hunk

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hunk

  1. Heysa

    Tak for svarene alle sammen.

    Ja, enig, Miss18, jeg er også begyndt at varme op med noget meget stille cykling inden løb :)

    Ja det er utrolig træls, synes dog ikke at det føltes helt som sidestik. Men ja konklusionen må næsten være at jeg har spist forkert og/eller for tidligt op til.

    Det burde hverken være mavemusklerne(da jeg har styrketrænet et par år), eller konditionen(da jeg slet ikke var udmattet da det opstod) der er/var problemet.

    Anyways har jeg løbet nogle gange siden uden problemer, hvor jeg har fokuseret på kosten op til :). Ca. 4 timer inden har jeg spist noget pasta og kortere tid før spiser jeg nogle hurtigtoptagne kulhydrater.

  2. Heysa

    De sidste to gange har jeg været nødsaget til at stoppe min løbetur(på løbebånd), da jeg oplevede en slags stikkende smerte i maven. Det føles lidt henad et sidestik, men sidder længere nede og i venstre side af maven.

    Er der evt. nogen der ved hvad det kan være?

    Jeg er på vej til at blive rask efter en streptokokker infektion i halsen, men jeg ved ikke om det kan have haft en betydning at jeg har løbet mens jeg stadig er småsyg?

    På forhånd tak for hjælpen

  3. "Et vægttab vil typisk komme fra hele kroppen og ikke kun fra benene!"

    Enig...

    "Det være sagt så tror jeg godt man kan tabe sig selektivt fra benene, men det kræver enormt meget cykeltræning eller lignende, og det fungerer kun under visse omstændigheder (træningen må forbrænde meget fedt, ikke kun kulhydrater og benene må ikke blive nedkølede under og efter træningen)."

    Uenig... siger man ikke at man ikke kan spotburn/punktforbrænde fedt?

  4. Hej

    Jeg har trænet i ca. 2,5 år hvor det sidste halve år har været sådan rigtig seriøst.

    Mine arme ryster en del i bænkpres, hvilket jeg umiddelbart tror er fordi de små balancemuskler stresses meget da jeg før har trænet meget bænkpres i box og almindelige maskiner? Men jeg har trænet fri bænk det sidste halve år og oplever det stadig?

    Min mave har altid rystet utroligt meget ved mavebøjninger, er det fordi jeg har relativt meget fedt på maven?

    På forhånd tak