mlustjrgal

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mlustjrgal

  1. Hej Motion-online

    jeg er en dreng på 15 år.

    jeg er 174 cm høj og vejer cirka 56.

    mit problem er: jeg kan ikke se six packen, men når jeg slår mig i maven nogenlunde hårdt, gør det ikke ondt. hva skal jeg gøre for at få en fremhævet six pack? jeg har taget en test om min fedtprocent på nettet og der viste den 17%, er det måske problemet? hvis ja har i nogle øvelser til at tabe fedt.

    jeg håber der er nogle derude som kan hjælpe mig. - det skal lige siges at jeg har trænet i næsten 1 år nu, så kan ikke helt forstå det.

    Bare lige noget omkring din vægt: for en mand mellem 20 og 39 er den normale fedtprocen 8-20% og jeg mener at have læst et sted at den for drenge er 10-20 % så du er ikke for tyk. Dit BMI er 18.48 og det er under middel. Du skal ikke begynde at prøve at tabe fedt. Måske skal du overveje din kost, man får ikke muskler af cola og chips, og man kan godt være tynd, selvom man spiser usundt. Spiser du regelmæssigt og nok? (rugbrød, normal aftensmad, frugt og grønt) Der er overhovedet ingen grund til at blive fanatisk med kosten selvom man er ved at opbygge muskler (med mindre man kommer op på et meget højt plan)

    Måske vokser du bare så meget lige nu at din krop ikke har overskud til at lave store muskler. I så fald må du bare fortsætte med at træne og væbne dig med tålmodighed.

    Måske kommer sixpakken, når din krop bliver helt udviklet.

    venlig hilsen Marianne