Sucker4Chocolate

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sucker4Chocolate

  1. Christian - Ja men det måske det du synes om dem, men JEG elsker mørkt chokolade, og ELSKER!!!! :wub: lindt 90% derfor kunne jeg godt tænke mig at smage den med 99%

    Cmailla - ok tak for info, er stadig lidt interesseret i at prøve, blev meget overrasket over 90%, Ja har googlet den og kunne se den kunne bestilles hjem, men fandt også en gammel tråd herinde, med nogle som sagde de have købt den i Danmark, så det synes jeg ville være lidt nemmere. Derfor håbede jeg lige at der var nogen der kom forbi der lige vidste det.

    mvh

  2. Hvis havregrynene er for kedelige så kan du lave dette.

    Bland havregryn med yogurt (cheasy 0,01 %, ingen tilsat sukker, kun 3 g kulhydrat pr 100 g) og frugtjuice. Kom hakkede mandler eller pekannødder eller andre nødder i, sammen med skåret æble og rosiner. Man kan altid komme forskellige slags frugter i.

    Det lyder lidt underligt med juice og yogurt sammen i, men tro mig det smager vidunderligt og så det sundt, de er slet ikke kedelige havregrynene de bliver sådan helt bløde.

    Har du ikke så meget tid om morgenen kan man lave det aftenen før- det er faktisk det der er meningen, men synes det smager bedst samme dag.

    Held og lykke