Granhof

Medlemmer
  • Posts

    1,050
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Granhof

  1. Jeg er atlet:

    LK.com

    Jeg er Tilskuer:

    POK

    Miss Cali

    Silje

    Flexi (sidder enten på skødet af POK eller Lagoon - er iført kropstattooen "Lone Ruuuules")

    MASS'kinen

    Goldendreams (medmindre arbejdet bringer mig til Helsinki i hvilket tilfælde der så skal heppes på Englebassen )

    Krea

    Bondi - Så kan i lære det. Fuck i bliver træt af det

    GoingBiG

    Feminita

    Lagoon (sidder og langer flexi lussinger, fordi han troede han kunne sidde på skødet i al offentlighed)

    Iver - med earplugs da Bondi er me' -

    JonG - Jæs sir´s - hiver resten af Århus slænget mæ,´ så kan de samtidig få en Københavner tur

    Bambi (Pia)

    Cj

    Anders Holm - Succesen fra sidste år gentages..! superman.gif Denne gang i offseason mode..! 4mewantfood.gif

    MNC smile.gif

    Keler - Need a ride smile.gif

    Thomas M

    Granhof

  2. Granhof nævnte at han havde fået til ordre at sende en lussing videre, den nåede aldrig frem. Måske du skulle slå hårdere næste gang??

    :laugh: Havde sq så travlt med at kigge alle mulige andre steder :blush: at jeg vist ikke nåede at give GiJane et par håndmadder. Til de andres store underholdning :wink:

    Nå michael, skal du ikke snart slippe den spinningdjævel, så du kan begynde at løfte lidt vægte lidt mere regelmæssigt end du plejer.. ALt det spinning gør dig jo ikke modbydelig..

    Og husk jo mere masse, jo højere forbrænding Amen :bowdown:

    Dr patskræv. Du duer kun bag et par trommer, hvor du er gemt væk bag noget langt hår :tongue::strat:

  3. GOd stil der anders :cool: Umiddelbart vil jeg som de andre også sige, at du måske er lidt tidligt ude med din diæt.. Du ligner bestemt ikke en der mangler 24 uger på diæt :crazy: Men som du selv siger, hellere i god tid, end stå og mangle lidt til sidst..

    Evt lidt mere lat, og poseringstræning :4flex: så er du ready to go :superman:

  4. ja det sagde busted ihvertfald til mig, men jeg fik ikke rigtig fat i hvem der vandt hvad :smile:

    Som sagt skal det nok også passe, hvis man ligger deres placeringer sammen :smile: Men de kan dog "kun" have vundet dips, og så den samlede.. Da de var de 2 eneste der stillede op i alle discipliner.. Jeg er sq for tung i røven til 50 reps +++ dips :crazy:

  5. Efter hvad busted sagde til mig, så var der til over 30 reps, der var noget taktik i de 22 reps, og ham og hans ven vandt da også 7500 kr i Bænkpres, dips, og biceps konkurrencen :superman::devil: :4thumbup:

    Han vandt da ikke bænkpres hans ven, det var et eller anden makker (jeg snakkede med efterfølgende).. Og biceps vandt jeg.. Han kan have vundet dip konkurrencen dvs taske med værdier for 2500 kr, og et gavekort på 2500 kr til loaded, for at have været med i alle konkurrencer, da der ikke var andre end ham og busted der var med i alle konkurrencer :wink:

    Ahh ok, sad lige og regnede på det, og skal nok passe, med 2 og 3 pladser at de samlet har nået op på 7500 :smile:

  6. Sune og DM ...Tror jeg ikke du ska regne med, han er banlyst på livsstid ! Ang. hans frirutine øver han sig simpelthen ikke, det er ren improvisering :4thumbup:

    Mht Lagermand havde han lisså meget protan på som de andre, dog havde han ikke påført dreamtan, som så kom på efter forbedømmelserne . Og han bør få stor respekt for, med garanti at have været den eneste i hans klasse der var clean :smile:

    Ok, jeg troede bare at hans sidste chance for at få et procard, lå i hvis han vandt DM.. Men anyway any frirutine, så syntes jeg det er usandsynligt kedeligt at se på, respekt, han er da ultra modbydelig, og det sidder godt på ham.. Men han burde da alligevel være interesseret i at lave et bare lidt anderledes show engang imellem :smile:

    Yep det er da rigtigt, han fik først på efter forbedømmelserne.. Og det stod rimeligt tydeligt at han var den eneste cleane atlet i sin klasse, imponerende at han "tør" stille op mod dem, uden en egentlig chance for at gå hjem med en god placering..

