Big Red Machine

Medlemmer
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Big Red Machine

  1. Nej det er 100 km march i Slagelse .. :)

    6-7 km/t er meget hurtigt for mig, er ikke så høj... Hehe.. Så det kan jeg ikke over så lang en distance hvis jeg skal holde hele vejen.

    Men med en fart på 4,5 km/t skal man gå uafbrudt i ca. 22½ time.. Så er der halvanden times pause. Så hellere gå lidt langsommere...

    Jeg vil absolut IKKE anbefale dig at gå uafbrudt i 22½ time. Derimod synes jeg du bør overveje at komme ind i en cyklus med at gå i 50 minutter, holde 10 minutters pause, så du kommer ind i en rytme. 100 km er et rigtig langt at marchere, så tempo og rytme er af vital betydning for at du kan gennemføre.

  2. Jeg mener Colts og Saints bør spille deres 1. strings i minimum 3 quarters(hvis ikke alle 4), også selvom der er en indkalkuleret risiko for skader. Ikke for at gå efter den perfekte sæson, men pga. momentum. Momentum er det absolut vigtigste at have med sig på vejen til play-offs, og da Colts og Saints i forvejen har en sikret sig en bye-week, vil jeg mene, at de bør bygge alt det momentum de kan, ved at spille op til deres absolut bedste i de sidste sæsonkampe.

    En sidenote:

    Hvis Packers og Chargers kan holde deres win-streak kørende til og med sidste spillerunde, så tror jeg de bliver rigtig giftige i PO…..

  3. Hvad der er endnu mere påfaldende er, at der ikke synes at være et virkeligt toneangivende defence, som vil kunne stoppe N.O. Saints. Steelers DEF ser lige pludselig sårbare ud; Broncos startede som lyn og torden, men har efter uge 6 været ustabile; Packers DEF ligger nr 1 i NFL, men har i 7 ud af 11 kampe(indtil videre) også spillet mod hold, som har en "losing record". Jeg havde faktisk også forventet at Patriots defence, under ledelse af en Belichick ville have givet Saints væsentlig mere modspil.

    Jeg tror de eneste hold som kan afholde Saints fra en perfekt sæson er Colts, Vikings eller måske Bengals.....

  4. Hvorfor det? Jeg er den eneste på dette fora, der tilnærmelsesvis er kompetent nok til at svare i denne tråd.

    Så vidt jeg kan se, har du ikke foretaget dig andet end, at kalde de givne træningsråd for ”dårlige”, ”gennemsyrede fejlagtige” og ”nonsens”.

    Og siden du nu erklærer dig selv for, at være den tilnærmelsesvis mest kompetente indenfor dette felt, vil du så ikke være venlig at lukke op for din visdom og lade dit klare blændende lys skinne for os, som ingenting ved om træning relateret til amerikansk fodbold?

  5. For nu at vende tilbage til trådens oprindelige indhold; så vil jeg mene at du(Christiiiian) bør gøre op med dig selv hvad du vil opnå med din vægttræning. Vil du tage på i muskelmasse og blive stærkere, hvilket også er vigtigt i forhold til amerikansk fodbold, bør du fokusere på den overvejende del af de grundøvelser, som der er nævnt i tråden. Hvis du vil træne mere specifikt på at blive en bedre atlet til amerikansk fodbold, så vil jeg stadig mene at du bør fokusere på eksplosive øvelser og core-training. Hvad du vælger er selvfølgelig op til dig.

    Athlete X -> Hvis ikke du har du tænkt dig at argumentere for HVORFOR de råd, som er givet i denne tråd er værdiløse og vildledende, så vær’ venlig at blande dig udenom.

  6. Jeg spiller selv amerikansk fodbold, og jeg vil mene at du skal lave nogle mere eksplosive øvelser som eksempelvis Hang clean/power clean, eksplosive step-ups(er specielt vigtige for dig hvis du spiller RB), Box jumps med håndvægte, eventuelt kombineret med noget sprinttræning og noget plyometrisk træning. Derudover vil jeg også anbefale at køre nogle core-øvelser, prøv at søge på youtube, der kan du finde en del øvelser til Amr fodbold.

