GregersRC

Medlemmer
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GregersRC

  1. Hey Motta! Godt at se alt kører som det skal! Jeg studsede dog over din plan om lowcarbo uge her 11 dage inden det hele går løs? Hvis tanken er, at du gerne vil smide de sidste kg inden CC tror jeg desværre du skyder dig selv i foden ved at køre lowcarbo så sent i processen. De sidste kg skulle være smidt for noget tid siden - fra nu af og frem mod CC skal der bare fyldes på, så du: 1) Har energi og overskud til at genneføre de sidste nøglepas og 2) Restituere bedst muligt og får fyldt depoterne hurtigt op igen.

    Vil rigtig gerne høre hvad du har gjort dig af tanker i forhold til lowcarbo week så sent?

    Alt det bedste til CC - skal nok stå med en klump is, hvis det bliver rigtig varmt igen ;)

  2. Det var sgu fedt at følge dig i Lanzarote! Synes klart du skal give kroppen lidt ro og så se at få dig et startnummer til IM Kalmar! Som du selv siger, så er din svømme + cykel kombo ganske fin - du mangler bare lidt på løbet og det har du tid til at arbejde med :) Skal nok stå med is til dig der også (har flere venner jeg skal over og heppe på) :)

  3. Hej Gregers.

    Det eneste jeg fik som argument var at jeg var stærk nok til at skifte til det andet setup og da jeg ikke skulle køre på stejle stigninger, ville det nye passe bedre..

    Jeg har overhovedet ikke nok forstand på sådan noget endnu, til at vide hvad forskellen er..

    Jeg er meget åben for tips/tricks og vejledning, så hvis du har et ander syn på opsætningen vil jeg meget gerne høre om det..

    Efter lidt nærstudering er det nok 53/39 og 11/23 den nuværende opsætning hedder.. Ændrer det noget ifht din tanke mht gearing/opsætning?

    Som Juan Pelota også skriver, så får du en lavere gearing med dit nye setup. Hvis du går ind og kigger på TT-klinger (som bliver brugt af alle über bikerne i triverden), så har de mellem 54 - 56 tænder på den store klinge.

    Vil mene du skyder dig selv i foden ved at skifte til en lavere gearing netop fordi du er en stærk gut! Hvis du skulle skrifte ville jeg anbefale en TT-kling foran.. Den opsætning du har bestilt er fin hvis du skal ned og meget kuperet/bjerge, men til flade Danmark tror jeg ikke du vil komme til at li det...

    53/39 ændre ingenting i forhold til det her.

  4. Du har simpelthen skiftet fra 53/33 og 11/23 til 50/34 og 12/23? Hvad var Aksels argument for det? Trænder du normalt en meget langsomt tråd? For mig virker der ret underligt du skifter fra noget, der nok er den mest brugte kombination indenfor klinger/gearing til noget andet?

    Kan jo se i din log, at du sagtens kan finde ud af at give den gas og træde i pedalerne hvilket gør mig endnu mere uforstående for dit nye valg?

    Ellers super fed log du har og fedt at se du giver den gas!

  5. Hej Motta,

    Først stort tillykke med dit resultat, det var rigtig godt gået!

    Jeg studsede over du siger der ingen Hawaii slots er i Kalmar? Ved ikke hvor du har hørt det henne, men du er forkert på den. Der er 40 slot ved ironman Kalmar 2012 - skrev til organisationen for at være helt sikker :) Ved ikke om det ændre noget for dine planer but now you know :)

    God træning!

  6. Hej MOL

    Til jer, der engang fulgte med i min online blog har jeg, sammen med to træningskammerater, startet en blog på facebook der kommer til at omhandle vores træning frem mod Ironman World Champs på Hawaii 2012 (som vi alle er kvalificeret til).

    Har du lyst til at følge med? Så gå ind og "synes godt" om vores side - så holder vi Jer opdateret ;-)

    http://www.facebook.com/pages/SymmeTri-Hawaii-Team-2012/247002668685984

    På forhånd tak

  7. Long time no see!! Jeg er stadig herinde engang i mellem, for at tjekke alle de spændende logs der bliver skrevet! Det fik mig til at tænke på min egen gamle log, som jeg startede for godt to år siden! Tænkte at jeg lige ville komme med en lille update på min egen træning, siden challenge copenhagen 2010 - vil dog ikke til at logge reglmæssigt igen..