  7. Håber der er nogle som ville smide en masse fede billeder op fra dagen :smile:

    Hvordan stod Sune Larsen ellers..? Var det ikk noget med at det var hans sidste chance for at vinde et stævne hvis han ville videre til det profesionelle BB liv :smile: Wildcard eller hvad det heder :wink:

    Hvad med Peter Lagermand, hvordan stod han og havde han nogen chance mod en som Ahmad Ahmad :superman:

    - L R

    Sune stod super skarp, dog lidt lettere end til copenhagen grandprix.. Der kan man jo så gøre sig lidt tanker om hvorfor :wink: Nok mest fordi hans chance for et procard ligger til DM i år, hvor der er doping test.. Jeg syntes dog at hans frirutine var lidt kedelig, han er åbenbart helt pjattet med most mosculaer, og en eller anden sjov biecps pose, som der blev vist utallige gange, både i frirunden.. Og under posedowns...

    Mht til lagermand, så syntes jeg faktisk ikke det var fair han fik den 3.plads, men fik den helt sikkert pga frirunden, som jo tæller godt i regnskabet.. Han var skam i fin form, men dog ikke specielt meget protan, hvilket måske også gjorde at han ikke så, så godt ud som til DM :smile: Hvor jeg syntes han bestemt viste en bedre form... Men det kan måske også være fordi de atleter han her stilte op imod til loaded, var en noget anden klasse end DM :smile:

  8. GOdt at se du stadig brænder Børsti :devil: Men hva er det for nowt med HST ? :nonono: Dagsform så modbydeligt som muligt, det spiller :superman::crazy::w00t:

    Ville bare lige smide et notits om at jeg stadig er med på linjen fra tid til anden :smile:

  9. men det er tragikomisk at en dobbeltmoralsk kråådtdreng fortæller hvad der kan lade sig gøre og ikke gøre clean... det er simpelthen for morsomt

    Nu kan jeg så på ingen måde se hvad der skulle være galt i at en der eventuelt krudtede den, kan fortælle sin mening om hvad der evt kan lade sig gøre clean.. Han har vel et ligeså godt udgangspunkt som en der ikke krudter den, for at mene hvad der kan lade sig gøre clean, såfremt han ikke har krudtet den fra dag 1 :wink:

    Just my 5 cent..

    Lunau --> Gider ikke spilde tid på at høre dine meninger om mig, det er fair nok at du mener hvad du gør.. Men du behøves da vitterligt ikke ødeligge "mandens" :superman: tråd med dine meninger om mig, hvis du har noget du vil sige til mig, så er du velkommen til at smide mig en PM...

    Og til sidst så er Lungbrush da bestemt ikke den eneste der har gainet 15 kg maa på 3½ år clean.. Når man tager i betragtning drengen er så ung som han er, så hvis han begyndte at give den max gas, og havde de rigtige gener, som tidligere sagt, så tror jeg godt han kan komme op på 100 kg, indenfor 5 år.. Og NEJ cføli ikke ren maaa :wink:

  10. Over 6 kg om året over 5 år ?! nej jeg tror det er en myte at man bare skal træne længe og hårdt nok... der skal andre midler i brug til sådanne mål.

    Det tror jeg nu ikke, nu snakker vi jo heller ikke ren maaa.. Men en fornuftig fordeling...

    :laugh: :4thumbup:

    Stickboy :pumpin: Begynd dog at løfte nogle vægte istedet for at have så ondt i røven....

  11. Det kan da godt lade sig gøre at gå fra 66 kg, til 100 kg på 5 år.. Hvis man får lidt styr på kosten og træner ordentligt + at generne er nogenlunde iorden.. Så syntes jeg bestemt ikke det er urealistisk, men som sagt der er en del parametre der skal styr på før man lige får serveret 34 kg pænt look fordelt jævnt over hele kroppen, uden at blive feeee :smile:

  12. Kæft det var det Leee skidt idaw ProootØFFFF :nissegrin: Den julekawe, mrs piggy havde bagt, røg lige til tops på kawebarometret, den smagte faeme totalt iorden :4mewantfood: :Mrs_Claus:

    Håber du havde en feee aften, med en masse gode gaver, vi ses jo imorgen champ :4flex:

    Btw nasty squat idag :devil: