Mai Fynbo

Medlemmer
  • Posts

    186
  • Joined

Posts posted by Mai Fynbo

  1. Dagens træning - skulle have været i centeret, men sne + dovenskab vandt igen.

    Tog istedet den sværeste af MOLs cirkeltræningsprogrammer og fik da også sved på panden af det :smile: Den var dog ikke nær så hård som ønsket og der er alt alt for meget løb på stedet - faktisk er hver anden øvelse løb på stedet, enten med høje knæløft eller hælspark. Det er imo for ofte når programmet kun varer 32 min. Men det gav da lidt cardio og så er læggene da blevet trænet for en gangs skyld :laugh:

    Tog derefter et lille let program med vægtene herhjemme. Vægtstang ca 20kg og en håndvægt på ca 8kg.

    3 cirkler, dog med varierende antal:

    - Overhead press 20stk, 10, 10

    - BOR når jeg nu alligevel havde stangen i hænderne. 10-20 stk

    - Lunges frem og tilbage - antal 30+

    - BB row 20stk

    - Mave, situps med albue til modsatte knæ. 20 stk

    Derefter blev det lidt rodet. Lidt tri- og biceps, lidt core og så udstrækning. Ialt en times træning. Samvittigheden er på 9 ud af 10 :superman::laugh::tongue:

  2. Introtræning hos Nature Crossfit i Roskilde. Super fedt at træne med en instruktør igen. Tror jeg har fundet mit nytårsforsæt og gaven til mig selv :smile:

    Vi startede med 15 min opvarmning af led, efterfuldt af krav, spiderman, krabbegang og kaninhop/frøhop. Da teknikkerne sad tog vi lige en ekstra runde med det sat sammen.

    Så var der tekniktræning med airsquats, kettlebell swings og burpees (host... hader den...host). Da de sad tog vi den rigtige træning som i øvrigt er kort på introen.

    10 min med max gentagelser:

    10 airsquats

    10 kb swings 8kg (går efter 12kg næste gang)

    10 burpees.

    Jeg gennemførte vist 5 runder + 10 squats + 2 swings. Tog i øvrigt lidt ekstra øvelser hver gang instruktøren sagde at min teknik var for dårlig, hvilket vist var 2 gange. Huske ikke at tage strækkere i burpees, men lad hænderne slippe gulvet og kom helt ned i squatten. Fik ellers stor ros for min energi og for teknikken.

    (Tror i øvrigt jeg var den der tog flest gentagelser i alt, måske med undtagelse af en af mændene. Hans form var nu heller ikke dårlig hvis man skal se på kropsbygning og antal pull ups :4thumbup: )

    Er nu godt øm i overkroppen og mangler hud på min ene hånd. Så kan man lære at tage den med ro :laugh:

    Anden træning siden sidst: styrke og en times latin mix. Fed instruktør. Kørte vel 8-10 små serier af hver én sang så man kørte aldrig fast i den samme rutine. Super cool.

  3. Uhh en metal spinning event lyder ellers ikke dårligt. Kan se du er fra Århus, men skulle ideen sprede sig til sjælland så er jeg helt sikkert med!

    Har i øvrigt lige været til træning hos Nature Crossfit i Roskilde - Volbeat og så bare igang :superman:

  4. Sad og kiggede tråden omkring musik til spinning igennem i håb om at en eller anden kær sjæl havde lagt nogen fede links ud. Desværre måtte jeg hurtigt indse at det der høres til spinning slet slet ikke falder i min smag. Jeg mangler noget rock/metal som sparker r** så jeg kan komme igennem de næste måneder uden at julemaden sætter sig!

    Hvad hører i når der skal trænes igennem, hvad enten det er løb eller vægttræning? Og kan i anbefale noget, nyt som gammelt? For det kan sgu da ikke passe at alle hører Medina, Alphabeat og Tiësto?!!

