TheisKlinzingNielsen

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheisKlinzingNielsen

  1. Hej MOL!

    Hvornår er er det smart at bruge straps, hvis atlså man overhovedet skal bruge dem. Skal man kun bruge dem til sine tungeste sæt, eller skal man bare træne sit greb op til at kunne holde sæt på f. eks. tunge dødløft og one arm D. row?

  2. Det er svært at generaliseret, det på denne måde. Folk laver armbøjninger på 1000 forskellige måder. Alle kan tage 100 armbøjninger hvis, det eneste de skal gøre er at bevæge hovedet op og ned. Hvis folk vil vise hvor mange armbøjninger de kan tage, bør de lægge en video op med det. Så kan man se om der er god eller dårlig form.

  3. Hej Folkens

    Hvis man er gået i stå i sin træning, og ikke rigtigt man syntes at komme nogen vejne, hvad skal man så gøre. Jeg træner primært de tre store (squat, bænk, dødløft) for det meste 5x5 reps. på hver. Ud over det laver jeg noget for armene, curls, triceps push downs mm. Dog syntes jeg at min fremgang er stilnet lidt, nogle der kan hjælpe. Jeg prøver at variere min træning en gang imellem, måske skulle man prøve at tage en deload week, for at få kroppen til at restituere fuldstændigt?

    Theis