Californiapimp

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Californiapimp

  1. Det Vitargo du nævner har så vidt jeg ved ikke rigtig nogen effekt. Min kammerat og mig valgte for et par år siden at købe et par bøtter hver. Efter 1 1/2 bøtte hver var det ved at hænge os ud af halsen. Det har en utrolig dårlig smag og lugten er hel vild. Det stank faktisk i hele omklædningsrummet når vi drak det og det var bare penge lige ud af vinduet. :thumb_down::thumb_down::thumb_down: Vi opnåede ikke noget ved det men jeg har da hørt fra folk at de mente det havde en effekt. Muligvis en slags placebo effekt. Så der er ikke andet at gøre end at prøve selv. Men jeg mener ikke det er bedre end alm kreatin med druesukker. Det ved man hvad er.

  2. Hvor er det muligt at skaffe sig en god fedttang fra? Her taler jeg ikke om nogle af de digitale eller om alle de billige der er lavet af plastik. Det skal være en rubust en af metal med en skive der måler helt ned til mm. Prisen har ikke den store betydning såfremt det er noget kram.

    Fitnessgruppen og Fitnessbutikken har ikke hvad jeg søger.

    Håber der er nogen der ved hvad jeg taler om :unsure:

    C-pimp

  3. Man kan sagtens få Udo's Choice i pilleform. Desværre skal man æde herre mange af dem for at få det samme som en spsk. fuld flydende. Derved bliver de også dyrere i længden :thumb_down: . Men Matas bestiller dem hjem hvis man ønsker det.

  4. Tak Xiphoideus og Flexeren!

    Rart endelig at få et rigtigt svar. Siden jeg begyndte med at træne har jeg fået af vide at man skulle konditræne først og så styrke bagefter. Det har så hængt ved mig og det har jeg desværre sagt til nogle andre at det var så'n det skulle være. (Har heldigvis været henne og rette min fejl) Men mange tak for videoen med Henning Kristensen.

    C-pimp

  5. Ville lige høre om der er nogen der kender nogle hjemmesider hvor man kan følge med i det kommende WM i fitness i Moskva?!?!? Er der nogle hjemmesider der dækker begivenheden bedst? Gerne danske sider!

    Muligvis også gamle sider fra de foregående :)

    Det skulle vist være en gang i næste uge det foregår.

    C-pimp

  6. Halløj i stuen derude..

    Lige et spørgsmål angående hvornår det er bedst at lægge sin styrketræning hvis man har konditionstræning med.

    Selv mener jeg at man helst skal holde disse træningsformer så langt fra hinanden som overhovedet muligt. (Styrketræning de dage hvor der ikke er kondi) Problemet er, at jeg er stor tilhænger af styrketræning og mener at styrketræning skal gøres efter man har konditrænet for ikke at miste det man lige har opbygget. Snakker jeg så med tilhængere af konditræning, er svaret at jeg skal gøre det lige omvendt. Styrke og så kondi..

    Hvad er egentligt det rigtige og hvorfor. Ønsker derfor kilder der bekræfter de svar jeg muligvis skulle få.

    Ps. Hvis man kører disse slags træningsformer så tæt på hinanden, gælder det vel også om hele tiden at have det rette indtag af proteiner og kulhydrater for det ikke skal gå ud over det ene eller det andet??? <_< (hvad er det rette indtag)?

  7. Davs i hytten og tak for kilderne. Dem vil jeg lige tjekke ud. :)

    Nu har jeg været inde og kigge på MOLs muskeloversigt. Der bliver der også beskrevet at Rectur Abdominis udspringer fra sternum og ribbensbrusken og fæster medialt på pubis. Så nu har jeg fire kilder der siger to forskellige ting. Det kan vel ikke passe at jeg skal finde et hav af kilder og dem jeg finder flest ens svar med, er det rigtige??

    Hvor findes der det helt rigtige svar?

  8. Er der nogen derude på MOL der kan komme med det rigtige svar, eller hvor jeg muligvis kan finde det, angående musklernes udspring og hæfte? Jeg sidder og forsøger at gøre mig lidt klogere på musklerne og sidder med diverse bøger, da jeg finder to forskellige svar angående "rectus abdominis". Et sted er udspringet: brystbenet, ribbensbrusk og hæfter på skambenet. De to andre steder er det lige omvendt. :(

    Er der hjælp at hente og er der nogen der kender nogle gode bøger om anatomi og fysiologi? :bigsmile:

  9. Davs K!

    For at tage på i vægt er det bare med at få dig meldt ind i et træningscenter. For det andet gælder det om hele tiden at spise og gerne til du er ved at blive kvalt i den (for at sige det ligeud) :devil:

    I starten vil det være svært at spise mere end du plejer, men pres dig selv og ta' en mundfuld mere end du plejer - hver dag. Hele tiden vær i overskud af kcal og ikke i underskud. Gerne 500 - 1000 kcal i overskud - hver dag. Aldrig gå sulten rundt og spis en masse hurtige kulhydrater. Det får dit blodsukker til at stige hurtigt og falder meget hurtigt igen, der gør at du hurtigt bliver sulten igen. Så er det bare mere mad.

    Angående weight gainers så er det bare penge lige ud af vinduet. Maxpower beskriver det helt perfekt. Det er bare en sjat protein med en masse kulhydrater :thumb_down:

    Har selv prøvet de forskellige produkter, men det virker sgu bedst med alm mad.

    "You have to eat big to get big"

  10. Når man giver sig til at træne på en swiss-ball, er det vigtigt at man kan aktivere sin "Core". Der findes nogle forskellige metoder: Test 1 - Diaphragmisk(en stor flad muskel i mellemgulvet) vejrtrækning - at trække vejret gennem maven UDEN brystkassen bevæger sig.

    Test 2 - Træk maven ind mod rygsøjlen mens man ligger på ryggen. At man trækker maven ned mod rygsøjlen uden at bruge andre muskler.

    Hvis det er muligt er det bare at komme op på bolden og komme i gang. Det gælder hele tiden om at man har sine mavemuskler spændte.

    Når man først begynder at finde ud af det, så går der ikke længe før man kan stå på bolden. :bigsmile:

    Et par øvelser er at man lægger sig med skulderbladene på bolden, spredte ben, hænder udstrakte og samlet forrest på kroppen. Så kører man ellers fra side til side. Ellers er der hvor du har fødderne på hver side af bolden for at holde balancen og armene som ved en armbøjning. Her skal du så tviste dine ben fra side til side. (Rotere hoften)

    Der er en bunke af øvelser. Fantasien sætter grænser. Men der er et link til at vise nogle flere øvelser.

    Ellers søg under "Core training"

    http://www.ast-ss.dk/Artikler/artikel002.html

  11. Er der nogen der kan hjælpe mig med at lave den optimale kostplan for muskeltilvækst?

    Jeg er igang med BB på 4. år, men har desværre aldrig opnået at komme nær den størrelse jeg ønsker mig. Styrken er der men størrelsen mangler.

    Derfor søger jeg en kostplan eller hjælp til at udarbejde en med gode proteinkilder, kulhydrater( hurtige såvel langsomme) gode fedtkilder og diverse mineraler og vitaminer.

    P.s Jeg træner skiftevis mellem 4-5 gange om ugen.

    På forhånd tak

    C-pimp