    Min playliste indeholder lige nu:

    Disturbed

    Five Finger Death Punch

    Papa Roach (ja ja ikke metal, men der er da lidt rock blandet i :tongue: )

    Metallica

    Three Days Grace

    Det sker også at disse sniger sig ind:

    Linkin Park

    Volbeat

    Within Temptation

    Nickelback

  5. Tja... dårlig dag, selvom enkelte elementer har været helt okay.

    Nattesøvn - niks. Det ville bare ikke ske. Sov lidt men vågnede op med efterveerne af en dårlig drøm. Endte med at stå op før vækkeuret ringede (!!) Er vist lidt stresset og kroppen er stadig ikke i top.

    Bustur - måtte tage en anden bus og på trods af det rejseplanen viste så endte jeg lang fanden i vold og måtte tage en bus mere. Resultat = ømme fødder og kortere tid til træning

    Træning - endelig et lyspunkt. Trænede primært overkrop. Havde dog virkeligt store problemer med bænk og push press på trods af at det var med lave kg. Igen, kroppen er ikke på max.

    Transport til skolen - intet nyt. Det er stadig en lang møgtur til Kbh.

    Skole - 3 timers diskussion med min gruppe. "vi skal have mere metasprog i rapporten".... Så vi dropper fakta og skriver i stedet en helt masse bavl til vores vejleder om hvorfor vi synes og føler en trang til at skrive om farver, lys og reflekser i en rapport omkring synlighed i trafikken. Det burde sgu da være selvsagt at det skal med. Suk... Hader metakommunikation. Det er som at høre Arne Nougatgren "nu skal i se børn...."

    Hjem igen + indkøb - i høje hæle. Er sikker på at mine fodsåler bløder og humøret er derefter. Nå ja og vi får gæster og huset ligner noget en gris ville være flov over at bo i. Og der er ikke taget kød ud eller købt kartofler nok. Det må kæresten gøre nu da det er ham som inviterer... Jeg skal nemlig skrive opgave igen... skod!

    Dagens træning:

    1500m roning - i øvrigt stort set uden belastning. Tror maskinen er i stykker.

    Leg curl + leg extention - 3 sæt x 10 x 30kg

    Pull down - 3 x 8 x 30kg

    Roning - 10 x 30kg og 2 x 8 x 35kg

    Push press - 10 x 20kg, 8 x 20kg, 7 x 20kg :unhappy:

    Bænk 2 x 10 x 30kg :crazy:

    Sideløft 3 x 10 x 5kg

    Side mave DB i hånden 3 x 10 x 9kg

    Lunges 2 x 20 med 2 x 10kg DB

    Strækkere 2 x 15

    Planken 60sek

    Ryg 2 x max med 5kg

    En øvele jeg ikke kender navnet på - liggende på et knæ, med hånden på bænken. En håndvægt hæves op så overarmen er parallel med kroppen. 3 x 10 x 10-12,5kg håndvægt

  6. En kort update:

    Måtte tage hjem fra BRS i Haderslev et par dage tidligere end beregnet. Årsag = lungebetændelse. Er stadig på penicillin, men hoster nu kun morgen og aften. Derfor blev det endelig tid til lidt træning for at jage spændingshovedpinen på flugt.

    Træning i centeret:

    8 min løb - så gjorde lungerne ondt :(

    2 x max mave

    2 x max ryg

    3 x 10 rowing, 35kg?

    3 x 10 bænk 30kg

    Squat 10 x 40kg, 10 x 50kg, 2 x 8-10 x 55kg

    Dødløft: 10 x 30kg, 2 x 10 x 40kg

    Lunges: 20stk med DB. 8kg, 2 x 10kg og 12,5kg.

    Mave: ben til vandret 3 x 10 stk

    Tog i dag en lille løbetur - 5km i passende bidder. Gennemført på lidt over 30 min, mere pga. smerter i v. knæ end pga. lungerne. Er dog stadig ikke på max.

