casras

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by casras

  1. He he, det bliver meget lettere, hvis du fikserer med tomlen ;)

    Helt klart, men nu kan jeg lukke den uden at fixere den, fik forresten købt COC2.5 til 4 hos Pullum, tak for tippet "Oksen fra århus N"

    AMB: Lyder lidt langhåret, men du kan evt. rulle en håndvægt/stang så langt ud i fingrene du kan og så rulle tilbage igen, øvelsen kan udføres både med underarmen hvilende på bænk og uden hvile hvor du bare står foroverbøjet, men om du kommer op på 2'eren den vej vil kun tiden vise. Tror helt ærligt at den nemmeste vej til 2'eren er at købe COC2.5 og evt. COC1.5. COC2.5 har været super motiverende, da specielt COC1.5 føles som en sportsmaster gripper, hvis man tager den hurtigt efter et hårdt sæt med COC2.5. Bemærk at, jeg kan ikke lukke COC2.5 uden at støtte med den anden hånd, men min sparsomme erfaring med grebtræning tyder på at træning over målet er den rette vej. Held og lykke og lad høre hvis du finder en god løsning.

  2. Kan se at denne tråd ser lidt død ud, men spørger alligevel, er der efterhånden nogen det er lykkes at få certificat?

    Købte selv COC1.5 og COC2 for 3 uger siden, jeg kunne ikke lukke COC1.5 da jeg fik den i hånden, men allerede inden for de første 2 dage fik jeg med besvær lukket den med højre. Og dags dato er jeg meget tæt på at have fat på 2'eren. Kan lukke 2'eren ved at, fixere den i hånden med tomelfingeren fra den anden hånd. Har ikke vildt store hænder og bruger ikke magnesium så den glider lidt i hånfladen :-)

    Er det stadig ironmind der henvises til ved køb, eller findes der nogen fysiske butikker i kbh hvor man kan købe dem, har brug for en 2.5 og en 3'er. Hvis det fortsætter på den her måde :-)