ABS

Medlemmer
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ABS

  1. Da jeg står og ska ud at rejse nu her (Gran Canaria) ville jeg høre om man egentlig kan tage proteinpulver med til udlandet? Om tolderne tror det narko eller hva de nu ka tro. ellers må jeg fylde tasken op tun, selvom det sku nok ka fåes derned.

  2. hej,ved godt det har været oppe at vende før. Men nogle der kender har andre steder, hvor man kan købe æggehvider i liter (spande). Har prøvet et par bagere, men de gider ikke sælge mig noget. Metro kan jeg heller ikke handle i...nogel ideer??

  3. Tænkte på hvordan i gør med jeres greb i DL...? Har selv nogle gange problemer med min egen grebs styrke, selvom jeg bruger handsker+reverse grip <_< . Andre gode muligheder/ forslag til at styrke grebet?? Hvad gør i....?

  4. Hej, da jeg over en længere periode kun har dyrket styrketræning/bodybuildng er jeg her de sidste par mdr begyndt på en del løb. Mit spørgsmål er så om det "tærer" for meget på massen at løbe? Har på det sidste løbet en del halvmaraton. Kan godt mærke det på min krop, men indtil videre har det dog været mest positive resultater(tydeligere sixpack, bedre markeringere mm.). Har dog også syrketrænet meget ved siden af, men skal jeg skærer ned på løbet? Kan siges at jeg hverken er kraftig eller tynd, men en mellem ting med en fedt pct på omkring 10-12. Da jeg forholdsvis træner for at blive stor med en lav fedtprocent vil jeg høre om løb gøre mere skade end gavn...evt erfainger??

    Mvh ABS

  5. Ville lige høre om hvor meget betydning det har om man har en trænings makker.

    Jeg har trænet i et halvt års tid uden en trænings makker og på nuværende tidpunkt står min muskelvækst stille og har gjort det et stykke tid... :angry: Kan sagtens presse mig selv, men har svært ved f.eks i bænk at tage den sidste og nok mest givende rep. når der ikke er en til lige at kigge og sætte en finger på vægtstagen. Vil det ikke være klogest at finde en jeg kunne træne med for at kunne hjælpe/presse hinanden, eller skal jeg bare køre videre??

    MVH Anders

  6. hej.

    Startede med at tage det inden og bagefter et måltid for at kroppen skulle lære det at kende+inden og bagefter træning.

    Kørte fasen (loaded) lidt over en uge, hvorefter at jeg bare skiftede til kun at tage det under træning...

    Mvh Anders

  7. Har lige et par spørgsmål ang. cutting.

    Jeg er 16 og vokser stadig i højden, derfor vil jeg ikke stoppe min udvikling ved at få forkert/ikke nok kost.

    Jeg spiser ikke meget usundt, slik,is,chips,cola. Hvis at jeg endelig skal føle mig lidt usund tager jeg en liter kakao, hvilket jo er ok.

    Når at jeg nu indtager protein på de vigtigste tidspunkter, efter træning, om morgnen, og inden sengetidindtager jeg gernerelt næsten kun protein. Men så vil jeg så høre om jeg skal gøre disse protein portioner mindre....? Som sagt vokser jeg stadig og er derfor også bange for ikke at få nok protein...

    Efter træning ryger der normalt en dåse tun/ eller en liter kakao ned.

    Om morgnen er det en stor portion havregryn+ ca en halv liter mælk.

    frokost det som der er på skolen+en masse salat, evt. tun/makrel.

    aftensmad masser af kalkun(andet kød) salat og brød.

    inden sengetid mælk/tun.

    Prøver at variere min kost så godt som muligt, men er svært da jeg på nuværende tidspunkt går på efterskole. Skal jeg cutte ned for proteinen eller er der andet jeg skal ændre....?

    Mvh Anders

  8. Jo, men jeg vil skyde på at den er midt imellem.

    Har udskiftet en del fedt med muskler det sidste halvårs tid, men der er helt sikkert stadig noget ekstra på sidebene.

    Men ville det være usundt for mig at starte på cuting, da jeg ikke er fuldt udviklet? Før har jeg bare haft det sådan at alt som tun,mælk,jugurt,kalkun bare skulle kastes i kæmpe mængder indenbords for at blive så stor som muligt...

  9. Tak for jeres svar...

    Men en ting er sikkert og det er at jeg ikke er på AS... :w00t:

    I forvejen holder en rimelig stram kost da jeg går på efterskole.

    Kan lige uddybe det lidt...

    Morgen: storskål havregryn+en halv til en liter mælk.

    mellem måltid. Gulerødder, evt en halv dåse tun/torskerogn eller makrel. En bolle eller et stk frugt. Nogle gange en liter kakao hvis jeg har travlt.

    Frokost: Der må jeg nøjes med hvad der er på skolen....men er for det meste rimelig sundt, da der er masser af tilbehør som salat. Nogle gange tager jeg også lidt tun som suplement...

    Og drikker ca en halv liter vand.

    mellemmåltid: En bolle/rugbrød gulerødder evt. lidt mælk/kakao/jogurt.

    Aftensmad: kødpålæg, det vil sige lidt brød med masser af kalkunpålæg, lidt frugt og salat+ ca en halv liter mælk.

    Sent mellem måltid inden sengetid. En dåse tun, eller en halv til en hel liter mælk.

    Det eneste jeg bruger som kosttilskud for tiden er kreatin. proteinpulver har jeg skiftet lidt ud med tun for tiden, men regner med at købe en ny bøtte valle snart.

    har desuden ikke haft specielt gode resultater med proteinpulver, men kreatin har derimod forøget min styrke. :bigsmile:

    Med hensyn til min fedtprocent har jeg aldrig fået den målt...men det var nok en god ide :)

    ABS

  10. Hej, ville lige høre om der er nogle som har nogle råd ang. min brystmuskler.

    Jeg har styrketrænet et godt stykke tid ca 1 år og forøger hele tiden min styrke, og mit udseende har også ændret sig væsentligt. Men her på det seneste har jeg lagt mærke til noget negativt ved mine brystmuskler. Jo mere jeg træner jo mere kommer de nærmest til at hænge. jeg mangler simpelthen masse for oven og det får dem til at se ud hænge agtige ud. Måske er det min fedtprocent...men kan det være at mine brystmuskler bare vokser sådan???

    Det er jo klart med til at ødelægge min motivation :( . Fordi alt andet skrider godt frem og ser godt ud også. Nogle råd.....? :unsure: Har kørt skråbænk osv og prøvet andet ligeså.

    Med venlig Hilsen Anders

  11. ja, men jeg kører også kun smalt bænkpres og dips for triceps.

    Tror måske at det bare har været et tegn for overtræning. Har prøvet at hvile meget de seneste dage og det har gjort smerten mindre, hvilket jo nok bare tyder på overtræning.

  12. hej, jeg har nu døjet med smerter i albuen i lidt over en uges tid og det går mig mere og mere på. Smerten er sådan lige i midten og det gør mest ondt når jeg strækker armen og spænder den...... :( er der nogen som har en ide på hvad det kan være. Såvidt jeg husker kom det efter et par dages intensiv træning med ikke helt nok restitution. Kan det evt være en slags betændelse. Håber at få løst problemet snarest muligt så jeg kan komme igang med min træning igen... :devil:

    Mvh anders