  7. Endnu en update. Har fået trænet lidt denne uge og undervisningen har afgjort også givet ømme muskler og sved på hele kroppen.

    Prøvede en 300 challenge den anden dag:

    - 20 pull ups (mine blev jumping pull ups da jeg ingen hjælper havde)

    - 60 lunges med 2 x 8kg håndvægte

    - 60 strækkere

    - 60 situps

    - 50 gulv til loft løft af 8kg håndvægt, dvs. 2 x 25stk

    - 50 sidehop over genstand

    Gennemført på 18.03 min :4thumbup: Den anden pige på mit værelse havde brugt omkring 45 min :superman:

    Tog 50 min styrketræning den anden dag - squat 50kg, bænk 30kg, dødløft 40kg, lat pull down, sideløft mm.

    i dag:

    3 x 3 bear complex 22kg ?

    dødløft/bor samme vægt

    sideløft 3 x 10 x 2,5kg skiver

    gulv til loft 3 x 10 + 2 x 5 på begge arme. Vægt 7,5kg

    Og nu: en løbetur :)

  8. Hmm har ikke fået trænet helt så meget som ønsket. Onsdag blev det ikke til noget da jeg havde onde doms og desuden følte mig træt/mæt af de nye indtryk.

    I dag skulle vi have FUT men det var kun LBTS - dvs jeg løftede 5-6 gange i løbet af en time og så var det det. Gik dog op for at træne, men styrketræningsceteret var aflåst så det blev idrætssalen i stedet. Satte et lille hurtigt crossfit sæt op da eg trænede med en anden elev og tiden var knap.

    Sprint 5 x 25-30m

    Kropshævninger i ribbe x 5 (nedsænkning blev det vist til)

    Situps x 15, fod i ribbe

    Ryg x 15

    Strækkere x 10

    Airsquats x 15

    Lunges frem/tilbage (27 skridt)

    Gentog 3 gange.

    Løb derefter lidt rundt i salen - 5 omgange for lige at få musklerne ned i gear igen.

    Samlet tid ca. 26 min incl vandpauser. Ikke imponerende, men lidt har jeg da lavet.

    Har så til gegæld lige skudt det hele i hegnet ved at spise skibberlabskovs + 3 øl/cider + en bolle. Tror mit kacl indtag er dækket så rigeligt på trods af idræt + 3 timers stående undervisning + 2,3km gåtur frem og tilbage fra byen. Ville nu ellers gerne have lidt markering tilbage på min overkrop :/

  9. første update i månedsvis - har stort set kun løbet siden jeg blev studerende og det er gået lidt fremad :) Er nu netop startet på en måneds værnepligt ved beredskabsstyrelsen i Haderslev, som en del af mit studie. Første dag blev fut til en tur ril byen = 6-7km med indkøb.

    Dag 2 - Bip-test. Resltat 10.9 og så vidt nettet kan fortælle mig svarer det til 49.5 i kondital :laugh: Føler nu at jeg nok kunne have taget en tur eller to mere, men var stadig suverent den bedste pige (udaf 4) og blandt de 10 bedste i alt. Kan godt være tilfreds :smile:

    Nu er der pause i 2 timer og jeg overvejer kraftigt at teste styrketræningslokalet - valget mellem at træne helt alene vs. at vente til kl 4 og have et overfyldt lokale. bum bum... I det mindste spottede jeg et squat stativ. Det er fanme nice!!!

    Edit: Hav mig selv op og fik styrketrænet i pausen. Nåede 10 min roning med godt tempo, squat (10 x 40kg, 3 x 10 x 50), bænk 3 x 10 x 30kg og lidt dødløft med de 30kg jeg allerede havde på stangen. Prøvede også lidt flyers med 2 x 6kg me fik et sært stræk i min halsmuskel og stoppede i andet sæt.