    Min sæson 2010 stoppede efter CCH og efter to - tre ugers pause var jeg igang med træningen igen, dog med væsentlig lavere mængde. Først i slutningen af december begyndet jeg for alvor at træne meget igen og tog i januar/februar to uger til playitas for at få rykket cykelformen (og det hjalp!!).

    Den 26 juni skulle jeg kører ironman Nice hvilket blev en lidt anderledes oplevelse end CCH! Masse-svømmestart og cykling i bjerge og 29 grader i skyggen gjorde sit til at racet blev utrolig hårdt! Som ved CCH var jeg ca 15 min efter nr 1 i min aldersgruppe da vi satte cyklen. Jeg løb pace 4:20 fra start til "slut" og ved 33km mærket var jeg nr 1 i min gruppe med 17 min ned til nr 2. Under selve race fik jeg ingen mellemtider og vidste derfor ikke at jeg var i front. Det betød at jeg ved 34km mærket kollapsede og var ikke i stand til at bevæge mig da jeg var så afkræftet. Ambulanceredderne troede jeg havde slået ryggen i mit fald da jeg ikke kunne bevæge mig, og blev derfor bukseret over på et spin-board og kom med udrykning til hospitalet hvor jeg ikke var i stand til at stave mit eget navn - så jeg var altså godt ristet! Det viste sig at ryggen havde det fint og jeg bare mangle en masse væske og sukker!

    Det var en utrolig skuffelse ikke at gennemfører og specielt når jeg bagefter for at vide at jeg førte med så meget! Anyway - senere samme aften var jeg på nettet for at finde en ny IM jeg kunne kører, da sæsonen ikke skulle slutte på den måde! Valget faldt på IM Wales.

    Den raceberetning kan læses her: http://www.itriathlon.dk/blog/ironman-hawaii-2012-kvali-gregers-rye-christensen-meget-ambiti%C3%B8s/

    Lang historie kort, jeg vandt min gruppe og kvalificerede mig til VM på ironman-distancen i 2012 på Hawaii hvilket var målet med hele sæsonen, så er super glad og stolt over at nå det mål!

    Pt, nyder jeg et par uger uden træning og så skal jeg også til at i gang igen ;-) Nu bliver svømmetræningen UDEN pullboy - hvilket betyder at jeg ryger lysår tilbage rent svømmemæssigt, så der skal arbejdes meget med det de næste mange måneder!

    Ha det rigtig godt til vi skrives igen!!

    Til folk med online-logbøger herinde - det er fandeme fedt at følge med i, så keep up the good work!

  8. Gættede godt nok på at det var dig, der kom ind som nummer 1. Det er super super godt gået. Bliver du udtaget til elite-holdet i din klub efter dette? Tror da du er tæt på en klubrekord.

    Kæmpe tillykke :superman: :4thumbup: :w00t:

    Hej Stine

    Mange tak :) Var du nede og se afslutningen af løbet?

    Jeg er ikke med i nogen decideret klub der har licens osv. Men vi er ca. 10 fra Hjørring der alle brænder for triathlon og vi har derfor lavet en lille gruppe vi kalder "SymmeTri" ;) Så ingen udtagelser til noget fancy hold eller noget hehe.. Flytter om et par uger til Aalborg hvor jeg skal læse idræt, så regner med at melde mig ind i Aalbrog Tri klub, så må vi se om de vurdere om jeg er god nok til noget specielt hold..

    Til alle Jer andre vil jeg også gerne sige mange tak lykønskningerne, de varmer :wub:

    Racerapport kommer i denne uge, skal bare lige falde lidt ned igen hehe

  9. Så er det hele (vel)overstået!! Kommer med en racerapport inden for en uge :)

    Tiden blev 9:10:40 og jeg vandt dermed min aldersklasse (18 - 24år) med ca 22min ned to nr. 2 :D Var 15 min efter nr. 1 da jeg stod af cyklen, men med et maraton på 3:07 vendte ligesom op og ned på det ;) Er utrolig glad og stolt og meget overrasket over at få så god en tid som jeg fik... Var inden løbet meget tilfreds hvis jeg kunne kommer under 10 timer..

