tulipanhat

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tulipanhat

  1. Hej MOL-brugere. 

    Jeg har netop fået opdateret min hjemmegym og er begyndt på "Styrkeprogrammet for større muskler - splitprogrammet" men har så efterfølgende læst artiklen "Essensen af et godt styrketræningsprogram". Hvilken af disse programafviklingstyper er bedst når målet med træningen er vægttab? Hvilken alternativ øvelse foreslås isf "Træk til bryst" (har bænk til bænkpres + div. stænger og håndvægte)?

    Pft

    Th

  2. Hej MOL-brugere.

    Jeg går til spinning 2-3 gange om ugen. Ved tungt siddende eller længere tids stående bliver mine knæ ømme - på over- og underkanten af knæskallen (sådan føles det)- både højre og venstre. Hvis jeg holder pause 4-5 dage forsvinder det. Jeg er temmelig overvægtig +40 kg! Hvad er det der sker i knæet - og er der noget jeg kan gøre for at forebygge (ud over at tabe mig)? Kan det måske have noget at gøre med indstilling af cyklen eller placering af clamps på skoene?

    Jeg håber i kan hjælpe.

    pft

    th

  3. Har du prøvet hvilken type skifte-greb du har det bedst med? Jeg var ved at købe med trigger-skift - men blev anbefalet at prøve Sram´s X0-drejeskiftere. Efter at have prøvet var jeg ikke i tvivl - købte en "Custom" - med X0-greb og X9-for- og bagskifter. Det kører bare. Jeg synes jeg har bedre greb om styret med drejeskiftere. Men prøv selv inden du beslutter dig.

    th

  4. Hej MOL-brugere.

    Jeg, mand 39 år - 150 kg, er netop startet på det der gerne skulle blive et større vægttab (60 kg).

    Jeg tager Valle-protein-pulver (100 gr./dag) for ikke at tabe for meget muskelmasse, da jeg har læst at man skal have ca. 1,5 gr./kilo kropsvægt = 150kg * 1,5 gr/kg = 225 gr./dag. Det kniber mig dog at komme helt op på de 1,5 gr./kilo kropsvægt hvis jeg samtidig skal begrænse det daglige kalorieindtag. Jeg indtager ca. 1500 kcal/dag - hver tredie dag dog 2500 Kcal/dag. Jeg kan hermed opnå fordelingen 50% protein - 33% kulhydrat - 17% fedt. Er denne fordeling ok? - når ca. 25% af den daglige indtagne energimgd. kommer fra Proteinpulver? Er der noget man ellers skal være opmærksom på? Jeg dyrker motion (cardio + styrke) 5-6 timer pr. uge. Ser frem til alle former for input.

    Pft

    Tulipanhat