    Nøj jeg er gået ned i vægt på squat. Bænk er slemt nok, men det andet er direkte skidt. Kunne godt have taget 55 og måske 60kg, men jeg kommer ikke lige så langt ned og jeg havde kort efter træningen ømme bag og inderlår. Det bliver nok godt i morgen :crazy:

    Fik også lavet en vægt, højde og fedt måling på en tabita vægt. 57kg , 170 cm og en fedtmasse på 14kg!!! :blink: Omregnet til procent er det 24,5% fedt og dermed over det anbefalede på 17-24%. Det er sku vildt!! Ved godt at meget meget af mit vægttab har været muskler, men at jeg er over grænsen skræmmer mig lidt. Hvis jeg har savnet motivation til at styrketræne så er den da lige der. Skal i øvrigt hjem og sammenligne med den sidste måling. Ved den var indenfor grænserne, men ved at vægten på det tidspunkt var 60+kg. Uha uha - godt at jeg har en måneds fri træning her på BRS til at rette lidt op på det.

  10. Tak for tippet med ribben - fik en meget billigt af en kammerat så nu skal jeg bare finde et egnet sted. :smile:

    Ang. Tacfit Commando så er principperne ikke så langt fra det crossfit jeg kender - der er bare andre øvelser som umiddlebart ser meget "stuevenlige" ud. Har set en del på youtube (bla. http://www.youtube.com/watch?v=GSojmSnljjU )og de øvelser skal helt sikkert prøves af :4thumbup:

    Faldt også over Zuzana (

    ) - hun er svær at overse - og udover at misundelsen over hendes krop er stor så har hun faktisk et hav af gode dynamiske flerledsøvelser som skal prøves. Nå ja og så bruger hun en stol til at hjælpe med sine pull ups - det gør hende lidt mere menneskelig :tongue::smile:
  11. Flyt. Ikke for din trænings skyld, men for din overall sanity. 4 timers offentlig transport hver dag er den sikre vej til spændetrøjen
    Hehe jeg er tilbøjelig til at give dig ret - desværre er en flytning den direkte vej til RKI for mig så jeg tror jeg springer over :laugh:

    Ang. træningen så har du nok ret i at jeg skal have fat i nogle af de store øvelser - og så må jeg finde en variant som ikke kræver så meget vægt f.eks. front squat frem for back, eller en combo som bear complex (power clean, front squat, pushpress, back squat, pushpress). Nogen der kender flere af denne type store kombiøvelser? Jeg skal vist have genopfrisket mit lager af øvelser uden maskiner :blush:

    Har overvejet lidt at smide en form for getups på programmet, men ved reelt ikke om denne øvelse giver noget. Har indtryk af at nogen sværget til den, mens andre ikke gider spilde tid på den. Nogen kommentarer?

    Mht. ophævninger må jeg have testet højden på spisebordet og fundet en skammel til fødderne - primitivt, men måske kan jeg få det til at virke.

  12. Har gennem det sidste par år kostateret at jeg ikke kan tåle at sidde stille... De perioder hvor jeg grundet eksamen eller andet er tvunget til at sidde på min flade udløser smerter i mine albuer, knæ og ankler. Løsningen er enkel - jeg skal ud og bevæge mig. Sådan set ikke noget problem der. Men hvorfor pokker kommer det? Det skal siges at albuerne er værst og at jeg mistænker at det til dels kommer af de fastlåste stillinger jeg sidder i - holdende en bog i flere timer. Men hvad udløser det? Det kommer efter under 2 dage hvis jeg ikke er opmærksom på at holde mig igang.

    Det skal siges at hele min krop reagere meget kraftigt på inaktivitet. Det med at ligge hele dagen på sofaen gør mig rastløs og helt enormt søvnig samtidig, giver næsten kvalme og en uforklarlig indre uro hvis jeg vælger at blive liggende på sofaen. Ved aftenstid er jeg gnaven og rastløs, og nattesøvn kan jeg kaste en hvid pind efter. Den er erstattet af mere eller mindre ubehagelige drømme og jeg vågner et utal af gange. Hmm... skrevet på den måde lyder det faktisk halvalvorligt, men faktum er at det bare irritere mig at jeg ikke kan tage en weekend på langs. Nogen der kender til den følelse?

