Suredude

Medlemmer
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Suredude

  1. Prøver at indtage lidt flere kalorier efter streng diæt, men tænkte på om jeg så egentlig godt må spise usunde sager, fx slik og kager så længer jeg bare rammer mit ligevægtsindtag? Får i forvejen rigeligt med proteiner og grønsager (prøver stadig at undgå for mange kulhydrater)...

  2. Hvordan har du fået målt din fedt procent? Jeg synes det lyder lidt spøjst at den skulle være så høj. De fleste fedtprocentmålere er forholdsvis væskefølsomme, måske spiller det ind? Grunden til jeg stiller spørgsmålstegn ved det er, at jeg er 162cm og vejer 54,5 og har en fedtpct på ca 23. Så din burde da være MAX det samme som mig, når du er så meget højere? Eller har andre et bud på dette?

    Jeg har samme "problem" som dig mht fedtfordeling, men det er blevet væsentligt bedre efter et vægttab (skal stadig mere af) og - beklager - styrketræning! Muskler er aktivt forbrændende væv, fedtvæv er inaktivt, så jo mere muskelmasse jo mere forbrænding. Din mave vil heller ikke se så "fed" ud, når du får strammet musklerne i korsettet op, dertil kan jeg anbefale pilates.

    Selvfølgelig får vi tøser også større muskler, men så længe du holder den slanke linie, bliver det bare til pænt formede skuldre, markerede abs osv. Man skal virkelig hive vægte før man bliver stor - så jeg nægter at tro du kommer dertil, hvor du skræmmer fyrene væk! :smile:

    Har lige fået målt fedt procenten igen i dag, og den er på 25,4...Godt nok er vægten også steget med 2kg (kan jo være væske+jeg havde spist) og har fået målt den i fitness-centret, så jeg må virkelig ikke have så mange muskler siden den kan være så høj:)

  3. Jeg synes i hvert fald godt er der kunne komme en del fedt af der! Men altså 3 x styrketræning og kalorie indtag på omkring 2000? Og mht løb, det gør vel ikke nogen skade at jeg løber nogle gange om ugen? Elsker at løbe og vil gerne bibeholde min kondition..

  4. Jeg er ikke hel med her. Har surfet lidt rundt og der er da mange som siger at den sikreste vej til at komme af med fedtet er skiftevis styke og cardio??? Det kan da godt være min vægt er lav, men det er fedtprocenten ikke og det er vel den som man skal gå ud fra....?

  5. Jeg synes bare at det lyder som meget at jeg skal gå fra 1300kcal til 2400? Men der er vel ikke andet for end at prøve:) Ok, er 2-3 gange virkelig nok..? Jeg troede jeg skulle op på i hvert fald 4 gange om ugen for at se resultater...

  6. Hmm, kunne godt være jeg skulle oerveje at melde mig ind i fitness-centret igen...Mit lige indtag ligger på 2100kcal, så jo har måske cuttet lidt mere end de 500. Men hvad vil I så foreslå mig? At fortsætte med fx 1600 kcal om dagen, løbetræne 3 gange om ugen og så fx vægttræning 2 gange ugentligt? Og mht vægttræning, skal jeg bruge det program MOL har lavet, når jeg egemtlig kun ønsker at få strammet maven op?

  7. Har tabt mig ca. 5kg, men ALT fedtet sidder stadig på maven. Det er som om det bare ikke vil væk! Har fået målt min fedtprocent og den ligger på 27,1, hvilket er i den høje ende. Jeg er 175cm høj, så 56kg ligger jo egentlig i nærmere "undervægtig" ifølge BMI, men det kan man så ikke regne med. Jeg er spinkel bygget, men som sagt sidder ALT fedtet på maven (har næsten ingen røv tilbage). Men hvad skal jeg gøre? Spiser dagligt ca. 1300kcal, løbetræner ca. 3 gange om ugen...

  8. Jeg skal lave en rapport vdr. svømning. Altså hvilken seerappel der er, kameraarbejde, tv-kommentare osv...Er der nogen som kan hjælpe, for kan ikke rigtig finde noget på nettet....