ChristopherKbh

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ChristopherKbh

  1. Hvis der findes runkeeper pro til android kan du bruge det. Her kan du gå ind og lave dine egne intervalprogrammer efter tid eller distance og i 3 forskellige tempoer.

    super, tak skal du have. Jeg har kun set på den gratis version og der var den ikke med. og kunne ikke umiddelbart se at det var med i pro. Men det skulle løse problemerne.

  2. Hej Mollere

    I et øjebliks uagtsomhed, har jeg åbenbart meldt mig til Helvede i Nord 10,8km, hvilket jo er fint i sig selv.. selvom det er under protest da jeg mente at vores væddemål bare skulle slutte denne dag og de andre mener at vi slutter efter løbet.. Men det afklarer vi jo nok :) Jeg har dog ikke rigtigt holdt min løbeform vedlige, så sidste gang jeg rigtigt løb var til mandehørm i oktober. Og syntes godt at det kunne mærkes på grundformen i går.

    Nu har jeg jo diverse løbeapplikationer(enomondo, runkeeper f.eks.) på min telefon og Ipod nano, men syntes lidt at de mangler en timer. Jeg kan godt li at løbe i intervaller, da jeg syntes det er den form som virker bedst for mig. altså gå 1, løb 5, jog 2, løb 10, jog 2, spurt 1 og så videre. Men savner lidt muligheden for at sætte tidsintervaller op i de programmer jeg har set.

    nogle af jer som kender en app til android, som kan bruges?

  3. Fedtprocent er en bedre målestok end BMI, som dog giver et glimrende indeks for den gennemsnitlige person. lige så snart du enten er enten lav eller høj bliver BMI mindre og mindre retvisende.

    Jeg mener at der er nogle glimrende fedtprocent skemaer her på MOL som viser dig hvor du bør ligge henne vægtmæssigt (selvom Andreas lyder til at ramme meget rigtigt) og en tang til fedtprocent måling koster ikke alverden.

  4. Hej alle sammen.

    Jeg er begyndt at syntes roning i concept 2 er alletiders, jeg er dog stadig ret grøn i det. Jeg er primært interesseret i at få en hurtigere 500meter tid, er gået fra 1:53 til 1:36(på indstilling 10) på en 4 måneders tid. Mit mål er at komme ned i 1:20erne. Jeg har trænet styrketræning i 14 år, og vejer 112 Kg. Mit store problem er at jeg føler jeg ikke kan få vejret når jeg kommer til de sidste 100 meter. Jeg forestiller mig det er min iltoptagelse til min forholdvis store muskelmasse den er gal med.

    Er der nogen der ligger inde med et træningsprogram til at forbedre sin 500 meter tid, eller bare nogen gode råd? :)

    På forhånd tak

    Det der hjalp min 1km tid meget (ligger på 3.12 nu og indtil vennerne slår den, bliver den der :) ) var da jeg roede 3 gange om ugen. mandag 5-6 km med ca 1.50-2min pr 500 min, onsdag 1km hurtigst muligt, fredag igen langt. Og så styrketræning ved siden af som altid. Følte at de lange ture med god hastighed gav meget mere overskud i arme og lunger.

    1.20 er seriøst en hurtig tid :) Jeg har svært ved at presse den under 1.29 selv på 100m, så hvis du når det er jeg sgu imponeret!

  5. Hej

    jeg føler med dig :) Er selv igang med ca samme projekt, startede på 157 og vejer nu 140. mangler 4-5 kg fedt, så er min fedtprocent nede på 19-20% hvilket var det første mål jeg satte mig :) Derefter skal jeg smide det sidste og træne f.eks. løbeformen op igen.

    Men flot tabt! min kamp har især været den der livstilsændring med f.eks. at skære meget ned for øl og vin samt chips. samt spise mere regelmæssigt og dermed mindre. og så hele det der med at få lagt nogle gode rytmer og vaner ind som holder efterfølgende, for selvom vi sikkert kan gå på en 2 måneders pulverkur og tabe det hele, så ville vi sikkert tage det hele på igen.