    Tiderne:

    3800m svøm - 0:58

    180km cykel - 5:00

    42,2km løb - 3:07

    Men som sagt så kommer der en racerapport senere :D

    ER FUCKING GLAD :D:D

  10. HJÆLP!!!!!

    I forbindelse med et løbepas igår pådrog jeg mig en ordenlig vabel under min højre fod, den er ca. 1cm x 3,5cm og gør F***ING ondt bare når jeg går. Omkring 0,5cm x 1cm af huden på vablen er revet af og man kan se lige ind til det røde hud/kød. Området omkring vablen er rødt og gør også lidt ondt når jeg trykker derpå.

    Hvad skal jeg gøre? Holde pause i en uge og lade det heale er ikke en mulighed. Har købt sådan noget Compeed plaster, men er det noget der virker? Ødelægger jeg noget ved at smide et plaster på og løbe/cykle videre som jeg plejer - og så må jeg bare affinde mig med smerterne?

    Håber der er en derude der kan hjælpe mig!

  11. Godt at hører du ikke er død, og at du i det mindste får cyklet og crosstrænet en del! Du har endnu ikke fået lægernes dom for hvad du skal stille op med CCH? På trods af slag og spark gik svømningen ellers godt nok mht. lysken? Kan du begynde og svømme igen?

    Forsat god træning :superman:

  12. Er lige kommet tilbage til nordjylland efter en alt for nice 1/2 ironman i Jels.

    Tiden blev: 4:21:23 og gav mig en 14 plads ud af over 250 deltagere.

    Svømmede 2000m på 0:32:00, hvilket jeg er vildt glad for da det var første gang jeg svømmede i en sø.

    Cyklede 88km på 2:26:45 inklusiv T1 og T2 - mit ur sagde at selve cyklingen foregik med 36,5km/t - igen over lykkelig. Turen var 4 x 22km og cyklede med ca. 37,5km/t de første 66km herefter gik jeg 5 - 10 pulsslag ned på den sidste runde for at have overskud til løbet (noget jeg lærte i sidste uge i Herning, hvor mit løb langt fra var optimalt pga for hård cykling)

    Løb 21,2km på 1:22:35 - Ny PR på distancen og det er endda uden svøm og cykling inden! Igen var ruten 4 x 5,3km som blev løbet på hhv. 0:20:41, 0:21:01, 0:20:23, 0:20:30. Jeg fik nye racesko dagen igår, så var sgu lidt nervøs for at løbe 21,2km i dem uden strømper, men det gik jo meget godt ;) Jeg blødte godt nok igennem skoen og har fået omkring 5 vabler og 4 slidsår, men damn det var det hele værd!

    Nu er der 55 dage tilbage inden CCH og med en 1/2 ironman i beggagen føler jeg mig über ready til KBH :) Regner med at hvile imorgen, svømme tirsdag, hvile onsdag og svømme torsdag - herefter får jeg sommerferie og jeg starter en ny hård trænings periode hvor jeg vil fokusere på cyklingen, da jeg mener det er der jeg kan hente mest tid.

    God Træning MOL

  13. Så fik jeg endelig tid til at komme med en opdatering over de sidste par måneder.

    For små to måneder siden fik jeg lungebetændelse, der gav mig 2½ uge i sengen og en masse pencilen. Det var vildt frustrerende ikke at kunne træne i så lang tid, men det gav min krop chancen for at få noget ro, hvilket min venstre fod havde rigtig godt af - så man kan vel godt sige at intet er så slemt at det ikke er godt for noget.

    Herefter er det så ellers bare gået super! Det tog lige et par uger at komme helt op i gear igen, men siden da har jeg ikke set mig tilbage. Har i gennemsnit fået svømmet 9 - 11km, cyklet 250 - 450km og løbet 50 - 70km om ugen.

    Min cykling er blevet meget bedre både på farten og udholdenheden hvor jeg ikke har problemer med at holde over 33km/t på en 150km - troede ikke i vinters at det var muligt at opnå den fremgang jeg oplevet på cyklen, og regner stærkt med, at når jeg får sommerferie om to uger, kan få presset niveauet en tand yderlige op.

    Løbemæssigt kører det også rigtig godt, har fået løbet en enkelt 25km i skoven for at få så blødt et underlag som muligt og det gik helt perfekt. Er generelt begyndt at løbe alle ture +18km i skoven for at skåne benene mest muligt. Det eneste negative jeg har omkring løbet, er at jeg ofte får mavekramper når jeg presser mig selv. Det er et kæmpe irritationsmomemt men ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det?

