zikzak

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zikzak

  1. Hmm... Jeg er ret grøn inden for styrketræning/bodybuilding og fatter ikke rigtig noget af det jeg finder om leangains andet end at det er noget med at smide fedt samtidig med at gaine muskler...

    Jeg er på et niveau hvor jeg er begyndt at forstå hvornår og hvordan protein skal intages og virker og vil egentlig helst have styr på min basis viden inden for træning, kost og restitution, før jeg kaster mig over alle de detaljeret finurligheder, men vil da meget gerne høre mere om leangains hvis du eller en anden venlig sjæl ville forklare noget om det i alt sin enkelthed... :smile:

    Har jeg forstået det korekt at det der BCAA er nogle aminosyre?

    Vh. Loth

    Jeg er også ret grøn :smile: - og ja leangains kan virke lidt kompliceret. Men hovedtrækkene er bare, at han benytter sig af faste (IF), hvor han snakker om en metode hvor man faster 16 timer og spiser i løbet af de resterende 8 timer i døgnet. (f.eks spiser ml. kl 12 og 20 - så har man 16 timer til næste måltid igen). Hvis du ikke er synderlig ude på at sænke din fedtprocent, behøver du måske ikke at ligge og rode med det, men tænkte bare, at det ku gi dig en fleksibilitet, hvis du ikke altid gider at spise så tidligt f.eks. Jeg bruger det selv nogengange (faster nogen gange fra brunch til brunch) og jeg synes det er superfedt den fleksibilitet det giver, at man lige får en pause for at koncentrere sig om mad :smile: - og så sker der nogle af de samme ting i kroppen under faste, som der sker under træning. Jeg har haft nogle rigtig gode træninger mens jeg har fastet..

    Her er en lidt hurtig grovkornet intro til hvordan man kan sammenligne faste/træning:

  2. Hey :smile:

    Jeg købte for lidt tid siden nogle pølser i netto der hed "Oxepølsen". De var over alt forventning. Det er åbenbart Boserup der har lavet dem til netto, sammen med nogle frikadeller der hedder "Øko-dellen".

    Er der nogen der har set dem for nyligt i Netto?? (I kbh-området)

    Ringede til Netto, de har dem satdigvæk. Var så i 3 forskellige Nettoer i dag, men no luck...

    Jeg må ha fat i Oxepølsen :superman: :4mewantfood:

  3. Hej :smile:

    Er der nogen der ved hvor man kan købe kød fra køer, der har gået på græs?

    Ved ikke om man i det hele taget kan købe kød fra køer der har fået udelukkende græs? Da det virker som om at de fleste får noget fuldfoder i vinteren, der også består korn f.eks.

    Har bestilt noget hakket oksekød herfra: www.TeamAnnasminde.dk

    (deres køer får om vinteren fuldfoder som blandt andet består af græs, majs, lidt korn og kraftfoder.)

    Men er altså interesseret i at høre om der er nogen der har erfaring med kød fra køer, der primært (eller udelukkende) har fået græs?

    (her er en artikel om fordelene ved kødet, andet end det åbenlyse -at de er ude :smile: )

    http://www.fitnessspotlight.com/2010/04/15/grass-fed-beef-meat/

  4. Hey :smile:

    Jeg købte for lidt tid siden nogle pølser i netto der hed "Oxepølsen". De var over alt forventning. Det er åbenbart Boserup der har lavet dem til netto, sammen med nogle frikadeller der hedder "Øko-dellen".

    Er der nogen der har set dem for nyligt i Netto?? (I kbh-området)

  5. Sikke en debat :laugh:

    Lyder som om at lejrene er langt fra hinanden. Og lyder som om at der er nogen der føler sig truet på deres eget syn på "korrekt" træning.. Og fair nok, vi vil vel alle godt synes at vi ved hvad der er bedst for os, og desuden ikke falde for letkøbte humbug-løsninger.

    Men hvorfor ikke se på de gode ting her?

    Først vil jeg lige sige, at en person som Jørgen Albrechtsen for mig at se ikke bidrager med nogen særlig høj troværdighed, men at skyde teknikken bag ned pga. af ham, synes jeg er for hurtig en løsning.

    Den amerikanske version Body by Science - der siger manden bag Doug McGuff, at det er meget forskelligt hvor lang tid man er om at restituere, i en video nævner han 3-10 eller måske endda 12 dage - så en uge mellen hver træningssituation er et gennemsnit, som individuelt sagtens kunne optimeres.

    Rutinerede folk som ved havd de snakker om nævner for NOGLE øvelser (deadlift) op til 12 dage for fuld ud restitution: http://leangains.blogspot.com/2010/03/10-random-thoughts-on-weight-training.html (se første punkt)

    Hvis kigger på intensiteten fra en af hans træningssessioner, så er de i hvert fald MEGET mere inspirerende end de videoer man kan se fra concept1010 (som er yderst kedelige)

    http://www.youtube.com/watch#!v=cw2RMm_LETc&playnext_from=TL&videos=R0x7NJV1r5g

    Jeg tror ikke den sidste skid er slået mht. den her metode. Hvor meget folk får ud af den, er selvfølgelig stadig op til dem selv, da det efter min mening kræver mere end bare den personlige træner til virkelig at presse sig selv til det yderste..

    Det der irriterer mig mest, er at det er sat op som det mest optimale, og det er det ikke nødvendigvis til alt. Og så irriterer det mig gevaldigt at man SKAL ha en personlig træner. Fair nok til at begynde med, men efter et par gange kunne man vel sagtens lave det med en kammerat, og på den måde få prisen GEVALDIGT ned...............