  7. Jeg havde problemer med mine achillessener for et par år siden hvor jeg oplevede mange af de samme symptomer du beskriver. Jeg havde til gengæld stor succes med at behandle mine sener 2 gange dagligt med et grødomslag af knust bukkehornsfrø. Efter 7-8 uger var den betændelse jeg havde bøvlet med i næsten 1½ år væk så det vil jeg bestemt anbefale dig at prøve.

    Link: http://www.dsgnet.dk/Sites/artsym/senesked...C3%A6ndelse.asp

  8. Jeg havde nu heller ikke regnet med at San Diego skulle have et så stort besvær med at slå Oakland; ligeledes havde jeg heller ikke regnet med at Chiefs ville give Ravens så meget modstand og at Bills skulle have krammet på Pats indtil en returner besluttede sig for at ødelægge det....

  9. Hvad tror folk om Chargers i år?

    Jeg tror Chargers kommer til at klare sig(selvfølgelig under den forudsætning at Merriman ikke ryger i brummen), og med deres svage divison burde de også gå i play-offs uden de store problemer. Hvem de så skal kæmpe med om AFC-mesterskabet derfra er svært at sige; mine bud er Patriots, Titans, Steelers og måske Ravens.

    Dårligste hold p.t. må være Chiefs, 49ers eller Broncos

    Hertil vil jeg godt tilføje Raiders og Browns. 49’ers kan måske redde deres sæson i kraft af deres relativt svage divisionsmodstandere, men ellers er jeg enig.

  10. hardvig->> Det smager faktisk ikke så dårligt, som man skulle tro; det er bare noget som skal ned.... Og HUSK for guds skyld at bruge tun i vand; jeg prøvede med tun i olie en enkelt gang(bare for at se hvordan det smagte) og det var ABSOLUT ikke den klogste beslutning jeg traf den dag......

    What, mener de taco-shells indeholder en hel del kcals?

    Det gør de skam også; sådan ca 490 kcal pr 100 gram, hvilket også er grunden til jeg kun spiser 2 af dem :smile: .

    Salsaen og guacamole plejer jeg at købe.

  11. Til mine måltider før sengetid plejer jeg at gøre en af følgende ting:

    - 2 taco-shells med 1 dåse tun(i olie), tilsat en smule salsa og guacamole for lidt mere smag.

    - En shake bestående af 3 dl skummetmælk, 6 past. æggehvider, 2 past. Æggeblomme, 2 tsk honing for lidt ekstra smag(sødemiddel kan også anvendes)

    - 1 dåse tun i olie med 2 spsk. taco-sauce.

    - Tun-shake: en dåse tun i vand, 3 dl appelsinjuice og hvis man er en bandit kan der blandes 3 past. æggehvider i :cool:

    - En shake med kassein-proteinpulver.

  12. Der forefindes en masse regler om kontakt efter bolden er kastet og om hjelm-til-hjelm kontakt, men så vidt jeg er orienteret mht. reglerne omkring tackling/hits/kontakt med QB, så er der ingen regler der forbyder en defence-spiller at tackle QB under bæltestedet.

    I forhold til den konkrete situation med Brady, så opfatter jeg det som et hændeligt uheld. Og ja, det er da kanon-ærgerligt for underholdningsværdien i NFL, at Brady er ude for resten af sæsonen, men sådan er fodbold nu engang. Alle der spiller fodbold kommer til skade på et eller andet tidspunkt; det er trods alt en kontaktsport.

    Ydermere synes jeg Anders Holm fremhævede en vigtig pointe: Der er ingen af eksperterne på NFL.com eller andre som har karakteriseret hittet på Brady som værende ureglementeret eller ”dirty”.

  13. For at vende tilbage til trådens oprindelige emne:

    Jeg spiller amerikansk fodbold og jeg finder absolut ikke trash-talk specielt anvendeligt; jeg bliver derimod mere motiveret til sætte de andre spillere på røven når de står og trash-talker. En af mine gode venner og tidligere holdkammerat er rigtig ”trasher” og han har forklaret mig, at det får ham op og ringe og, at det er sindssygt motiverende for ham og hans spil.

    Jeg ved sgu ikke helt, hvis du synes det hjælper dig at trash-talke så gør det endelig, men hvis det ikke er for dig eller ikke ligger i din natur så drop det.

  14. Og Jan - sorry to say I told you so.. en pige der laver det nummer hun har lavet, mens hun havde en kæreste.. er IKKE DET VÆRD!!!

    Tænk på det sådan her: hun har i virkeligheden sparet dig for mange ubehagelige stunder. Hvis I var endt sammen, var hun med 90% sikkerhed begyndt at lave det samme stunt igen, lige så snart tryghedens og hverdagens rammer lagde sig omkring forholdet. Med dig som taberen, med dig som den usikre, med dig som den svigtede og snydte.

    Kunne ikke være mere enig.

  15. Jeg er enig med 'Pyt og Christian B. Det er ikke en holdbar løsning at drikke den slags væk, den følelsesmæssige smerte går ikke væk, selvom du midlertidigt dulmer den med massive mængder af alkohol. Hang in there, it will pass.....

  16. Jeg kan nu derimod godt se det ironiske i at Patriots i sidste ende bliver ofre for deres egen arrogance, da de taber med 3 points, som de muligvis kunne have fået med et FG i stedet for at gå på en 4 og 13. Jeg må indrømme at jeg slet ikke forstår den beslutning; man er midtvejs i 3. quarter og kun foran med 4 points, ens QB er lige blevet sacket på det foregående spil og man står på Giants 31-yard line med 4-13 mod måske ligaens bedste pass rush, hvorfor?????

    Bortset fra det ovennævnte spil synes jeg Patriots spillede uden gnist, og Brady virkede absolut ikke som om han var klar til den SuperBowl.

    Derimod var jeg dybt imponeret over Manning. Der var mange, som mente at han ikke kunne stå for presset, men jeg tror de værste kritikere må tage deres ord i sig igen

  17. Lækkert at høre med flere NY Giants fans.

    Yes sir :cool: ..... Fandme om de snydepelse fra N.E.(vi har absolut ingen sportsmanship) Patriots skal vinde endnu en Superbowl. Jeg håber Michael Strahan river Bradys kastearm af og bruger den som tandstik.... :4thumbup:

  18. Skal sidde sammen med 5-6 gode kammerater.

    Vi skal køre spareribs, majskolber, hotwings og nachos ned sammen med en ordetnlig røvfuld budweiser og muligvis et par Jack Daniels.

    Har også nødsaget mig til at tage fri mandag, og jeg skal sidde og råbe af Brady hele aftenen.

  19. Aftenens kommentar stod ham klaphatten af en journalist på tv3+ alligevel for da han så et close-up af Big Ben som spillede med handsker: "Nej, Roethlisberger har taget vanter på...." :blink:

    Hold kæft hvor slog jeg mig på lårene af grin over den bemærkning...... sikke et tågehorn

  20. Statistikken(godt nok kun gældende for Superbowls) diktere at hver gang et top-3 offense har mødt et top-3 defence, da har defence altid vundet.

    I den regulære sæson gælder den statistik dog ikke helt, der ligger udfaldet til fordel for top-3 defence kun lige omkring de 80%.

    Hvis vi så ser fuldstændig bort fra statistikker, så mener jeg absolut Steelers har en god chance mod Patriots. Jeg ser dog ikke den vigtigste match-up i den kamp til at være imellem Pats offense og Steelers defence, men mere om hvorvidt Steelers offense kan flytte bolden imod Pats defence. Hvis Steelers kan flytte bolden og hamre nogle lange, tunge angrebsserier af i starten af kampen og dermed holde Brady og Co. på sidelinien i så lang tid som muligt, så er jeg overbevist om at de kan slå N.E.

  21. Steelers ser skarpe ud i år, specielt deres defence. De holdte Ravens til kun 148 yards offense, selvom Ravens kun er rangeret som nr 23(med 298 i gennemsnit) i offense så er det fandme stærkt....

    Og i spilleuge nr. 14 skal Steelers møde N.E. Pats i Boston, så måske er Steelers nu de eneste der kan forhindre N.E. i at gå 16-0.