  13. Først lidt info om mig: Kvinde, 27år, har tidligere trænet til politiets prøve, er lige gået fra aktivt arbejde i Forsvaret til nu at være studerende. Har i den forbindelse måttet opgive min bil og bruger nu 4 timer i offentlig transport.

    Mit problem er at jeg ikke længere har samme mulighed for at træne som før (og heller ikke nogen speciel grund til at være i den form jeg var før) så nu vil jeg gerne "bare" opretholde noget af det jeg fik trænet op. Har i den sidste måned ikke styrketrænet for alvor en eneste gang da jeg ikke har følt at energien var der. Mit træningscenter ligger på vej hjem fra skolen, hvilket betyder at jeg på det tidspunkt har været i gang i ca 9 timer og stadig mangler en lille times transport.

    Har i stedet brugt mine læsedage og weekender til at løbetræne - er gået fra 3km til 7km uden egentligt at træne efter det så det er helt fint. Men hvad gør jeg med styrketræningen? Jeg har en enkelt vægtstang af absolut dårligste type, op til 4 håndvægte og lidt skiver til. Kan vel få stangen op på 35kg med det jeg har - hvilket jo ikke ligefrem er imponerende. :nonono:

    Det jeg egentligt vil høre er om der er nogen af jer der kender nogen gode øvelser som kan laves under eller efter løbeturen (skovbund = mudder så ingen kravlen rundt) som kan hjælpe lidt til at holde på min efterhånden svindende muskelmasse. Plejer at lave lidt lette øvelser så som strækkere, planken, dips på bordkanten, mave/ryg samt lidt push press og BOR med stangen en gang eller to om ugen, men motivationen er lav uden et egentligt program. Føler mest af alt at jeg hyggetræner "som damerne i centeret" :blush: Må tilstå at jeg ikke rigtig gider at skifte rundt på skiverne hele tiden.... ved godt at jeg er en doven skid :tongue:

    Har tidligere brugt crossfit som en af mine træningsmetoder, men føler ikke pladsen rigtigt er til det i stuen - men måske mangler jeg bare en ide fra en af jer? Skoven er i øvrigt en bøgeskov af bedste kvalitet - har stadig ikke fundet et eneste sted hvor pull ups var muligt, og alt hvad der hedder grene bliver fjernet asap af skovtrolden.

    sååå.... hvordan kombinere jeg en hverdag hvor der kun er tid/overskud til løb med styrketræning?

  14. Til MamboMads: http://www.foodoflife.dk/Nyheder/2010/992_maelk_rygte.aspx Har desuden set den samme undersøgelse udført af danske forskere i et engelsk program, samt læst om det tilfældigt et par gange. Det var ganske imponerende mængder ekstra fedt der endte i "tønden" når det blev indtaget ekstra mælkeprodukter - også selvom dagens samlede indtag af fedt var det samme som i kontrolperioden hvor de ikke indtog mælk eller mælkeprodukter.

  15. Hvor mange timer sover du om natten? Du skriver at du står op kl 6 - måske er det en halv eller en hel times nattesøvn der mangler. Måske er løsningen for dig bare ikke en tur i fitnesscenteret, men måske en løbe eller cykeltur - måske endda cykling til og fra skole? For mig er det generelt nemmere at tage 1 time ud (en kort løbetur + bad) end de 2 timer eller mere det tager at komme ned til centeret, træne, bade og komme hjem igen. Det kan godt se alt for uoverskueligt ud når man er dødtræt. Så er en god cykel- eller løbetur nemmere at sætte sig op til. Et trick kan også være at løbe efter noget - en lille pose slik fra tankstationen kan sagtens ligge i lommen på hjemvejen :wink: Eller en rygsæk på nakken og så en tur ned efter indkøb. Eller hvis det skal være centeret så meld dig på et hold med dans, step eller zumba. Hvis det er sjovt er det nemmere at komme afsted :smile:

    Træning skal ikke være en sur pligt. Det er meget bedre at lave lidt end at have dårlig samvittighed over ikke at lave noget.

