Jejes

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jejes

  1. HJÆLP!!

    Jeg står og skal udskifte mit nuværende polar rs300x pulsur med et nyt, og for mig er det simpelthen en jungle uden lige! Jeg har dog langt og længe fundet frem til 2 konkrete modeller - nemlig som overskriften indikere et Garmin fr 310xt eller et Polar rcx3.

    Jeg vil gerne hører om nogle af jer har erfaringen med en af ovenstående modeller?

    Mit behov er kort fortalt et mulitpulsur, som kan bruges til såvel løb, som cykling og svømning (dog primært løb).

  2. Mange tak for dine svar turb - det er perfekt!

    Ang. selve vægttabet - så gælder det selvfølgelig om ikke at tabe/forbrænde alt for meget af gangen. Men har det indflydelse om man har et kalorie underskud via den daglige kost eller om man forbrænder kalorierne via cardio træning?

    Regner med et underskud på 300-500 kalorier pr. dag.

  3. Som overskriften siger så søger jeg ganske enkelt svar på, om det er muligt ikke at miste muskelmasse under vægttab?

    Hvis ja, hvordan - eller hvor meget skal man cirka træne for at opretholde ens muskelmasse?

    Jeg har i et prs tid styrketrænet 3-4 gange om ugen, og nu har jeg så besluttet, at inden jeg fortsætter med min træning, så vil jeg smide et par kilo (ca. 5-6 kilo) og forbedre min kondition markant. Men jeg ser ikke gerne at dette får en negativ virkning på den muskelmasse jeg indtil nu har oparbejdet.

    Når jeg nu begynder på mit vægttab, vil min krop ikke få den mængde proteiner og kulhydrater som den gør i dag, hvorfor jeg er i tvivl ang. hvordan jeg skal træner for ikke at miste muskelmasse under mit vægttab.

    Mvh

    Jesper

  4. Endnu engang tak for jeres svar.

    Mit problem er ikke at tabe, men jeg syntes bare ikke det er pænt når jeg smider det lidt jeg har tilbage på mine ben, røv, arme mv. Men hvis det er det der skal til for at komme helt af med maven, så må jeg jo i gang med at motionere igen!

    Man kan vel altid efterfølgende (eller samtidig) opbygge muskelmasse på f.eks. bagdelen for, at det ser ud af lidt mere!?

  5. Mange tak for de gode svar!

    Kan i også fortælle mig om der er forskel på hvilken form for motionstræning man benytter? Er der f.eks. forskel på om jeg løbetræner eller svømmer? - er der nogle motionsformer der er bedre til vægttab frem for andre?

    Jeg har overvejet at prøve at motionere via en romaskine, da jeg så kan styrke mine arme, ryg og ben lidt mens jeg motionere.

  6. Hej

    Jeg er ny her og jeg søger lidt hjælp til en del af mit program - mavetræningen.

    Jeg træner min mave 3 gange hver uge, og træningen består af 3-5 øvelser. Hvilket jeg nu har gjort i 3-4 måneder og agter at fortsætte med.

    Generelt er jeg kraftigt bygget, men mit fedt sidder udelukkende på maven. Mine arme, ben m.m. er meget trimmet. Jeg har tidligere motioneret meget i form af fodbold og løb, men hver gang jeg motionere taber jeg mig kraftigt på netop mine arme, ben, røv m.m. og IKKE på maven. Jeg har desuden forsøgt mig med spinning og crosstræning med samme resultat.

    Så mit spørgsmål er: Hvordan får jeg trimmet min mave uden motionstræning eller hvilken alternativ motionstræning kan jeg benytte som kun vedr. maven?

    Min kost og styrketræning har jeg godt styr på.

    Skriv gerne hvis i mangler yderligere info for at kunne hjælpe mig?