DræberBien

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DræberBien

  1. Er DræberBien inde i AthleteX?

    Nej. Gider egentlig heller ikke diskutere det mere. Hele ideen med det jeg sagde var bare at der ikke er nogen grund til at behandle andre dårligt. Det kan du jo så gøre grin med eller lad være.

  2. :laugh:

    1. Det er en offentlig log. Folk kan skrive og kommentere som de vil.
    2. Jeg selv er desuden pt. nr. 3 i bænkpres på Sjælland og vejer ungefärh 90 kg., har en fedtprocent over 15 og presser ~167,5 kg.
    3. BLACKICE vejer en snas mere end mig og har en lille smule højere fedtprocent end mig. Han trækker 240 kg. i dødløft.

    Nu var det ikke for at fylde hans log med diskussion. Men, for det første er en offentlig log vel ikke ensbetydende med man opfører sig som en idiot. For det andet har jeg overhovedet ikke udtalt mig om din eller BLACKICE post. Jeg siger bare det er små latterligt, at nogen folk vælger at skrive i en andens logbog for at genere og latterliggøre ham.

  3. Jeg har svært ved at se hvor i loggen moraka har bedt folk om at komme med deres uforbeholdne mening. Lad ham dog træne som han vil, og jeg hjælp ham hvis han spørger. Med alle de hånlige kommentarer der er kommet fra mange (hvor meningen på ingen måde er at hjælpe) må man fandme håbe de kan løfte nogen kilo og konkurrere på et højt niveau i deres sport.

  4. Hvis du taber 25 kg vil du så efter din egen vurdering, være ultra rippede 100kg fordelt på 182cm- Kan du ikke selv høre hvor langt ude det lyder?

    Kære mONCRACKa De bedste til Athletic Fitness vejer ca et kg per cm over én meter- skulle du have minimum 20kg muskelmasse mere end nogen der løfter det dobbelte af dig?

    Jeg forstår ikke hvorfor man kommenterer i en log med det eneste formål at genere og latterliggøre en anden.

  5. Tak for de klip. Vil prøve at køre dem som anbefalet. Man kan håbe det er noget så enkelt :)

    Lige ekstra har jeg glemt at nævne at ned langs benet på ydersiden af skinnebennet (samme sted hvor jeg føler at nerven hopper ud) Har jeg en slags buler løbende ned af benet. Meget små men alligevel. Har 3 på hver side. To lige over anklen ovenover hinanden og en længere oppe.

  6. Det er jeg ikke. Hvorfor ved jeg ikke. Må indrømme at hvad jeg har mødt indtil videre af fagfolk har været chokerende uvidende. Og det er svært at insistere på at få gjort noget når jeg heller ikke selv helt ved hvad der skal til. Første gang jeg har hørt om MR scanning. Så det var derfor jeg skrev her for at få mig noget viden så jeg kunne insistere lidt mere hvis det giver nogen mening. Har en tid her i slutningen af august hos en ortopædisk kirug. Kunne være jeg skulle spørge om det så.

  7. Hej,

    Jeg har læst lidt med her og har set der en masse folk med viden så ville prøve her. Situationen er den, at jeg har hvad der føles som en nerve der hopper ud i mit højre ben og tildels i det venstre. Følelsen af at nerven hopper ud kommer når jeg løfter benet lige op i luften eller strækker røven bagud ligesom i good-mornings, squats etc. Jeg har nu i et års tid løbet panden mod muren når jeg har skulle få hjælp fra læger, kiropraktor og en ortopædisk kirug. Selv har jeg en ide om det kan skyldes to ting.

    1. Den store nerve den løber fra balden/lænden sidder låst et sted. Hvilket gør at når jeg bevæger på ovennævnte måder hopper den ud af sin bane. Jeg har lidt forskel i min benlængde hvilket kunne være grunden til det.

    2. Da jeg for lang tid siden begyndte at løbe kan skaden være kommet pågrund af for svag dorsiflexion og der så er kommet en eller anden skade. Den ortopædiske kirug snakkede lidt omkring noget med at musklerne i skinnebennet hæver op og nerven ikke kan være der.

    Lidt ekstra fakta er at mellem min storetå og den ved siden af er jeg følelsesløs på den højrefod. Jeg har også haft lidt problemer med alt for stramme lægmuskler og external rotation i hoften.

    Håber meget der er nogen kloge hoveder der ved noget, kender nogen jeg kunne prøve at opsøge eller måske pege mig i retning af noget jeg kunne læse eller lign.