Cheese-Burgeren

Medlemmer
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cheese-Burgeren

  1. Selvfølgelig tabte RM til Bayern der var ingen der kunne stille noget op mod Das Manchaft med Kahn da han var god, Der Lotthar og sidst men ikke mindst den bedste midtbane i nyere tid nemlig Steffan Effenberg. :w00t: :) :bigsmile:

  2. Efter at have læst denne tråd http://www.motion-online.dk/fora/index.php...&hl=olier&st=30 har jeg lige følgende spørgsmål

    Det omega 3 produkt der bliver snakket om fra bilka indeholder det ikke både N3 N6 og N9 fedtsyrerne? Hvad hedder produktet præcist?

    Er der et specielt mærke af fiskeolier man skal tage eller er det bare lige meget?

    Er der noget tidspunkt af dagen det er mest fordel agtigt at tage eller kan man bare proppe de i kæften når man har lyst?

    Ville dette ikke være tilpas til at blive dækket ind med fedt indtag.

  3. Enig i at de mange kampe helt klart har trættet spillerne og det er nok også en af grundene.

    En anden grund kunne også være at spillerne har fået mere og mere tendens til stjerne nykker især de store stjerner. Dette gør vel at de ikke kan klare den modgang de får og det bliver forværret yderligere af de tårnhøje forventninger der er stillet til dem.

    Se bare på Frankrig med den interne krig der pludselig er opstået. Hvis et hold ikke har det godt internt i truppen så vil det i 90% af tilfældene heller ikke spille godt i deres kampe. Hvis Frankrig har oplevet lidt modstand i starten ( godt nok vandt de deres kampe men mange af deres profiler leverede ikke varen og det har nok gået dem på ) så begynder sådan noget internt pjat og så spiller man bare ikke optimalt sådan er det bare.

    Dette vil gøre at deres spil bliver mere indivuelt præget og de vil ikke arbejde sammen som et hold, tænk bare tilbage på Frankrig der vandt EM og VM de spillede sgu godt sammen plus de havde indivualister men se bare dette EM der har de jo spillet som et serie6 hold der skulle spille sammen for første gang.

    Lur mig om der ikke også har været samme problem i andre lande men de har bare kunne gå stille med dørene.

    Derudover er der den med at man kan undervurdere sine modstander og det har især Grækenland levet højt på. Man kan ligeså godt indse at man kan ikke gå ind og spille lalle fodbold og slå de dårlige hold for de bliver bedre og bedre organiseret og ved godt de skal stå godt i forsvaret og satse på kontra. Tror ihvertfald det er noget de små har levet godt på.

    Ellers er der også den faktor der hedder held og nogen af holdene har bare ikke haft heldet med sig må man sige. Tag Italien selvfølgelig var det fedt de røg ud, men tager man deres kampe har de været uheldige. Mod Danmark var de heldige med ikke at tabe så det var skam fint nok. Men mod Sverige får de uafgjort ved at svenskerne laver et heldigt mål til sidst, samt DK Sverige var det også uheldigt for dem at svenskerne får udlignet til sidst.

    Spanien slog planlagt Rusland, men var uheldig kun at få uafgjort mod grækerne i en kamp man ellers burde have vundet, grækerne havde godt nok slået Portugal, men det havde Spanien vel regnet som en enlig svale hvorefter man regnede med at Grækenland skulle agere prügelknabe men Spanien kunne bare ikke låse op for deres forsvar og det gik de ned på. Mod Portugal kan man så sige at de ikke leverede varen.

    Frankrig vandt som sagt gruppespillet overbevisende hvis man kigger på deres point men de har tilgengæld været bagud i to af deres kampe ( kan ikke lige huske med Kroatien ) samt holdet stjerner ikke spillede overbevisende og allerede her har visse personer nok begyndt at skumle lidt i krogene og bragt holdets moral ned. Mod grækerne sker der så det at man har chancerne men man kan bare ikke score og når det sker bliver man mere og mere frustreret hvorefter grækerne scoret et heldigt mål til sidst.

    Den største faktor er nok stadig den med de trætte spillere men også held samt det faktum at der ikke findes såkaldte walkover kampe længere har nok også spillet ind.

    Angående walkovers tror jeg problemet er at mange af de ældre spillere vi ser i dag har været med den gang der var såkaldte walkover kampe og den mentalitet har de stadig hvor man f.eks. ser Grækenland som en lilleput nation og derfor undervurdere dem kolosalt. De yngre spillere er derimod vokset op med at man ved at alle kampe er svære.

  4. Enig i at de lugter lidt at sorteper skal kastes rundt.

    Ingen på det franske hold spillede godt, de fungerede ikke som hold og mange af de top spillere de har formåede ikke at vise deres klasse. Zidane var nok den der spillede bedst men han var ikke i samme klasse som han har været tidligere så det vil jeg godt give dem ret i, men jeg synes dog ikke man kan sætte en finger på hans spil.

    Men nu skal man også huske på at man ikke kender til den måde som franskmændene gerne ville have spillet på og her kan det jo være at man gerne ville have spillet et hurtigere spil og Zidane måske har varmet bolden for meget, ellers kunne det være at manden bare er blevet ældre og derfor lidt langsommere til at spille bolden rundt.

    Skal man sætte en finger på deres spillere så er Zidane nok ikke den rette for jeg kan godt komme i tanke om flere der har spillet dårligere. Selvom jeg er anti Zidane fan så må jeg med gru sige at han nok var deres bedste spiller i turneringen.

  5. Når man kører eksplosiv udførsel hvordan gøres det så i bænkpres.

    Er det ved at sænke stangen i almindeligt tempo til brystet og så holde en pause hvorefter man eksplodere den op.

