Q990EYU

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Q990EYU

  1. Er det noget du ved noget om, eller er det blot et svar baseret på google søgning?

    Den første læge jeg benytter, fortæller mig "dine tal er normale" - Den næste læge jeg henvender mig til, siger: "Du er alt for ung til at have et så lavt testosteron, så det er vigtigt at få opklaret årsagen"

    Hvad skal man tro?

  2. Hej

    Med mistanke om lave androgene niveauer fik jeg lavet en test:

    Prøvenavn Dato Resultat Min ref Max ref Enhed
    Sexualhor.globulin (KPLL);P15-02-13 41.2 17.3 65.8 nmol/L
    Testosteron (KPLL);P 15-02-13 13.04 8.02 25.50 nmol/L
    Testosteron / SHBG;P 15-02-13 0.317 0.233 1.03

    Nogle der vil eller kan kommentere på om de er lave, høje eller bare helt normale som min læge siger?

    Jeg er mand, 30år - Meeeget træt gennem lang tid - hvilket var årsagen til jeg fik den lavet

  3. Hej,

    normale screeningsprøver, crp, stofskifte, sukker, HDL, LDL, TG mv, intet unormalt.

    Ingen smerter i led eller symptomer som tyder på de mest "normale" reumatologiske sygdomme. Håber ikke det er noget i den boldgade.

    Syrer ikke til ved normal gang, men en enkel etage, så er den der

  4. Hahaha Stenalt, du er sjov, og du ved væsentlig meget? Eller ved du overhovedet noget væsentligt? Gør du jo nok, siden du er stud. med.

    Men at være sikker på at det er ufarligt, er det noget du ved?? Det gør du formentlig ikke, siden du kun er stud. med. Held og lykke med studierne

    Nå, for at komme tilbage til sagens kerne. Tarzan, jeg syntes sagtens du kan "rykke" for at komme til en hudlæge. Det går dig åbenlyst på og det de fysiske udslag fortsætter. Burde være grund nok

  5. Hej igen,

    jeg får umiddelbart rigelig med vitaminer. Tager dagligt en multivitamin, samt jern og B vitaminer. Med hensyn til arb og stress - Jeg læser og har rimelig med fritid og tid til træning og føler mig ikke på nogen måde stresset. Kun over at jeg ikke kan træne;-)

    Er der nogle, som har viden om allergier og kan fortælle om nogle af de symptomer jeg oplever, kan være relateret til evt fødevareallergier eller lign?

    Håber på snarlig bedring

  6. Hej derude,

    jeg har dyrket løb, tri og cykelløb de sidste mange år og har altid været modtagelig overfor træning, både høj intensitet og rimelig store mængder. Jeg har dog oplevet lidt at et knæk i kroppen i forhold til træningen i år. Jeg har flere gange i løbet af året været ret så udmattet, dette selvom jeg sjældent har trænet så lidt, som jeg har gjort i år. Jeg har overvejet overtræning flere gange, men begynder lidt at tvivle på at det er problemet. Jeg har hen over sommeren holdt en lang pause(ca 2 måneder), med meget få timers træning. De sidste 2 måneder har jeg så startet træningen igen, med fokus på ikke at brænde ud igen! Træningsmængden var 20 timer i oktober og 28 timer i november(har tidligere kunne træne 25timer på en uge) med moderat intensitet. Træningen består hovedesagligt af cykling. I slutningen af november brændte jeg så helt ud igen, fra den ene dag til den anden og er stadig ikke kommet ovenpå!? 3 uger uden at blive frisk igen?? Jeg vågner hver morgen med en summen i benene og hvis jeg laver bare en enkel muskelkontraktion i låret, kan jeg mærke hvordan jeg syrer til i benet...?

    Er der nogle derude som har oplevet noget lignende??

    Har prøvet at få massage. Spiser sundt, masser af proteiner og vitaminer. Har prøvet restitutionstræning, hvilket jeg bare bliver mere træt af.

    Jeg har været ved lægen og fået lavet en screening af blodprøver, viste intet unormalt.

    Hilsen den frustrede, som ikke kan få lov at træne..

  7. Jeg har brug for nogle gode og kloge indspark til et træningsprogram i november og december. Sæsonstart er medio marts.

    Mit bud:

    november/december: opbygning af grundform, få intervaller, men mere distancer og fokus på restitution. Er det ok at køre korte intervaller(over 80%) i denne periode, evt i føringer til fællestræning/klubtræning? Eller er det uhensigtsmæssigt i forhold til opbygning af grundform?

    Hvis i er bekendt med litteratur der omtaler emnet på nogen måde, så giv endelig lyd:-)

  8. Hej,

    Jeg skal i forbindelse med noget kursus finde på to forskellige øvelser for armstrækkerne(triceps) og forklare hvilke biemekaniske forskelle der er på de to.

    Jeg tænker lidt at lave almindelige armstrækkere som den ene og variere den ved at lave dem normalt og på knæene. Men hvilke biomekaniske forskelle er der på de to? Er det understøttelsesfladen der bliver mindre, eller er det udelukkende massen(vægten) der gør forskellen eller er der noget vægtstangsarm princip i dette??

    Som den anden tænker jeg at lave armstrækninger siddende på hug med en stol eller et bord bag mig. Er det den øvelse der hedder dips? Nogle forslag til hvordan den kan varieres og hvordan biomekanikken spiller ind her? forslag til andre øvelser modtages også gerne