  16. Det oventstående link er nu ellers meget god underholdning. Tror det kommer lidt an på hvem man smider på suppekur hvis de vægttab de nævner skal kunne opnåes. Et lille udvalg af quotes:

    Fremskridt efter 3 dage:

    Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage og ikke har snydt, vil du på nuværende tidspunkt have tabt dig mellem 2,5 og 3,5 kilo!

    RESULTAT efter 7 dage: Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 5 og 8,5 kilo

    Hvis det regnestykke skal passe er det edder sprøjteme en vild suppe!! Den må være langt mere effektiv end samtlige typer slankepulver, piller som "ripped fuel" og hvad de ellers hedder, især fordi man kun må dyrke moderat motion under kuren.

    Diæten koncentrere sig om en daglig indtagelse af en let tilberedelig " Fedtforbrændende suppe" lavet af grøntsager og kraften fra kyllinger.
    Fedtforbrændende suppe... Høhø :w00t:

    Hvis man bare en gang har sappet forbi "The Biggest Loser" så burde man allerede her have et godt billede af den arbejdsmængde det kræver at tabe kg med den hastighed som kuren antyder. Men mon det ikke er en udemærket hvidkålssuppe hvis man smider lidt ekstra krydderier i? :wink:

  17. Ferie, ferie, ferie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi...

    Første feriedag - dvs. jeg har havet hat og brik, udover en langsom 5km i sommervarmen. Den gav mig i øvrigt latterligt ondt i maven, ligesom kramper bare ikke i en muskel som kan strækkes ud. Men turen var nu fin :smile:

  18. Dagens træning:

    3km løb med test af max-puls. Fandt den i øvrigt ikke, med mindre den altså ligger på 186... Trænede desudover lidt overkrop da jeg desværre er ved at udvikle mormor-vinke-arme. Har mistet en del muskelmasse her så de er lidt slatne.

    Træning i går:

    Træning med eleverne, dvs. opvarmning med løb og små øvelser så som militærværsionen af bro-bro-brille, dvs bevægelser foregår i kommandokravl og broen er en person som står på hænder og fødder. Så blev det til en leg hvor man i par skulle hente 50 sedler på en 35m bane. Det var sgu varmt da jeg stadig var i støvler og uniform!! Derefter endnu en lille leg hvor jeg dog måtte stå over pga. ulige antal. Dette gav mig tid til at køre et halvt styrkesæt. :smile: Så blev det leget igen - denne gang en leg hvor man skal trække hinanden ud af en cirkel. Alle ligger med hovedet mod hinanden og armene flettet sammen og en person skal derefter trække alle ud. Hårdt for albue og håndled men sjovt. Derefter skubbede vi en buslet 600m i løb.

  19. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har skrevet, men det betyder ikke at der ikke bliver trænet. pga. mit nye pulsur - som i øvrigt er über fedt :superman: så er det blevet til en del løb for at teste dets mange funktioner og for at få det kalibreret helt præcist til mit løb. Det var sgu off med ca 9m pr. 100m ved blandet løb og gang, og endnu mere ved rent løb. Men det er der styr på nu og det hele spiller.

    Har også fået styrketrænet en smule, mest i form af cirkeltræning med mine elever - dvs. 15-18 øvelser af 1 min, lette vægte eller kropsvægt men fuld gas. 2 cirkler pr gang + løb eller en eller anden form for cardioleg.

