MadsSWIM

Medlemmer
 • Content count

  1,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by MadsSWIM

 1. Vægt med fedtmåling

  I til mit svømmehold har vi nogle gange om året en diætist som kommer og måler/vejer svømmerne samt snakker med dem om kost. Jeg har snakket med hende om at det kunne være smart at jeg måler/vejer svømmerne hver anden uge så hun har data hun kan følge op på og jeg kan arbejde med at holde svømmerne på den rette vej inden de får problemer. Nu har jeg så googlet lidt rundt for at finde en vægt med fedt% måling (jeg kommer ikke til at stå og lave skinfold målinger på 18 svømmere) Jeg finder vægte i prisklassen 4-600 kr og så fra 2000 kr og opad. Er de billige gode nok eller skal man op i en dyrere model? Nogen specifikke anbefalinger?
 2. Vægt med fedtmåling

  Tak for feedback. Vi kommer netop til at måle samme tid på dagen/ugen. Så behøver jeg jo ikke bruge klubbens penge på en dyr vægt :)
 3. Har vi en ham eller en hende på vej på scenen?

  Vil konkurrere som kvinde - men definere sin person som værende "bodybuilder, business owner and a FATHER"
 4. Power paddle vs tech paddle

  Lyt til Jonas - eneste rigtige svar på den post. Finger paddles er vejen frem for dig! Her har jeg klart bedst erfaring med Speedo finger paddles frem for disse som ofter bliver löse i elastikkerne
 5. Tour de France 2011

  Thomas Voeckler..... Han ser godt nok stærk ud. Nu har jeg ikke fulgt cykling særlig meget de seneste år. Er der nogen der kan sige mig hvorfor han ikke skulle kunne holde hele vejen hjem?
 6. Hvor langt svømmer prof. landshold svømmere?

  Korrekt - det er ikke vandvittig meget. Det er også lagt op som et absolut minimum. Jeg tror nu også det har ændret sig lidt efter man har længere mesterskaber hvor svömmerene faktisk svömmer en del km per dag. De 40 km i snit er ment som "hvis du svömmer mindre end det - glemt det" De af mine svömmere som svömmer mindre end det har kun ambitioner om nationale mesterskaber. Interview med Hetland - gå lidt ned på siden - der er selvfölge også (specielt seniorsvömmere) som har en anden indgang til tingene.
 7. Hvor langt svømmer prof. landshold svømmere?

  Har set materiale fra både russiske, amerikanske og engslske landstrænere som peger på at man for at kunne være med i toppen minimum skal svömme 40 km om ugen i gennemsnit 40-45 uger om året. Nogle af mine svömmere ligger lidt over det. og ja - 10 km opvarmning er en and.
 8. Today it starts!!!!

 9. Så er der J-dag for mig. Köbte julebrug i Keflavik lufthavn i morges :)

 10. Way to go Caroline Wozniacki!!!

  1. hulck

   hulck

   Nok meget godt kampen sandsynligvis bliver udsat til imorgen, så hun kan restituere lidt mere ovenpå semifinalen.

 11. Udrensning i Bröndby - er det de rigtige som bliver renset ud?

  1. humseper

   humseper

   Kun hvis Per B. ryger på porten.

  2. MadsSWIM

   MadsSWIM

   Det var det jeg mente

 12. Funny day at the midwife: She was talking and talking about how BIIIG Anton is compared to his age and how well developed he was and all the things he could do.

  Then she checked the papers and realized that Anton will be 4 months tomorrow and not 5 as she thought... :) Then she really was surprised!

 13. Date with my lOvE Mazi:) Have a good surprise for her...

 14. Er að selja nýbakaðar og ljúffengar flatkökur

  frá kökugerð HP á Selfossi, þetta er fjáröflun fyrir sundhópinn hennar Örtu. Flatkökurnar eru seldar 10 heilar saman í pakka og kostar

  pakkinn aðeins kr. 750. Magnið er sambærilegt við 4 – 5 pakka útúr búð

  (fer eftir framleiðendum). Flatkökurnar koma nýbakaðar heim að dyrum

  fimmtudaginn 9.september

 15. Having fun updating SwimTool - now with special offer for you!

 16. Crawl

  Hvor bor du? Der er masser af tri klubber som har svömmetræning netop for folk som dig. Crawl crawl crawl... :4thumbup:
 17. Svømme teknik

  og overhör alt hans plidder pladder om hvor god han selv er..
 18. Tour de France 2010

  eller: http://www.fromsport.com/v-0/0/148/v-14923.html
 19. Tour de France 2010

  Live streaming? Hvor? (når man sidder i udlandet og ikke kan se sputnik)
 20. Rimelig grineren træningsside...

  Sörme om han ikke er flyttet til Island nu: Akranes, Borgarfjardarsysla (ingen will skrive "Borgarfjarðarsysla" i en blog - det er et officielt begreb som man ikke bruger i normal tale)
 21. Svømmeteknik i crawl

  Generelt rigtig gode svar her synes jeg. Jeg er dog ikke helt enig i hovedstillingen. Ja - man underviste engang primært i at kigge frem i crawl. Det er dog lang tid siden jeg har gjort det. Hverken til elite svömmere eller de voksenbegyndere jeg har undervist. Jeg underviser altid mine svömmere i at kigge direkte ned og så trække vejret direkte til siden. Fokuset er på at holde en direkte linie igennem kroppen som alt roterer omkring. Fordelene ved at kigge ned: - mere fri rotation uden forstyrelse af balancen - höjere position i vandet af kroppen (hovedet vil ligge lidt lavere) - man behöver mindre rotation med hovedet for at trække vejret og det er nemmere at trække vejret uden at forstyrre balancen/rytmen i svömningen. - mindre spænd i lænden=bedre balance - mindre belastning af skuldrene og nemmere at komme til at gribe rigtigt i vandet Fordele ved at löfte hovedet - nemmere at se hvor i bassinet man er. Med hensyn til udstyr er jeg enig. Hold fra padler medmindre du ved hvad du laver med dem. Svömmefödder er godt men pas på at det kun bliver en lille del af din træning.
 22. Hvad mener du med skæve in/off seasons? Svömmerens år er typisk delt op i 3 (2) delsæsoner. Eneste deciderede off-season er 2-3 ugers sommerferie som Lotte sikkert holdt efter VM i sommer. De danske EM svömmere er sikkert godt igang træningen i slutningen af denne uge.
 23. OK - det overrasker mig faktisk. Fair nok. Jeg troede faktisk at badminton var en marginalsport som kun bliver spillet i forholdsvis få lande. Rasmus Henning har også præsteret godt (han og også tidligere svömmer - hehe) Men jeg synes ikke at årets idrætspræstation kan være at man har noget resulater på trods af skader eller lignende. Jo det var flot at han overhovedet gennemförte Hawaii men at han var skadet giver i min optik ikke ham en höjere placering i årets idrætspræstation. Her kigger jeg kun på hvad der reelt er opnået.