    Svømningen har fået lidt mindre opmærksomhed her på det sidste, men synes faktisk stadig det går fremad så det er rent win win ;)

    Siden sidst har jeg også deltaget i to løb:

    Grundlovsløbet i Hjørring på 10 km hvor jeg blev nr. 5 i tiden 35:07 hvilket overraskede mig meget positivt - havde regnet med en tid omkring 38min da det er en rute meget mange højdemeter, så 35min var alt for nice :4thumbup:

    1/4 Ironman i Herning (950m svøm - 45km cykling - 10,5km løb) - blev nr. 7 overall og kom ind i tiden 2:19:03 - et resultat jeg er utrolig glad for, specielt når man tænker på at jeg de første 6km af løbet havde mavekramper. Dette var også mit første tristævne nogenside så det var fedt at starte med en kanon oplevelse - glæder mig allerede til næste weekend hvor jeg distancen hedder 1900m svøm - 90km cykel - 21km løb i Jels.

    I denne uge står den bare på vedligeholdelse af formen, hvilket betyder at mine træningspas kommer til at ligge på ca. 1½ time på svøm og cykling og 30 - 45min på løb, så jeg kan være helt klar til Jels ;)

    Det var alt fra mig - kommer selvfølgelig med en opdatering næste weekend når ½ ironman Jels er overstået :)

    Go træning!

  14. Hold kæft jeg har ondt af dig Spock! Kan lige forestille mig hvor deprimerende det må være at skulle stoppe med en del af træningen når der ikke er noget man heller vil end at træne! Håber virkelig det ordner sig i en fart - ingen fortjener det du er igennem.

    Al held og lykke frem mod CC og rigtig god bedring!

  15. d. 22/4

    Cykling - landevej/bakker - 30km

    Skulle egentlig have været 2½ - 3timer på flad vej, men da et inderkabel ikke ville gøre det jeg bad det om blev jeg nød til at sættet tricyklen og låne en racer af en kammerat. Derfor var der ikke så meget tid til at cykle, så jeg tænkte at det var længe siden jeg havde kørt en masse bakker.

    Løb - 8km - 4:20min/km

    Lavede et X-løb fra cyklingen og fandt hurtigt ind i et godt tempo. Min ankel var ikke nær så slem som for 3 - 4 dage siden, så nu nupper jeg lige en 8km her i weekenden og så håber jeg virkelig at jeg er klar til at løbe nogenlunde ordenligt fra næste uge af.

    Svømning - langbane - 3500m

    Opvarming:

    5 x 200m

    Kondiserie:

    4 x (400m + 100m HP)

    Sprintserie:

    8 x 25m

    4 x 50m

    1 x 100m

    Jeg frøs så meget under sprintserien at jeg besluttede at hoppe op af vandet. Kondiserien blev køret med ca. 15sek pause på hver 500m og kunne mærke det gav rigtig godt.

  16. Alt det du skriver er rigtig, men det gælder bare ikke til challenge copenhagen. Her er der ingen bølger da det er en lagune man svømmer i, du svømmer heller ikke alene hvilket betyder at du under hele svømning ligger i personen foran "spor" - hvis du vælger at ligge dig alene, så kan man jo bare ligge sig op af det tov der kommer til at ligge på hele svømme ruten så undgår du at svømme skævt.

    Den med balancen køber jeg heller ikke, da der bliver svømmet med våddragt så du kommer til at ligge rigtig højt i vandet - det er nærmest umuligt at ligge som et anker med sådan en på...

  17. Fuldstændig enig med Quantanamo! Mht til at svømme skævt, så kan det jo løses ved at kigge op på ex hver 6 - 8 tag.

    Hvem bekymre sig over at svømme skævt hvis man ikke engang kan svømme distancen? Og hvad gør det at "miste" 5min på svømningen fordi ens balance i vandet ikke er helt optimal, hvis alternativet er at man er på grænsen til at dø når man kommer op af vandet? (så mister du sgu mere end 5min på cyklen og løbet)

    Synes helt klart du skulle tage og trække vejret ved hvert 2. tag hvis det giver dig mere overskud.