    Var i centeret for første gang i 2 uger (!! :blink: !!) og det er gået støt ned med vægten i pga. manglende træning og tab af muskelvæv i forbindelse med mit cut. Vægten var i øvrigt på under 58kg den anden dag, uden at jeg reelt prøver at cutte. Den falder bare stille og roligt. Eneste problem er faktisk at min hud ikke helt har fuldt med tempoet så nu kan jeg (hvis jeg har benene mod et hårdt underlag) se super markerede stramme muskler som i siderne er omgivet af løs, halvfed hud. Ja ja med 58kg er der nok ikke så meget fedt, men det kan stadig godt irritere mig en kende.

    Stødte i øvrigt ind i en lille ny instruktør i centeret. Han rettede lidt på min teknik - i øvrigt berettiget da jeg havde lidt rigeligt kg på - og så begyndte han ellers at spørge ind. Om jeg trænede efter styrke, større muskler (ikke ofte det er aktuelt for piger btw) eller kondition (det var ved en maskine til træning af skuldermuskler). Om jeg havde prøvet at køre i sæt og om antallet af gentagelser jeg kørte, når jeg nu tydeligvis ikke kørte de instruerede 15 gentagelser med 5 kg som alle piger ellers skal tage :blink::crazy: Som sagt var hans kritik berettiget og jeg er bange for at jeg måske lidt har givet ham en dårlig oplevelse med at rette på folk. Det skal i øvrigt siges at der ved min side sad en kvinde som lavede pulldown til nakken hvilken medførte at hun lavede giraffen (hvor hovedet bliver kørt unaturligt langt frem, med resultatet at der bliver rundet i ryggen). En øvelse som i øvrigt er blevet slettet totalt ved det militære institut for idræt pga. dens skadelige kropsholdning. Hun brugte i øvrigt den maskine hvor kablet er placeret så den naturligt kan trækkes til brystet og altså ikke den som er lavet til ryggen... Der ville jeg gerne have set ham træde i karakter. Bare fordi jeg er gasblå i skærmen og har svært ved at holde mig selv på sædet når maskinen er i øverste position var det altså mig der stod ud som det dårlige eksempel. :mad:

    I dag er hviledag - hvis jeg ellers kan overholde det. Har trænet 6 dage i streg så det er måske på tide, men når det primært er løb og let vægt har jeg ikke så onde doms som jeg har ved tung træning. Og jeg elsker at træne - jeg frygtede faktisk at gå helt i stå efter mit nej fra høkerne, men sådan er det ikke gået. Nu må vi se hvad der sker hvis jeg skal til at læse. Så bliver det pludseligt svært at finde tiden når transporten bliver skruet op med 1.5 time pr dag og centeret ikke ligger på arbejdspladsen eller på ruten...

  20. En lille update på weekenden. Har stort set ikke trænet da jeg er en af de heldige piger som stort set er døende 3 dage om måneden. Prøvede dog at komme lidt ovenpå i går ved at løbe en tur og det blev da trods alt til omkring 8km, hvoraf jeg dog kun løb de føste 3.4 i et stræk. Super fed kurve for de sidste km - "det bugter sig i bakkedal" kunne være temaet for min puls :laugh: Nå pyt - i dag er det test med eleverne. Fingrene krydset for at min makker er klar igen - han fik problemer med ryggen under morgenfutten :unhappy:

  21. Dagens fut:

    5 min roning,

    3 små sæt af pilé squat 28kg, bicpes og triceps 5kg, samt 2 maveøvelser

    Coopertest = 12 min = 2480m = 12.4km/t. Ikke dårligt når jeg selv skal sige det. Det kunne selvfølgelig sagtens have været mere imponerende, men sidst løb jeg 2357m = 11.8km/t så det er da en forbedring. Mit gode humør blev dog jordet på det kraftigste af en af mine elever: "Har du haft en skade Fynbo? Eller løber du altid så langsomt? Du ligner ellers en der kan løbe hurtigt." Tak for lort :dry::sneaky2: - gæt hvem der nu er "frivillig" de næste 4 måneder hver gang der er en skodopgave?!? :devil: Det skal måske siges at jeg overhalede en fyr, mens den eneste anden pige løb omkring 200m foran mig, altså omkring 2700m på en cooper. Det tager jeg hatten af for!

