AndersThorup

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndersThorup

  1. Jeg kan ikke argumentere imod de eksempler du selv har oplevet, men jeg tror du tager fejl med din teori.

    Jeg kan ikke se hvorfor personen med højere fedtprocent (a) skulle være mere i anabol tilstand end personen med lavere fedtprocent (B). Vi går vel ud fra at de begge indtager svarende til ligevægtsindtag? Forklar nærmere hvordan du er nået frem til den konklusion?

    Jeg mindes et forsøg kommenteret på t-nation hvor personer med lav fedtprocent gainede en større procentdel fedtfri masse end personer med højere fedtprocent som udgangspunkt.

    Hvad der kan spille ind er hvor godt vores to imaginære personer responderer på træning, og om deres udgangspunkt som tyk/tynd siger noget om dette.

    Og desuden deres evne til at spise nok for at opnå vækst.

    Uanset hvad er påstanden "at man omdanner fedt til muskler" noget forvrøvlet sludder og det er dumt at bruge den slags vendinger, selvom "tykke" skulle have bedre forudsætninger for at gaine masse, hvilket jeg mener er tvivlsomt generelt set.

    Korrekt^,¨ der er ingen undersøgelser, målinger WSE som kan underbygge din teori om at fedt bliver omdannet til muskler! En mulighed kan være du læser lidt om hvilken proces der sker, når du opbygger muskler. Jeg vil faktisk gå så langt og påstå at du har bedre forudsætninger for at gaine når du er normalt vægtig.

    Dette er tænkt ud fra følgende:

    Har du en relativ høj BMI, skal kroppen bruge flere energi depoter på at holde dig kørende, hvilket typsik vil resultere i mødet med "MUREN".

    Har du en lav BMI, vil du typisk kunne trænere hårder og evt. længere.

    Går vi ud fa af (a) høj BMI og (B) Normal/lav BMI træner præcis med samme program, kg. vægt osv.

    (a) vil ved afslutning ha brugt F.eks. 85% af sine depoter (fiktivt)

    (B) vil ved afslutning ha brugt F.eks. 45% af sine depoter. (Fiktivt)

    Dette resultere i at (a) skal bruge mere tid, på at genopbygge sine depoter, hvilket betyder at hans krop skal bruge mere tid på at Res. (B) derimod vil hurtiger Res. og kroppen kan derfra fokusere på at gendanne cellerne.

    Det er meget firkantet sat op, men tror i fanger pointen.

    En grund til du evt. tror at "overvægtige" opbygger hurtiger masse, kan evt. hænge sammen med at de ofte er nye i et trænings center, og du opnår altid hurtigst resultater i starten. Kroppen har et tilpasnings genn som betyder at den vender sig til træningen. - Dette kan du læse meget mere om i en anden tråd.

  2. Hvordan træner jeg mine ben?

    -Altså jeg spiller jo allerede fodbold(:

    Men rigtig mange tak for dit svar!

    -Scars, min ryg kan ik holde til det, hvis jeg træner med 9kilos.

    No probs :)

    Der er mange måder at træne dine ben, dog er det nemmest hvis du begynder i et trænings center. MEN ellers er der lidt forskellige ting du kan gøre.

    1. Tag en rygsæk på og fyld den op med vægt. Herfra er der et utal af muligheder for at træne dine ben.

    - Bøj dine ben op og ned

    - Gå op og ned af trappen

    - Op på en høj kasse, ned igen.

    2. Stil dig på et ben, stræk det andet ben ud foran dig. Gå så ned i det ben du står på. (Gentag)

    Håber det kan hjælpe., held og lykke med din træning.

  3. Lidt begge dele, forhåbentlig med hovedvægt på det første. :smile:

    Det står folk rimelig frit for hvad de vil bruge gallerierne til, sålænge det ikke bryder nogle af vores generelle regler.

    Jeg kan sagtens forstå hvad du mener, men mener samtidig ikke at problemet er af en sådan størrelse, at vi ville vinde noget signifikant ved at anligge en hård modereringslinje i gallerierne eller Off Topic. Vi prøver at holde en fornuftig linje i de andre foraer, og det er heller ikke sådan at alt accepteres i OT. Med de nuværende ressourcer til moderering (vi er et par på frivillig basis) er det urealistisk på et objektivt grundlag at skulle ind og fjerne en masse emner fordi de vurderes for usaglige.

    Først tak for det hurtige svar :)

    Jeg kan godt følge jer i at det vil kræve en masse arbejdskraft at holde styr på hvilke emner der "høre hjemme" på "MO", muligheden kunne evt. være at tilføje en aplikation der krævet i godkendte indlæget inden det blev postet. Jeg ved ikke om i allerede gør det med billeder, men hvis ikke ville dette også medføre at de billeder som ikke hørte hjemme på "MO" aldrig ville komme frem.

    Jeg er klar over i ikke kan godkende samtlige kommentar mm. Men hvis man udelukekt brugte det på Gallerier og evt. nye emner, vil jeg mene det vil have stor effekt.

    Ellers tak for en super side... Skal nok begrænse mine sure opstød ;)

  4. Er generelt super glad for "MO" og der er relativt mange nyttige information at finde.

    Jeg er efterhånden blevet lettere provokeret af folk der smider billeder ind som på ingen måde kan relatere til trænings/kost mm.

    F.eks. (Uden at skulle udstille nogen) er der en pige der kaster billeder ind af sine pandekryller? WHY!? Hvilket tilhørsforhold har den billedgruppe "MO" ? At der yderliger er kommenteret på næsten samtlige uploads der er lavet af kvinder, er igen håbløst. Hvis det var kommentar som kunne bruges til viderudvikling eller andet, GREAT men generelt bliver der kommenteret med hoved under foden.

    - Hvis man gerne vil vide om man har pænt hår, eller ønsker at få et hurtigt knald, så opret da en profil på en eller anden ligegyldig dating site!

    Så kom jeg ud med alt mit opkast, og håber det vil medfølge at "MO" bliver en endnu mere seriøs side, end den er i forvejen.

    Ps. Admins kunne evt. være en smugle mere hårde i deres vurdering af saglige emner?

    - Er jeg den eneste der har denne opfattelse?

  5. Hvad med, at få de største guns i klassen? I stedet for skide vaskebræt som ALLE tynde drenge i folkeskolen har.

    Der er flere ting i denne kommentar som jeg syntes er på grænsen til det tåbelige.

    1. Han er 14 år hvilket vil sige hans krop er under masiv udvikling, derfor ville det være dybt åndsvagt at opbygge en målsætning p, "Største guns i klassen".

    2. At " alle tynde drenge i folkeskolen har 8 pack er på ingen måde rigtigt" (Tænk - Tast - Send)

    I forhold til dit ønske om at få en 8 pack, er der nogle øvelser som hjælpe dig et skridt på vejen:

    1. Lig dig på ryggen med hoved mod ribben, tag fat i nederste stang med dine arme. Sving dine ben op mod ribben, behold lænden i gulvet bedst muligt, kør dem ned igen og stop dem inden de rammer gulvet. Kør evt. også ud til siderne! Husk at ha strækte ben. Trænder du med en ven kan du gøre det samme blot hvor du ligger mellem hans ben, og holder om hans ankler. Han kan når dine ben er oppe skubbe dem ned mod jorden, hvilket vil medføre en øget modstand.

    God fornøjelse.

    Ps. Husk at din krop vokser symetisk, hvilket betyder du vokser hurtigst hvis du træner alle muskler i kroppen, ink. ben :)

    Det er svært at lave en retnings bestemt øvelse,

  6. Jeg vil starte med at beklage dybt, hvis denne opskrift allerede er beskrevet på "MO", men uanset fortjener den at komme frem i lyset igen.

    "Vi kender det alle, den sammen kedelige kylling, tør "and no F****** taste". Vores pinsler er ovre :o)

    Opskriften:

    1 stk. kylling bryst

    1/4 kvart brokoli

    6 Stk. Svamp (Champi..)

    1 Stk. gulerod

    1/2 pore

    3 Forårsløg

    Tilføj gerne hvad du selv kan li af grønt.

    Kom kyllingbrystet på et styk søvpapir, Chop alle grøntsagerne i mellem store stykker.

    Lav en pakke hvor kylling og grønt bliver lagt sammen i søvpapiret. kom det i ovnen 180G. i ca. 35 Minutter.

    Server evt. med grove ris.

    Hvis det skal være ekstra lækkert kan du smøre kyllingen med let pikant ost.