Benjamin92

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Benjamin92

  1. Okay det lyder så godt nok, jeg synes bare mange af dem jeg ser i centrene der er veltrænede og med gode muskler, ikke nærmer sig cardiotræning overhovedet, men udelukkende bruger vægte og går igen :p

    Jeg tænker i samme omgang mht. mit løb, om det er bedst med højt tempo eller lavt tempo og tiden jeg løber i, i forhold til at opbygge muskler, eller om dette nemlig hæmmes herved?

    De laver vel kredsløbstræning på andre dage. Tager en løbetur i naturen el.lig. Eller også er de bare store brød, der kun tænker på str.

    Som de andre siger, er det essentielt med noget fedtforbrændende træning, for at blive meget markeret.

  2. Nej. Og du bliver heller ikke af ren magi Ronnie Coleman henover natten bare fordi du løfter vægte.

    Når han har vænnet musklerne til belastningen og lært teknikken i øvelserne osv. Ville det så ikke være fordelagtigt at køre lavere antal gentagelser og højere vægt? I henhold til både springkraft, max fart og løbekapacitet (evt. også skudstyrke).

    Og ville lavere vægt og flere gentagelser/sæt have nogen tydelig gavnlig virkning for en fodboldspiller, hvis man trænede således over en længere periode?

  3. Been there. Det er ikke fedt at få påpeget, at man er tynd, lige så vel, som det vel ikke er fedt for fede mennesker, at få påpeget deres overvægt. Men der er ikke andet, at gøre end at spise dagen lang (sundt og masser proteiner, velsagtens) og træne hårdt, så skal du nok nå til det punkt, hvor du står og beundrer din krop i spejlet, en dag, og slipper for kommentarerne om hvor tynd du er, at du burde tage på osv.

    Held og lykke med projektet :)

    Jeg har også selv altid været meget tynd, hvilket jeg stadig er, men nu er der bare kommet muskler uden på og kampvægten er efterhånden oppe omkring de 73 kg (188 cm), men da jeg var på din alder var jeg også en lille splejs (undskyld udtrykket) :)

    Når du bliver ældre, vil du sikkert være glad for, at du ikke tager på så let.

  4. Da jeg blev ankelskadet viste min læge mig en god hjemmeside med træning- og genoptræningsprogrammer og sikkert meget andet. Kan bare ikke huske hvad den hed, og ville meget gerne vide det :) Jeg kan bare huske den var rigtig god og havde billeder og beskrivelser af alle de forskellige øvelser til genoptræning af anklen, som jeg havde brug for.

    Den ville være meget nyttig at have i baghånden.

    Håber nogle kan hjælpe mig :)

  5. Jeg vil bare kort høre, hvad de erfarne, har at sige om det program af øvelser, jeg har sammensat.

    Bænkpres (fri)

    Laterals (håndvægte)

    Sidebøjninger (bænk m. vægtskive)

    Rygbænk

    Mavebænk

    Biceps curl (stang)

    Pull down

    Squat

    Ud fra, hvad jeg ved, så tror jeg, at jeg kommer godt rundt i hele kroppen, eller hvad man siger. Men jeg ville gerne lige have en mening eller to og evt. forslag/råd.

    Jeg har tænkt mig at styrketræne, som supplement til min fodboldtræning. I fodbold skal man gerne have lidt kg at stå imod med og samtidig have veltrænet muskelmasse på hele kroppen, det er derfor det jeg sigter efter.

    Men hvor mange reps og sæt vil være ideelt, for en, der vil bruge styrketræningen til at optimere sin sportspræstation?

    Jeg tænker selv på 3 sæt á 5 reps over to omgange, for at få en vis eksplosivitet, da det vel er det, man har mest brug for i fodbold. Men jeg ved ærligt talt ikke så meget om det.

    På forhånd tak for hjælpen :)

    Vh. Benjamin