rockamuffin

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rockamuffin

  1. Læs op på det med kost og ernæring! Når du skriver at det er umuligt for dig at finde ud af, så er det jo bare en dårlig unskyldning for ikke at sætte sig ind i tingene, for så svært er det altså heller ikke. Det kan være svært at spise sundt hele tiden, men så må man forsøge at holde stilen 90 procent af tiden i stedet for.

    Med hensyn til programmet så pas på med at overbelaste kroppen her i starten, du ender bare med en skade som du sikkert godt ved.

    Ved du hvor jeg skal søge lidt information. Jeg syntes aldrig der er en god nem overskuelig artikel om det.

  2. Hej. Jeg ved ikke 100% hvad det er jeg søger med det her indlæg, men jeg håber da på at der kommer en klog kommentar efter du har læst det. Først lidt baggrundsinfo om mig og min træningshistorie.

    1. Februar 2007 vejede jeg 140 kg, som 22 årige. Jeg besluttede det var på tide at gøre noget og derfor begyndte jeg at træne voldsomt og i løbet af et år tabte jeg mig næsten 30 kg. Jeg var nede og runde 109 kg, men lå omkring 111-113 det mest af tiden. Jeg ramte en mur der og kunne ikke tabe mig mere uanset hvad jeg gjorde. Jeg tabte motivationen og træningen blev sat på vågeblus og det var nu i perioder jeg trænede lidt, men intet seriøst. Idag vejer jeg 116,4 kg og det meste af min ny påtaget vægt har jeg givet mit knæ skylden da jeg sprang mit ledbånd og lavede intet i 4 måneder. Men det er mere en dårlig undskyldning for ikke at være startet igen, men nu vil jeg igang.

    Mål:

    100 kg

    Mindre fedt

    Mere muskelmasse

    Jeg har sat 3 træningsdage af om ugen (dage i centret) og jeg regner med at køre en fullbody det først halve år. Hvordan mit program skal skrues sammen er jeg ikke helt sikker på endnu, men jeg får lidt hjælp oppe i centret og i morgen prøver jeg at få lidt mere styr på det. Udover dette er jeg begyndt at cykle en del og når mit knæ igen bliver godt skal jeg også til at spille lidt fodbold. Så udover styrketræningen bliver der 1-2 dage om ugen med motionstræning.

    Kost

    Jeg har aldrig været god til at holde kosten og jeg bliver heller aldrig verdensmester. Det har jeg indset og sådan er verdenen. Jeg laver meget mexikansk mad med kylling pga. det er fedtfattigt og i den periode jeg tabte mig meget, så var det mest det jeg levede af. Tun er også et hit, men hvad skal jeg egentligt spise? Jeg har aldrig kunne holde styr på fedt, protein, kylhydrater osv. Målet er ikke at tabe mig, men at tabe fedt og samtidig få lidt muskler. Jeg ved måske er den sværste opgave, men det er den vej jeg går. Jeg kan _ikke_ motivere mig til kun at motionstræne. Jeg skal have styrketræning ind over hvis det skal være holdbart for mig.

    Træningsprogram, Fullbody

    10-12 uger med dette program. Hvilke øvelser under hver gruppe kommer når jeg har fået det slået helt fast. Regner med at lave en dagbog herinde.

    Bryst = 2 øvelser

    Ben = 3 øvelser

    Ryg = 1 øvelser

    Skuldere = 1 øvelse

    Biceps = 2 øvelser

    Triceps = 2 øvelser

    Program

    Som det kunne se ud en normal uge

    Mandag:

    20 min varm op på cykel

    Knætræning (genoptræning for min ledbåndsskade)

    Fullbody styrketræning

    Tirsdag

    Fri

    Onsdag

    Cykel (20-30 km landevej)

    Torsdag

    20 min varm op på cykel

    Fullbody styrketræning

    Fredag

    Fri

    Lørdag

    20 min varm op på cykel

    Knætræning (genoptræning for min ledbåndsskade)

    Fullbody styrketræning

    Søndag

    Cykeltur/fodbold/bordtennis/svømning

    Sådan er status idag

    25 år

    116,4 kg

    Stillesiddende job

    Har motionstrænet fast i 3 uger og er ved at have luft igen

    Nogle af de ting som jeg har lovet mig selv og hænger en stor seddel på køleskabet

    + Kom afsted min. de to gange i hverdagene (weekenden plejer at gå nemmere)

    + Spis kun en potion

    + Spis flere gange om dagen istedet

    + Prøv altid at have frugt hjemme

    + Få 8 timers søvn hver nat

    Thats it. Har i nogle gode råd og hvad er jeres opfattelse af min plan. Virker det fornuftigt?

    (Nu må jeg hellere få min 8 timer. Godnat ;))