    Eller er det ved at lave et hurtigt touch and go pres hvor det hele bare går hurtigt.

  6. Jeg synes det var synd for tyskerne at de ikke vandt den kamp for de spillede sgu flot og offensivt hvilket man ikke plejer at se fra deres side. Især en spiller som Ballack må have gjort kritikken af ham til skamme i går.

  7. Nej det gør der desværre ikke. Der er kun fire steder som jeg kender til.

    Der er fire steder.

    Der er Equinox som er stort og flot indrettet med spabad og frisør. Det at der er frisør siger vist alt om stedet <_<

    Jeg kan ikke huske hvordan deres ting er med hensyn til rack og sådan, men jeg ved de har håndvægte op til 24kilo uha uha :blink: derudover er det temmeligt dyrt med +300 per mdr.

    Derudover er der Fin Form. Stedet har jeg heller ikke været i et godt stykke tid. De har en fin maskin park hvis det er det man er til, derudover har de masser af motions gejl.

    Deres frivægts afdeling er derimod ikke noget at skrive hjem om. De har håndvægte til 30kilo en bænkpres med en elendig 10 kilos stang, hvilket er den eneste stang de har :blink: ud over nogen små bicepsstænger. De har også en smithmaskine men ikke noget squat rack.

    Det sidste sted er KIF centeret som også ligger i den billige ende med omkring 200 i mdr. Jeg mener de har håndvægte til 40-50kilo og de har ihvertfald også Squat rack. Dog er det 100år siden jeg sidst har set det så kan sgu ikke huske hvordan det ellers er.

    Eneste ulempe er at det ligger lidt uden for selve centrum.

    Hvis du er ude på at løfte tunge vægte så vil jeg enten vælge City Fitness eller KIF centeret. Begge steder er rimeligt billige. Ved city fitness kan du hvis du kun vil træne om formiddagen tror det er til klokken 2 kan du slippe med 100 per mdr.

    Her er det tilladt at smide vægtene med måde altså og du må også brøle alt det du vil.

  8. Billigste sted er nok City Fitness som ikke er på center guiden. Det har Squat rack og håndvægte til 80 eller noget i den stil kan du vist lave dem til. Det ligger midt i gågaden lige over Føtex.

    Bare lad være med at komme der mellem 16-18 da der er proppet.

    Deres stænger er nogle ordentlige 20 kilos stænger og ikke det 10 kilos bras andre steder har. Jeg mener det er det billigste sted.

  9. Angående ham ostedrengen som spyttede englænderen i nakken blev han rent faktisk frikendt, jeg kan dog ikke huske årsagen. Desuden var det heller ikke så tydeligt som Tottis.

    De italienske medier er da ved at gå helt i spåner, hvad fanden sker der lige. Det skulle lige være omvendt at nogen udenlandske beskyldte italien for dette.

  10. Synes ikke det holder den med 1 eller 2 dages karentæne og tre er selvfølgelig også for lidt. Især når man kigger på hvad det normalt giver for sådan en forseelse f.eks. kan der nævnes Mihailovic med 8 dage og Viera med 6 dage så det er temmeligt billigt sluppet.

    Den med at det er en vigtig turnering og så videre holder heller ikke for så må de sgu sørge for at manden kan magte at opfører sig ordentligt.

    DELUXE

    Jeg kan ikke se hvordan du kan kommentere om vi ville brokke os over hvis det var en anden end en dansker det havde gået ud over eller hvis det var en dansker der havde gjort det. Der vil muligvis være nogen der ville synes det var ok, men tror sgu langt de fleste fodbold interesserede ville mene det var noget svineri ligesom det er med Totti.

  11. Har stemt ud med lorten.

    Totti er lige blevet min hade spiller nr 1.

    Grunden til det er at det er sgu det mest ydmygende man kan gøre overfor en spiller, for han har reelt ikke nogen mulighed for at gøre noget ved det.

    En anden grund er også hans svinestreg mod Henriksen. Derefter står pomada franz bare og ser uskyldig ud.

    Desværre skal vi nok kun regne med at han får en spilledags karentæne da han er superstjerne, samt det korrupte Italien nok skal få sig fedtet ind til en mild straf.

    Men hvis der er nogen retfærdighed til så skal han have en ordentlig straf, så sender det sgu et signal til omverden om at sådan noget tolereres ikke.

  12. Ja holder også klart med Spanien nu synes jeg sgu de har fortjent at komme langt denne gang. Foresten var det en ganske god dommerpræstation i den kamp.

    Spanien burde kunne klare sig bedre når de ikke står over for et hold som ikke spiller med alle mand bag bolden som Grækenland og Rusland gjorde. Desuden skal Portugal frem og skabe kampen så der bliver plads til nogen gode kontra muligheder.

  13. Nu bliver det spændende næste uge med Portugal-Spanien.

    For Portugal skal ud og vinde den kamp, tror ihvertfald den bliver spændende og god for tror ikke nogen af holdene vil pakke sig ned.

    Den sidste kamp i gruppen mellem Grækenland og Rusland tror jeg der kan være gode penge i at hente et kryds hjem på. Grækenland mangler nogen spillere på grund af karentæne og desuden er de næsten sikkert videre. Dette sammenholdt med at de ikke har de store offensive kræfter til at skabe kampen gør at jeg tror kampen vil ende som en lang ørkenvandring uden der vil ske det store.

    Rusland har ikke en skid og spille for, men tror dog de vil se om de ikke kan komme hjem med skindet på næsen og de vil nok være tilfredse med et X.