User1234

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by User1234

  1. Der findes en mere populær Bill Starr her: http://www.elitefitness.com/forum/weight-training-weight-lifting/bill-starrs-5-x-5-program-variation-per-madcow2-thanx-so-here-k-up-now-375215-2.html#post4497774

    Jo mht. dødløft, så overrasker det også mig, men jeg tror det hænger sammen med at man i det oprindelige program bruger Power Cleans istedet for Bent Over Rows, og den kan åbenbart erstatte dødløft. Det giver også god mening der programmet er lavet til amerikanske fodboldspillere, som skal blive hurtigere, og til det er Power Cleans suveræn.

    Tror jeg vil give mig i kast med det så.

    Vil dog gerne prøve Power Cleans, som ikke er med i programmet. Nogen idé til, om jeg kan prøve dette?

  2. Alt for mange øvelser! Jeg vil mene at du vil gøre bedre fremskridt med et godt fullbody program. Programmer som Mark Rippetoe, Bill Starr eller et af dem her http://fitness-blog.dk/trningsprogram-hvordan-trning-br-opbygges-i-forhold-til-erfaring-1341/ Til dein erfaring er 5 reps nok også mere passende, da du skal sørge for samtidig at få opbygget en god protion styrke.

    Tak for dit svar.

    Har kigget lidt på det her: http://www.bodybuilding.dk/artikler/traeningsprogrammer/billstarrsfundamentprogram.php, som er det, du nævner.

    Træner dog fodbold mandag, onsdag og torsdag samt kamp lørdag/søndag, så kan du eventuelt foreslå en måde, så jeg også kan køre dette program? På dette program er der desuden også kun dødløft en gang om ugen, og er det ikke for lidt?

  3. Hvilke øvelser laver du? De programmer man oftest ser til folk med samme træningserfaring som dig, er et fullbody bygget op om 3-5 sæt af 5 reps. Dermed ikke sagt at det er en tommelfingerregel som du skal følge, men bare en ting jeg godt lige ville nævne.

    Laver disse øvelser: Alt køres á sæt 3 sæt med 8-10 reps.

    Bryst:

    Bænkpres

    Flies

    Skæv bænkpres

    Triceps:

    Dips

    Triceps extension

    Pushdown

    Skuldre:

    Lateral raise

    Upright row

    Shoulder press

    Nakke:

    Shrug

    Ben:

    Squats

    Leg curl

    Leg extension

    Standing calf raise

    Benpres

    Ryg:

    Row

    Pulldown

    Reverse flies

    Hyperextension

    Biceps:

    Curl

    Preacher curl

    Concentracion curl

  4. Hej alle,

    Jeg er en dreng på 16 år, og har siden 1. december været dybt interesseret i krop og sundhed. Jeg vejer ca. 68 kg., og er 188 cm. høj.

    Derfor har jeg trænet relativt seriøst(måske ikke specielt effektivt) i de sidste knap 4 måneder med, hvad jeg forstår er et 2-split-program samtidigt med, at jeg har forsøgt at forbedre min kost.

    Jeg har forsøgt at køre alle større muskelgrupper med ca. 10 reps á tre sæt ved alle øvelser.

    Min træning har konsekvent set således ud hver uge:

    Mandag: Bryst, triceps, skulder, nakke

    Tirsdag: Ben, ryg, biceps, mave

    Torsdag: Bryst, triceps, skulder, nakke

    Fredag: Ben, ryg, biceps, mave

    Desuden træner jeg fodbold hver mandag, onsdag og torsdag samtidigt med, at jeg spiller kamp enten lørdag eller søndag.

    Mit dilemma er derfor, om dette er holdbart i forhold til restitution m.m. Jeg føler tit at jeg til træning er træt i benene, og at mine muskler hurtigt syrer til, og dette er et stort problem til kampene. Samtidigt har jeg læst en del omkring plyometrisk og eksplosivt træning, og dette er noget, jeg gerne vil prøve mig med. Hvad bør jeg tage hensyn til? Specielt kunne jeg godt tænke mig at sprinte hurtigere, så hvordan skal jeg træne for dette?

    Til sidst, kan I så foreslå et eventuelt program(og eventuel kost), jeg kunne prøve for at blive en bedre atlet (m.h.t. også at få bedre fysik i forhold til sport/fodbold), og da jeg samtidigt er ret spinkel kunne jeg godt tænke mig lidt masse, men samtidigt træne noget styrke.

    På forhånd tak