Men skal vi ikke fastholde at han er fyretfor løgn, ikke for doping ??

  7. Jeg har nu også mødt en skadelig eller 2 instruktører gennem årene :sneaky2: desværre ser man stadig instruktører som ikke er kommet ud af 1997 endnu......anyway, synes nu man skal se at få undersøgt hvilke elementer der er skadelige, så vi kan få det stoppet....(men hvis dem der ikke er kommet ud af 1997 ikke lytter i 2007 er vi ilde stedt :crazy: he he).....

    Claus

  8. De tester ikke for fedt forbrændere uden for konkurrence.

    Offseason testes efter : AS, Antiøstrogener, prohomroner, clenbuterol (som eneste fedt forbrænder), samt sløringsstoffer.

    Det var netop min pointe, HVIS man testede for burnere, ville det nokj se anderledes ud med tallene. Jeg ved ikke hvordan I andres erfaringer er i jeres centre, men jeg kan godt ind imellem krumme mine små tykke grimme fodklumper i skoene når jeg hører en lidt for solariebrun, hængepergamentshudstøs, med lidt for nervøse trækninger, stå og udtale sig om de der klamme dopingstoddere, der tager genvejen til målet - især som velvidene at hun formentlig selv har sneget en del burnere indenbords. Arj ved godt den var lige lav nok i argumentations måleren, men pointen min er sikkert ok - nemlig at jeg tror der findes et ufatteligt stort "burner-marked" i centrene.

    Claus

  9. Jeg har ikke læst artiklen, og derfor skal jeg ikke umiddelbart kunne sige om der står noget om HVAD man har testet positiv for. jeg er bare UMIDDELBART lidt urolig for at resultatet ikke bliver væsentligt forbedret fordi man vælger også at teste den buttede pige på stairmasteren. Min fornemmelse er nemlig at så længe vi har diverse "burner-piller" på listen - så vil vi have et stort doping problem i fitness sektoren. Jeg er selvfølgelig heller ikke helt ueffen til at tror at Rasmus og Co. godt ved hvem de vælge at teste, men vil man ikke altid kunne stikke det i skoene på dem der laver STIKprøver ?

    Hilsen Claus

  10. Jeg er jo overraskende nok slet IKKE uenig med Creole og Jan. min kommentar knytter sig blot en lille smule til begge, idet Jan henviser til den indirekte undervisning og Creole til instruktøres velmenende kommentarer undervejs.

    Niles skriver at det tyder på at være en universel sandhed ved Spinning at kroppen skal være stille, for det siger de fleste instruktører - det passer ikke, for på SPINNING uddannelsen underviser man nemlig det modsatte (en sandfærdig vittighed der ikke havde til formål at debatterer uddannelser :bigsmile: )

    Min mening er at mange instruktører er ubegrundet bange for at deres deltagere skal kede sig. derfor skal der HELE tiden ske noget, temposkift, ændring i belastning, ryk osv. Men husk at sådan er virkeligheden ikke. Der behøver ikke ske noget konstant, og det er federe med en instruktør der - som Gregers udtrykker det - kommer med et guldkorn i ny og næ - frem for den konstante"nu skal jeg slå dig med en kølle" instruktion. Der kan være stor stor forskel på hvad deltageren kommer efter og tænder på, og derfor er det naturligvis også dejligt vi alle har hver vores stil. Men fælles for de undervisere jeg syntes er dygtige er at de alle har "øvet sig i" argumenter i undervisningen. Og derfor med ganske få midler kan undervise meget. Så selv om man støder ind i instruktør som man måske tænker - f*ck en dårlig time - så støder man nogen gange ind i at netop DEN instruktør alligevel kommer med en vending - et guldkorn - der gjorde at ALLE - selv om det kun lige var et kort splitsekund - forstod hvad han eller hun mente. Det er derfor fedt at med instruktører der prøver at blive dygtige til at undervise. Nemlig lige nøjagtig sætningen - en udendørs cykel flytter sig under os, det gør en stationær sykel ikke - giver mening. Det kan måske være svært at lære folk at rulle over pedalen, men de fleste kan måske lave lidt slangebevægelse i kroppen, eller lege flammen på et lys osv.

    Nå lang vej til dette: nemlig at det at låse i ryggen under en spinningtime for mig giver lige lidt mening som at hænge langt bagud over sadlen. Selvfølgelig er indørs cykling jo ikke landevejscykling, men den er da ubetinget MEGET inspireret af det - ikk´ ?

    Hilsen Claus

  11. Der var en dag for længe siden, at en eller anden her på MOL spurgte efter noget med nogle billeder til øvelser eller sådan noget lignende. En eller anden smart MOL'er - linkede til et program der skulle være udviklet af nogle gutter på vistnok Syddansk Uni. - programmet er sådan et hvor man kan skabe programmer på, og skrive ud....

    eehmm - nogle der ved hvad jeg taler om ?? for jeg kan dælme ikke huske navnet på programmet..

    please

    Hilsen Claus

  12. Hej Spock,

    Fedt at du havde en god oplevelse, og kritikpunkter er faktisk velkomne tror jeg, så kan det rettes til næste år :wink:

    Jeg var jo med hele weekenden, men når jeg ikke sad og dirigerede, så var jeg optaget af at hælde vand på jer deltagere, derfor har jeg ikke et eneste billede af hele weekenden, derfor er jeg ude og samle scrapbog fra andre, smider du ikke par pics ??

    Hilsen Claus

    PS. Tak til ALLE deltagere for en superfed weekend :superman:

  13. Udendørs Spinning Marathon Lokalitet : SportsClub Allerød - Torvet i Allerød

    Dato og tidspunkt: Lørdag d. 28/5 kl. 12.00

    Pris : 75 kr.

    Instruktør: Jimmy Trolle, Peter Andersen og Claus Jørgensen

    Vi afholder en Fitness dag på torvet i Allerød (10-15), hvor der vil være opvisning af aerobic/step osv. Samt et stort 100 cyklers 3 timers Spinning Marathon. Efterfølgende vil der være mulighed for at købe lidt lækkert mad og drikke og blive og hygge et par timer. Vi sørger som sædvanligt for forplejning og præmier undervejs ...

    http://spinning-world.dk/international/index.asp

    Ses vi ?