    Jeg vil anbefale at du kigger på f.eks. morgenmad, før spiste jeg bare lidt frugt, men efter jeg er begyndt at spise havregryn med nødder kan jeg godt se at jeg spiser væsenligt mindre i løbet af dagen. Det er måske ret energitæt (især med nødder oveni) men mætter mange timer især suppleret med lidt grønt og godt med vand kl 11. Faktisk så kunne jeg tælle søndag, hvor jeg selv syntes jeg havde en grim dag, var jeg under min daglige forbrænding, især fordi jeg ikke rigtig var sulten omkring frokosttid.

    Ved ikke om søde ting er dit problem om aftenen? jeg har det selv, de aftener hvor jeg bare er hjemme, så melder trangen sig. Jeg har noget usødet æblegrød, diætost m. fiberknækbrød og mandler til de aftener.

    Ved ikke om ovenstående hjælper, men om ikke andet, så har du moralsk støtte fra mig af :)

  6. Du vil ellers blive som dreng igen. :wub:

    helt enig, var ude og leje en cykel for et par weekender siden.. sneen var lige smeltet, det regnede, der var mudder overalt... men det var sgu sjovt :) overvejede også meget at købe en mtb efterfølgende.. meeen kom frem til at jeg kan leje en rigtigt mange gange før at prisen matcher :)

  7. Du spiser for lidt og træner for lidt.

    Et hurtigt overslag på din kost, så ligner det at du kun indtager omkring 1000 kcal. Og det er alt alt for lidt. Du bør som minimum (jeg mener minimum) indtage 2500 kcal om dagen. Jeg ville dele det op i 5-6 måltider om dagen af 5-600 kcal pr. måltid.

    Mht. løb, så ville jeg nok fortrække en elipse/rotex/step/trappe-maskine. Det er en del mere skånsomt for led og knæ.

    En simpel træningsuge kunne se sådan her ud:

    Mandag - 15 min. motion - 1 times styrketræning - 15 min. motion.

    Tirsdag - 30-60 min. motion

    Onsdag - 15 min. motion - 1 times styrketræning - 15 min. motion.

    Torsdag - 30-60 min. motion.

    Fredag - 15 min. motion - 1 times styrketræning - 15 min. motion.

    Lørdag - 30-60 min. motion.

    Søndag - fri.

    Så har jeg skrevet for lidt på. er absolut sikker på at jeg ikke indtager for lidt. derfor er jeg for glad for mad.

    Jeg har målt min forbrænding til at være 2900 og sigter efter 2400 om dagen

    i går indtog jeg

    morgenmad: 3 stykker frugt

    frokost: 1½ rugbrød m. pålæg, potion salat

    eftermiddag: 2 stykker frugt

    aftensmad: 3x rugbrød

    eftertræning: havregryn m. minimælk og en skefuld æblemos + en håndfuld nødder

    og så ca 2,5 liter vand, 4 dl appelsin/mango juice og to kopper te.

    det var en god dag, mit problem er klart weekenden, f.eks. lørdag hvor der var polterabend, der ryger øl og vin ned. hvorfor jeg foretrækker at være i underskud i løbet af ugen for at dække den slags ind.

    jeg cykler en ca 2x15 min om dagen til og fra arbejde. men grundet mit arbejde er det svært at presse mere træning ind. i tirsdag og i dag kørte jeg kl 8 og er hjemme kl 22 ca. så jeg presser træning ind i de dage hvor der er plads om aftenen og så i weekenden om morgenen inden arbejde/skole. grundet at jeg ikke syntes jeg har tid til mere end de 3x1,5 time om ugen vil jeg selvfølgelig gerne bruge dem mest effektivt når jeg endelig er afsted. På en 60+ timers arbejdsuge er det svært at presse ekstra timer ind desværre...

    Kan godt følge det med led og knæ, er klar over hvad skader der kan komme. har købt nogle gode løbesko i maraton-sport og træner virkeligt langsomt op.

  8. Hej

    jeg er igang med et vægttab, har smidt de første 13 kg, men syntes jeg er gået lidt istå.. men indrømmet motivationen og udførslen har virkeligt været i bund. men er nu startet træningen seriøst igen efter at have ligget stabilt på vægten i 2 måneder (hvilket viser mig at jeg da i det mindste har fået gode vaner, så jeg ikke tager kg på igen efterfølgende).

