Napex

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Napex

  1. Jeg dyrker idræt på eliteniveau, og jeg skal i den forbindelse til mit livs vigtigste stævne d. 15. juni. Derfor er det et kæmpe blow for mig, at jeg i søndags blev taget hårdt ud, under en gang "hyggelig" serie 6 fodbold.

    Jeg kom løbende i høj fart, og fik så et knæ banket i min inderste lårmuskel, og jeg har ikke kunne gå siden. Det første døgn var ekstremt smertefuldt, og jeg havde mere ondt end jeg har haft, da jeg for et år siden brækkede min ankel.

    Nu er låret blevet stift og ømt, og jeg har svært ved at bøje i knæet.

    Jeg søger alternative behandlingsråd. Er der nogle som har erfaringer med akupunktur, massage, olier, piller, hvad som helst, vil jeg rigtig gerne høre om det. Jeg skal hurtigst muligt kunne løbetræne igen.

    På forhånd tak.

  2. Hvis det IKKE er overtræning, kan du forsøge at indlægge et stigningsløb i løbet af ugen.

    Det har jeg selv haft stor succes med, når intervaltræningen ikke har været tilstrækkelig - og jeg har især brugt det i fodbold-sammenhæng. Nu spiller jeg selv på et sindssygt lavt niveau, men om så modstanderholdet skifter deres kant (min modspiller) 2-3 gange, så løber jeg dem hurtigt mega trætte. Jeg løber selv omkring 8-9 km i løbet af de 90 minutter, hvilket jeg er ret godt tilfreds med, taget i betragtning, at der er mange spilstop i amatørfodbold - og sammenlignet med, at f.eks. Didier Drogba i gennemsnit løber 10-11 km på en kamp.

    De er klart nemmest at gennemføre stigningsløb på løbebånd, da farten er ret afgørende. Løbebåndet sætter jeg på 1% stigning for, at det giver lidt modstand ala. svarende til virkeligheden.

    Jeg har 2 måder jeg skifter imellem

    Den ene: Starter jeg på 6 km/t, og stiger så 1 km/t for hvert minut. Som regel dør jeg ved 18/19 km/t - men det kan jeg så gøre en 3-4 gange.

    Den anden starter jeg på 10 km/t og køre 1 km/t op for hvert minut, indtil jeg når 15 km/t, hvor jeg så hvert minut falder 1 km/t igen. Den bølgegang forsøger jeg så holde kørende så længe som muligt.

    Bare et tip - men jeg tilslutter mig klart de andre skribenter: Hvis din klub har en fysisk træner tilknyttet, så burde han uden tvivl kunne hjælpe dig bedst.

  3. Da jeg startede med at gå amok på chinups - med fatning lidt bredere end skulderbredde fik jeg ondt lige der på triceps, hvor du snakker om. Og når jeg køre chin-ups +20/25 bliver det stadigvæk ømt. Jeg tror det er ret aktivt på den allersidste del, hvor hagen skal op over (hvor mange snyder med at lave et lille spjæt med ben og mave)

  4. Det er verdensklasse. Det var lige den slags råd jeg søgte - tusinde tak for det!

    Dawizz - Sportnetdoc's vejledning til mine skader i anklerne med den her stige, hvor man langsomt skal gå frem, virker naturligvis fornuftigt nok, men har du nogle konkrete øvelser?

    Stabiliserende og styrkende øvelser for underbenet siger du, tænker du bare på Squat, Lunges, Dødløft o lign.?

  5. Hey!

    Jeg søger noget vejledning til at indlægge nogle øvelser i min træning, som gør, at jeg får meget stærkere ankler end jeg har nu.

    Det bunder i, at jeg alt for ofte (ca. 1-2 gange om året) kraftigt forstuver især min højre ankel. Resultatet er det samme hver gang: 2 uger på krykker, 1 måned uden seriøs træning og nogle gram depression og frustration.

    Så denne gang sidder jeg igen med den forbundede fod og krykkerne ved min side - og nu SKAL det være sidste gang.

    Jeg søger så mange teknikker og øvelser som muligt til at gøre de her forbandede ankelled stærkere (det være sig styrketræning, balancetræning etc.)

    Lad venligst vær med at ævle: "Google er din ven", medmindre du selv har googlet emnet - for jeg er kun kommet frem til vippebræt og minitrampolin, og jeg søger noget udover det.

    På forhånd tak!

  6. Hey!

    Jeg søger en træningspartner i Aalborg/Nørresundby (Jeg træner selv på Hvorup Kasserne)

    Jeg har trænet i et par år, ikke noget fanatisk, men bare all-round styrketræning. I perioder går jeg mere op i det end andre - Men siden august har jeg næsten uden undtagelse fået styrketrænet 3 gange om ugen.

    NU er jeg dog nået dertil, hvor træningen keder mig ihjel, og jeg mangler noget inspiration - derfor har jeg fået den fantastiske idé, at tilføre mit program en træningspartner.

    Jeg selv er:

    Mand, 20 år, 186 høj, 85 kg og dyrker foruden styrketræning en hel del løb, O-løb, svømning og mountainbike.

    Jeg er ikke selv mega stor og stærk - Mine "bedste" resultater er vel 6 chinups med 15 kg imellem benene, og tilsvarende 8 dips med 10 kg imellem benene. Bænker en 70-75 kg 1 maxrep.

    Jeg søger en:

    M/K imellem 17 og 25 år, som har lidt erfaring med at træne. Vigtigst er, at du er vedholdende og ikke aflyser alt for tit.

    Det var vist det - KOM FRISK! :)