  22. Så fik jeg lagt et nyt program - eller dvs. han gav mig 4 ekstra øvelser som jeg kan træne et par gange om ugen. Han omtalte mig som den sværeste han endnu havde lagt program for da jeg stort set allerede var ude over de fejl han plejer at påpege, altså for ensartet træning af for få muskelgrupper, for få/for mange træningspas, overtræning, for meget vægt i forhold til teknik mm. Altså en times rygklapperi til mig pga. alle de råd og vejledninger jeg har fået herinde. :w00t::smile: :4thumbup: Mange gange tak til MOLs brugere!

    Det eneste ekstra der blev ført på (da jeg primært havde bedt om øvelser til overkroppen) var dips, kropshævninger (begge i en maskine som kan give modvægt), skrå bryst og en rygøvelse med flere indstillingsmuligheder. Fik desuden også rettet lidt på min håndstilling og han påpegede at jeg har tendens til at overstrække mine albuer. Det er nok roden til mine hyppige albueproblemer... :blush:

    Træningsmæssigt kørte jeg programmet igennem 3 gange med 6-8 reps og sluttede med en 15min løbetur.

    Resten af dagen står også indirekte i træningens tegn - mit nye pulsur er nemlig ankommet, jeg skal hente mine nye sportsbh'er (forsvaret betaler 2 stk om året :cool: ) og jeg har lige fået fingrene i en ny bog fra Forsvarets Center for Idræt. Så skal der sportsnørdes :w00t:

    En dag finder du vel også lysten til et nyt træningsmæssigt eventyr, tror du ikke?
    Lysten er der skam - det er bare at komme igang, især når jeg ved at jeg inden for 2 måneder skal skippe jobbet og lære at leve på SU igen :crazy: . Min kollega skal til at træne Wing Tsun i Kbh. Overvejer kraftigt at begynde igen, også selvom jeg ved at jeg ikke kan holde samme tempo som de andre nye. Jeg har simpelthen ikke 3 aftener til rådighed.

    På et noget mindre plan har jeg meldt mig til kaserne-fut i form af orienteringsløb (5km) og jeg tror også at der er ved at blive dannet en gruppe til DHL-stafetten. Det kunne være hyggeligt + et godt lille mål at træne mod. :smile:

    Edit: så fik jeg mit nye ur og samtidig havde intersport tilbud på mine løbesko, altså de gamle jeg elsker at løbe i, så det blev også lige til et par af dem :tongue: Dyr dag! Men så er jeg dælme også klar. Regner lidt med at løbe sammen med mine elever på en 12min test i morgen. Det kan samtidig blive mit første træningspas med mit nye ur RS800CX - hvis jeg ellers kan få det indstillet. Hold nu K*** det kan meget! :smile:

  23. Nu spørger jeg sikkert dumt, men hvis velværet er der, vægten er i vinkel, formen som den skal være og drømme parternen indfanget.... hvorfor så træne? hvorfor så ikke bare nyde og hvile i nuet?

    Slet ikke et dumt spørgsmål - det var faktisk lidt det samme jeg spurgte om. Lige nu er min konklusion at jeg ikke har lyst til at miste det jeg har opnået, så pt. holder jeg bare det hele ved lige og nyder at træne uden pres. Skal i øvrigt have lagt et nyt program på onsdag af vores idrætsvejleder på kasernen. Lidt fordi det kan være han kan lære mig noget nyt eller pudse min stil lidt af,og lidt fordi jeg anser ham for at være en kegle og jeg gerne vil teste hans viden inden han om et par måneder skal overtage mine elevers træning :wink::laugh:

    Mit nye program er i øvrigt centreret omkring forsvarets styrketest, dvs. nu kommer kropshævninger, dips og dødløft i fokus. :smile: