Sun Lotion

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sun Lotion

  1. Du skal nok være glad for 5kg om året og det kræver ikke solidt overskud.

    Hvis du skulle være i tvivl, så var det med de 5 kg for sjovt ...

    Jeg hverken tænker eller prioritere på muskelmasse, men at undgå skader, da det i min situation ville være katastrofalt, da jeg ville miste alt hvad jeg ejer og har.

  2. Billig tun burde du kunne få i Lidl, Fakta, Netto, Rema1000 el. lign.

    Netto har nogle gange tilbud på peanutbutter til 12 kr. - gå efter det.

    På arbejdet kan du jo lave nogle sandwiches af noget andet end rugbrød. Ellers kan du koge noget pasta, blande med olie og ost. Så har du da både carbs, prots og fedt. Og både brød og pasta er sgu billigt.

    Mht. olie i shaken, så er det sikkert muligt, hvis du ikke er for kræsen. Men det bliver helt sikkert ikke lækkert. ;)

    Tak for det. :smile:

    Jeg kan godt bruge den med pastaen - nu fik fik jeg helt lyst til, at lave en stor potion pastasalat med kylling og bacon. :4mewantfood:

    Hvorfor i et solidt overskud??

    Hvor mange kg muskel tror du at du kan tage på i løbet af kort tid da?

    Jeg regner med mindst 5 kg muskler den første måned. :tongue:

    Med solidt overskud, mener jeg et sikkert overskud. Jeg er vinduespudser, og jeg skal til at arbejde over 70 timer om ugen. Der kommer et enormt stress på min underarm, skulder og håndled. Jeg skal være i et solidt overskud, fordi jeg ikke vil risikere at få en skade, fordi jeg ikke spiser nok. :smile:

  3. Hej

    Jeg ville bare lige sige, at det er noget forbandet ævl at fortælle en 16-årig pige at hun kun skal spise mellem 1300-1500 cal. om dagen!! Hun vokser og meget sker med kroppen, dér skal altså noget føde i kroppen! Bare at du bevæger dig regelmæssig og spiser nok ( men maden skal være SUND) så skal det sku nok gå min ven, det gjorde det for mig :-)

    Mon ikke hendes krop kan klare et solidt underskud i nogle måneder. Jeg ville da mene, at en sund psyke, er langt vigtigere end en sund krop. Ang det med sund mad, så er "sund mad" et rimeligt bredt begreb. Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange, der skal blande sundhed og vægttab sammen. :blink: Medmindre du hentyder til, at hun skal droppe slikket og flødekagen om søndagen, så er vi skam enige.

    Trist pige - Drop de nemme kalorier (slik, sodavand, chips, kakao og alt det andet bavl), det er nemmere sagt end gjort, men efter en kold tyrker i en uge, er det faktisk ikke så svært. Nu har du nok ikke lyst til at sætte dig ind i kalorier, eller mulighed for at lave de store kostændringer, når du stadigvæk bor hjemme (går jeg da ud fra). Så prøv bare at spis det samme som du plejer, bare i mindre mængder. Drop mæthedsfølelsen, spis til du er "tilpas". Det burde være nok til, at sætte et ordenligt skub i dit vægttab.

    Suppler din mad med ærter, (hvis du kan li' dem altså) hvis du føler du ikke får nok indenbords. Ærter mætter dejligt meget, og så indeholder de ikke så meget energi og så er de endda sunde uhadada ..

  4. Sødmælk, havregryn, æg, peanuts, rugbrød, olie, bananer. Det er altsammen billigt, sundt og kalorieholdigt. Og tun kan du altså sagtens få billigere end 12 kr

    Havregryn havde jeg ikke lige tænkt på, men det er rigtigt, det er både billigt, og nemt at smide en god mængde indenbords. Kører med sødmælken allerede, det er dejligt nemt at smide ned efter træning, med 60 g sukker og 40 g prot. Mmmm :4mewantfood:

    Rugbrød kan jeg desværre ikke få ned, det er for sundt til mig. :tongue:

    Kan man godt blande olie i sin shake, uden det får en mærkelig konsistens og smag?

    Ang. det med tunen, hvor kan det fås billigst henne? Ja undskyld, jeg er ret hjælpeløs, nu har jeg levet af købemad de sidste år, og mad fra x'en, så jeg er i en helt ny verden. :blush:

    Tak for respons. :smile:

    Kan du klare fisk, så er frosne sild heller ikke dyre. Smør er også til at betale, og det får meget af det andet til at glide lettere ned. :bigsmile:

    Mvh Andreas

    Fisk er simpelthen det eneste, jeg ikke rigtig bryder mig om. Tun går kun lige. Ellers ærgerligt, da jeg har en far, som er glad for at fiske. Haha ja smør er godt, der spares heller ikke på det. :4thumbup:

    Men tak for forslaget :smile: - det havde været godt, hvis jeg ikke var så kræsen.

    Nu fik fyld lidt ekstra på "kostplanen"

    Havregryn med peanuts til morgenmad med en lille smørklat i midten, så er den klaret. :laugh: Det var da de første 800 kalorier.

    Jeg mangler bare noget, som jeg kan tage med på arbejdet. Det ville være perfekt, hvis de stadigvæk havde Matilde på tilbud, så kunne jeg tage 2 liter med der.

  5. Hej

    Jeg er lige begyndt at træne igen, så jeg skulle gerne være i et solidt kalorieoverskud det næste stykke tid.

    Problemet er bare, at jeg er inde i en økonomisk krise, for at sige det mildt. :blush:

    Så ville meget gerne ha' nogle råd til, hvordan jeg kommer i det kalorieoverskud, på den billigste måde. :smile:

    For 5 år siden, hvor jeg var på SU, kiggede jeg altid efter Matilde på tilbud. De havde dem ofte til 5 kr. pr. styk, kører de stadigvæk med det? Købte altid 400 - 500 liter af gangen, de kiggede altid lidt mærkeligt på mig, når jeg kom med et par vogne fyldt med Matilde. :tongue:

    Peanuts er det eneste, jeg har smidt ind i mit "kostprogram". Hvad sker der for tun? En dåse kostede da kun 3-4 kr på et tidspunkt, nu er de helt oppe på 12 kr? :cry:

    Det skal lige siges, at der ikke skal tages hensyn til sundhed, det kan altid komme, når jeg kommer til penge igen.