huleboer

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by huleboer

  1. Kunne godt bruge lidt input fra nogle kloge hoveder.

    Jeg står tidligt op om morgen og kører på job og arbejder ca ½ time fysisk hårdt inden jeg får morgen mad , er det en god ide evt. at snuppe en shake når jeg står op som er ca. 1½ time før jeg spiser morgenmad.

  2. Thai piller eller som de hedder Dbol er ulovlige, da det er et anabolsk steorid, bivirkninger kan værer mange og forskellige fra person til person, det er ikke noget man skal lege med. På dette forum snakker man ikke om AS og det er ikke noget jeg vil anbefale dig at lege med da det bla. er hårdt for din lever og nyrer at indtage Dbol.

  3. Ved sku ikke hvem det er mest pinligt for Skurken som gerne vil vide noget og LaMotta som skriver en masse uden at komme mewd noget fornuftigt.

    Jo der var vist 1 link hvor der stod at AS kunne medfører den skade, men ellers komder intet fornuftigt svar.

    Og så er det faktisk utroligt så meget tid i kan bruge på Bodyhouse.dk og kaste med mudder efter hinanden herinde i stedet for at bruge jeres tid på at fortælle om træning, det er sku snart en børnehave og dem på Bodyhouse.dk er sku mere voksne end i er fortiden, kan sku godt forstå at der er en del af de gamle medlemmer der stopper med at skriver i denne børnehave.

    H

  4. Ville det ikke værer en god ide at du læste Jørgens Storms artikel der hedder Cuts, så du lige kunne blive lidt klar over hvad du har gang i.

    Er selv en gut på 115kg og den artikel har hjulpet mig meget og du kan finde den Her

  5. I Ronnies nyeste film fortæller han at han ikke er betjent mere men kun er det på lavt plan for at kunne beholde sin tilladelse til at værer betjent, men ja i den før omtalte film er han stadig betjent og det ser sjovt ud nåt har er ude og anholde folk som er 1/4 af ham i størrelse.

    Huleboer

  6. Det er godt nok ikke meget du indtager på en dag.

    Du skal også passe på du ikke får for æidt mad for så gir det bagslag og du kan faktisk begynde at tage på fordi kroppen tror der er dårlige tider og så begynder at lager det du spiser som fedt

  7. Ved præstationsfremmende tænker jeg jo nok mere på og du får størrer muskler eller om du bliver mere udholdende og det er der ingen af disse stoffer der gør og flere af dem kan faktisk virke sløvende

  8. Mange af dem bruger stoffer som Clenbuterol, T3, ECA og DNP

    T3 er et stofskiftehormon så ikke bare noget man leger med

    Clenbuterol findes bla. i nogle former for dyremedicin og har været brugt til mennesker med Astma

    DNP er utroligt farligt og ikke noget man skal lege med da det kan hæve ens kropstemp. så meget at man dør af det

    ECA er flere stoffer blandet sammen og virker på sammen måde som Letigen gjorde

    Doping vil jeg nu ikke kalde det ikke selv om det er ulovligt, da ingen af disse produkter hjælper dig til at blive stærker eller hurtiger som doping og AS gør

  9. De såkaldte retningslininer for vægt og bmi kan du ikke altid bruge til noget, da vi ikke alle er bygget ens.

    Jeg har en bmi på 36 som gør mig svært overvægtig men kun en fedtprocent på 16 så jeg er jo ikke svært overvægtig og ifølge det danske forsvars "vægtliste" må jeg veje 72,5 med min højde men jeg ligger sku på 110, det kommer meget an på din kropsbygning.