    Jeg er en stor mand og har altid været det. så pt. ligger jeg på 206cm og 140 kg. lyder slemt, er det også :) min fedtfri vægt (målt på vægt, så noget varians skal indregnes) er på ca 105kg, hvilket efterlader mig med en 35 kg fedt. hvor jeg gerne vil smide en 15 til.

    min kostplan ser ca således ud, i hverdagene. i weekenderne er jeg meget dårlig til at indtage faste måltider. så der er det primært morgenmad, en sen frokost og en aftensmad baseret på nedenstående.

    morgen: havregryn m. minimælk og en håndfuld nødder eller en skive grov knækbrød med cheesy ost

    formiddag: 1-2 stykker frugt

    frokost: 1 - 1½ skive rugbrød m. magert pålæg + salat

    eftermiddag: 1-2 stykker frugt

    aftensmad: afhængigt af om jeg er på arbejde (2-3 stykker rugbrød) eller hjemme (Salat m. kylling eller lign. køber generelt fra f.eks. Smag eller salatbaren eller det eksotiske hjørne)

    motion:

    jeg cykler 10-12 km om dagen som min. gerne mere når vejret er godt

    jeg går i centret 2-3 gange om ugen (75% af ugerne 2 gange) med ca følgende program

    ergometer 3 km max belastning forsøger at få min tid under 11 min (min 1 km tid er 3.19 og 2km er 7:15)

    løb, har aldrig været den store løber grundet vægten, men er startet op nu, følger IForms.dk løbeprogram for 30 mins løb. men bruger ca 20 min på båndet. er oppe på at løbe ca. 50% af tiden nu. målet er 5 km DHL til september under 30 min.

    cykling, hvis jeg har mere energi så afslutning 10 mins cykling.

    vægttræning, træner næsten udelukkende på maskiner, ikke med frivægte eller vægtstænger. Jeg forsøger at træne hele kroppen i 3x10 sæt med så mange kg som muligt. hvis 1. sæt er for hårdt/let varier jeg kg.

    bruger ca 30 min på maskinerne.

    en gang om måneden smider jeg en spinningtime ind.

    2 gange om ugen på ikke træningsdage, klemmer jeg 3x30 alm mavebøjninger, 2x20 skrå mavebøjninger(til hverside), 2x10 squats med kropsvægt og to stabilitetsøvelser som jeg har fået af min fys grundet dårlig ryg (aner ikke hvad de hedder). ind om aftenen.

    Jeg træner udelukket aften, normalt kl 20-20:30.

    Jeg har ingen ide om ovenstående er en effektiv måde at strukturerer træningen på, det er bygget løbende op og der er skiftet øvelser ud og ind igennem et års tid. Skal jeg flytte rundt på noget for at få bedre effekt? Jeg er rigeligt stor fra naturens side, så har intet behov for at bulke yderligere op, det umiddelbare fokus er at smide kg og komme i bedre form til f.eks. løb, da det grundet vægten er uanede mange gange hårdere for mig end f.eks. at ro eller cykle, hvor jeg egentlig syntes jeg efterhånden er i ganske ok form.

  9. Ja.. tænk, at vægten kan svinge så meget fra dag til dag.. Jeg vejer mig også sådan ca. hver morgen, og nu er det 6 dage siden jeg "faldt i" med et ædeflip, som jeg alligevel ikke har taget på af. hurra, hurra! :bigsmile:

    Det svinger nemlig også meget med min vægt, fra dag til dag.

    Og det skal lige siges, at jeg har en spiseforstyrrelse, som jeg er ved at arbejde mig ud af. (Derfor det øgede fokus på vægten m.m.!)

    Lige et spørgsmål i den forbindelse...: For at tage på, skal man overstige et samlet dagligt indtag på 1500 kcal, ik? eller er det nok, hvis man ligger på 1100-1400? Er nemlig ikke psykisk "klar" til en hurtig vægtøgning. Men noget, der skal ske over tid... Det vil jeg have det bedst ved.

    Så jeg er altså helt på bar bund, hvad angår kaloriebehov osv..!! :blink:

    for at tage på skal dit kcal indtag overstige din daglige kcal forbrænding. Så hvis du har fået at vide at dit daglige behov er 1500 Kcal, så skal du spise mere end det. og hvis du kun indtager 50-100 Kcal mere, så tager du ikke hurtigt på, bare roligt. der er ca 7000 kcal i et kg fedt, så det bør gå stille og roligt. Men vil næsten vædde med at du taber dig hvis du indtager 1100 Kcal om dagen.

    Min vægtsvingning skal dog også ses ud fra at jeg er noget større end dig :) jeg er over 2 meter og 120 kg, så procentuelt er 3 kg ikke så meget for mig som for dig. Ligesom at min Kcal forbrænding er om 2800-3000 om dagen. Men kan som andre anbefale madlog.dk, hvis du vil have helt styr på hvor meget du indtager.

  10. 1000 tak for et detaljeret og velformuleret svar!

    Det hjælper en del på samvittigheden at vide, at en 3 kgs vægtøgning ikke kan forekomme så hurtigt, som jeg gik og troede.. :smile:

    det stressede også mig i starten at min vægt svingede lidt. hvorfor jeg vejer mig hver morgen nu, så har jeg et bedre billede. Men alt afhængigt at væskeindtag, hvad tid jeg spiste aftensmad, hvor meget salt jeg har fået og om jeg har fået en øl eller to. så svinger min vægt fra morgen til morgen ca 3-4 kg.

  11. I københavn:

    Jeg har set dem ved ørestad, nord, cirka hvor Nordre digevej møder Grønjordsvej. Der står også en hvor Pommernsgade møder Bøhmensgade, begge i 2300 kbh S.

    Der står nogle lidt anderledes pavilloner inde ved søerne. Jeg mener det er der hvor Tagensvej krydser... måske Fredens park? :unsure:

    :smile:

    Der er også en på Nørrebro, en omkring Utterslev mose og mener der er en i fælledparken også. Så vidt jeg husker har kommunen et kort over dem et eller andet sted online.

  12. Hey

    Du har seriøst store fødder :cool:

    Google er din ven - prøv søgekriterierne "Cykelsko størrelse 52"

    Fandt lige umiddelbart følgende:

    Sidi Genius str. 52

    Shimano R086

    Størrelse 52 skal særbestilles.

    Ellers prøv bikebuster.dk. Jeg kan se at de har syv sider med cykelsko på deres webshop. Desuden har de fysiske butikker i KBH., Odense, Århus, Aalborg og et outlet ved Roskilde, så dér må de da have nogle sko du kan passe :smile:

    **

    Hæ ja jeg lever på en stor fod og det er svært at finde sko.

    bikebuster er prøvet før og de har kun små størrelse (eller op til 50 :) )

    Shimano er små i størrelsen jf forums og hjemmesiden, så dem satser jeg ikke på.

    Den første havde jeg ikke fundet via google, men den ser interessant ud og er en klar mulighed omend lidt dyrere end jeg umiddelbart havde regnet med.

    Men tak for hjælpen!

  13. Hej

    er der en af jer som kender en butik i kbh eller en god webshop med store cykelsko. Jeg er startet med spinning og har købt nogle clip ons, altså en plastikramme med lås som jeg spænder på mine normale træningssko. Det er ikke en hel optimalløsning da jeg kan se på de andre at jeg er længere fremme for at holde foden på plads, så jeg ret let får lagt belastning på knæ eller arme når jeg står op.

    Så jeg tænkte at jeg hellere måtte investerer i nogle rigtige sko. Men, jeg bruger en str 51-53 afhængigt af skoens bredde, de cykelsko jeg har set er ret smalle, så jeg skal nok se efter en 52-53 og det syntes jeg sgu er svært at finde. Har været virkeligt mange butikker igennem og de fleste siger 46-48 er maksimum de kan skaffe. et par enkelte hjemmesider har jeg set størrelse 50, men da der sjældent er en søgefunktion til størrelse syntes jeg virkeligt det tager lang tid at finde.

    nogen som kender et sted?