Elliott

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Elliott

  1. Nu er jeg nået til den alder hvor jeg også må priotere min valg af fremtidig uddannelse. Så derfor vil jeg nødig skulle takke nej for denne mulighed, eller vente halvt til et helt år, for at søge igen. Og når min læge har sagt jeg kun skal tage den med ro men stadig må træne i 3 uger efter. Hvilket passer med optagelses dagen, så vil jeg jo gerne give den 120 % den dag, men derfor kræver det stadig jeg får trænet op til dagen for ikke at være for meget ude af form. Men efter 2 ugers løb er jeg nået minimumskravet, så nu skal jeg bare holde den og forbedre.

  2. Det er optagelse til HRU, jeg har været inde og aftjene værnepligt før. Og har søgt HRU direkte nu.

    Lars hvad med at komme med noget konstruktivt i stedet for det pis hvis du absolut vil skrive noget.

    Jeg har ikke selv bedt om at blive syg, men derfor vil jeg stadig have muligheden for at komme på den uddannelse jeg gerne vil have.

  3. Jeg har i sidste uge ligget med kyssesyge, jeg fik afvide af min læge jeg godt måtte træne men jeg ikke måtte lave træning som kunne skade milten, så som kontaktsport.

    Men men samme uge fik jeg brev om optagelses prøve til forsvaret, som er om 3 uger, så jeg skal i form igen. Jeg har idag været ude og løbe 2400 meter og tog den på 14 minutter, i sin tid løb jeg 2750 meter på 12 min.

    Så jeg søger noget hjælp til hvordan jeg kan træne mig selv op til i hvert fald at kunne klare optagelsen og stadig skåne kroppen.

  4. Jeg står i det problem at efter jeg startede i forsvaret og brugte deres special force støvler. Har jeg døjet med skinnebensbetændelse. Det kom allerede efter 1-2 uger inde i forløbet.

    Efter en måned fik jeg lov til at skifte til mine egne støvler, som jeg ikke har haft problemer med før. Men jeg har stadig problemer med skinnebenene. De er stadig en smule hævet og ømme. Oplever tit at jeg efter løb dårligt kan gå bagefter.

    Er der nogle som har en løsning på problemet? Det er ikke muligt at gå i sko i tjenesten. Skal stadig kunne bruge støvler.

  5. Ting som du med fordel kan træne er lunges, dødløft ( skal du dog passe på med da det kan give slemme skader hvis det gøres forkert), ellers planken, dips og kropshævninger.

    Det er de ting som du bliver testet på, hvis jo så giver en fordel at være foran i dem. Du skal selvfølgelig også fokusere på andre øvelser som styrker din core og muskler. Begynd også at gå i støvler. Jeg er begyndt i HBU, og vi havde allerede første uge nogle som faldt fra pga deres ben i var van til støvler så de kunne ikke fortsætte pga slem betændelse i skinnebenet.

    Men ellers vil jeg også holde fast i ibZors forslag. Hvis du ikke klare bronzecirklen super godt til at starte med, så start med at dele øvelserne op og lav nogle af dem eller lav færre sæt.

  6. dw3: Vænne sig til langvarige udmattende situationer. (gå altid iskoldt i bad, prøv at sulte dig selv)

    Og hvad er det lige det skal gøre godt for?

    Du er jo heller ikke nød til at tage den dårligste rygsæk og smide for mange kg i, bare for at kunne presse sig selv.

    Start fra punkt 0, også langsomt byg kroppen op til at tilpasse til de tungere belastninger. Hvis man først begynder at få skader så ryger man langt tilbage i sit program.

    Det med at sulte sig selv, skal han nok nå på øvelser når han kommer i forsvaret.

  7. Det er sjælendt jeg overspiser. Jeg er meget aktiv hele dagen, så skal i forvejen bruge en del energi for at holde mig kørende. Men kunne godt være jeg skulle prøve at skifte nogle af frugterne ud med grøntsager.

  8. Jeg vil tro mit problem ligger i kosten.

    Men jeg har det problem at jeg tit bliver træt midt på dagen. Samt har jeg oplevet når jeg er i midten af min styrketræning så begynder jeg at gabe.

    Jeg spiser 3 store måltider og en masse små, de små består for det meste af frugt. Yderligere tager jeg proteinshake morgen og aften, samt før og efter træning.

    Har lidt en mistanke om det enten er fordi jeg får for lidt kulhydrat eller måske noget vitamin problem.

    Nogle som måske komme med et bud eller et svar på problemet?

  9. Lige nogle små fif som du kan give til din bror.

    Udover alle de ting som er kommet med, træning, kost og blandt andet o-løb og diverse sager.

    Det med han skal læse alle de bøger, ja det er da meget fint. Men deres vej til Jægerkorpset er ikke din brors vej og han vil aldrig kunne få et 100 % indblik i hvordan han skal træne op til det.

    Vi har nogle hos os som er til optagelse hos jgk nu. Det gælder også meget om personlighed for at du fortsætter, hvis man først er asocial og upopulær. Så skal man ikke forvente at komme videre.

    Han kan med fordel træne nogle march ture, men det er ikke hans første prioritet, det er blandt andet løb og styrketræning.

    Den perfekte ansøger karriere mæssigt hos dem er en som har taget HBU->HRU->udsendelse->sergent->udsendelse. Man kan sagtens søge før, og man kan også godt søge uden at være sergent, man kommer bare på sergentskole efterfølgende hvis man kommer igennem optagelsen også efterfølgende kan man fortsætte igen.

    Har selv planer om at søge ind når jeg har taget en HRU udsendelse. Et super godt råd jeg fik fra min PTR DF, "hav DEL mål". Sæt mål for karrieren inden han når til JGK. Hvis man har JGK i hovedet fra starten, så når man aldrig derhen.

  10. Efter at have trænet i noget tid, har jeg indset at for at skabe bedre resultater er jeg nød til at være bedre til at spise morgenmad.

    Mit problem er at jeg har svært ved at spise om morgenen, når jeg står op 5.30, et andet problem er jeg har lactose allergi. Derfor kan jeg ikke spise havregryn hver morgen, uden det går galt.

    Nogen som har forslag og tips til en måde jeg kan få skabt en god morgenvane så min træning også giver bedre resultater.

  11. I skal ikke regne med at der bliver åbnet op for konstabeleleven, eneste vej bliver reaktionsstyrken. Har en mate som er på det sidste hold konstabler. Hvis i ligger mærke til det, er uddannelsen der stadig, men er lukket og det har den været siden hans hold startet hvilket snart er 9 måneder siden.

    Er du godt klar over SSR er en hjv enhed, det betyder at du er der ved siden af arbejde. Så ved siden af din 37 timers arbejdsuge, skal du bruge tid hos SSR. Kender en som lige er kommet ind hos dem, for ham hedder det deltagelse hverdag, nogle ting foregår der hjemme, men meget foregår hos SSR selv.