Kander

Medlemmer
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kander

  1. Ifølge et program på DR2 der blev sendt for et par måneder siden påpegede bl.a. at parabener bærer en del af skylden for den faldende sædkvalitet. Derudover skulle de være hormonforstyrrende. Jeg så desværre ikke programmet men har fået et fyldigt referat.

    Jeg er personligt begyndt at gå efter produkter, som ikke indeholder disse stoffer. Det er jo nok naivt at tro man helt kan gå uden om de hormonforstyrrende stoffer. Men man kan da forsøge at minimere "forbruget" af dem.

    Der er slet ikke nok fokus på området, som kan blive et stort problem på sigt.

  2. Hejsa..

    Er det forkert at træne et 2-split program for derefter at gå til et fullbody program i løbet af den samme uge. Lad mig give et eksempel. I løbet af en uge har jeg tid til at træne mandag, tirsdag og fredag. Jeg ville så bruge mandag og tirsdag på et 2 split program og fredag på et fullbody program. Mandag og tirsdag kan jeg nå alle muskelgrupper igennem ved et 2 split program, men hvis jeg skulle bruge et 2 split program fredag ville jeg jo ikke nå alle muskelgrupper. Det er så her fullbody programmet kommer ind i billedet.

    Det er en rigtig god løsning hvis du kun har tid til at træne 3 dage i ugen. Er selv lige startet på et program med samme princip. Bare klø på :smile:

  3. Fandt denne artikel ved søgning på "transversus abdominis" på google. Synes det er en god artikel som diskuterer de problemstillinger der allerede er nævnt i denne tråd.

    Er det øvelse som disse du anbefaler at træne Tlunau?

    Jeg har selv problemer med min lænd og er også overbevist om det skyldes et svagt "core". Jeg har også fokuseret på crunches, men jeg skal da åbenbart til at satse på nogle øvelser for transversus abdominis fremover.

  4. Hej, jeg ved ikke om der findes nogle eksperter herinde på dette område, men jeg er ihvertfald IKKE en af dem :nonono::bigsmile:

    Der er en reklame fra Danske Bank som siger "gør det du er bedst til".. Så måske du skulle se dig om efter et andet erhverv hvis højder virkelig skræmmer dig (og nu snakker jeg rigtig fobi, ikke bare "puha, det her er højt, det tør jeg ikke"!)

    Det sagt, så er der i mit hoved kun to måder at gribe det an på:

    1. melde sig til det første og bedste faldskærmsudsprings grundkursus (der løber et af stablen i løbet af april i Roskilde) opg gribe tyren ved hornene :superman:

    2. meget pædagogisk oopbygge sin tolerance, evt i en svømmehal fra nogle vipper

    Jeg ville klart vælge den 1. mulighed. Hvis du ikke kan det, så ville jeg se mig om efter en anden fremtid.

    mvh på-ingen-måder-en-ekspert-i-fobier :innocent:

    3. Kontakt en psykolog :smile:

  5. Efter jeg brækkede min ankel i starten af året har jeg også stået adskillige timer på et vippebræt :xmas:

    Men det bliver "let" i længden.

    Et godt alternativ som kan laves uden remedier er:

    Stil dig på et ben med dit knæ let bøjet og luk så øjnene. Og så står du der så lang tid du nu kan. Det er ret svært synes jeg og dine ledbånd bliver virkelig sat på en prøve. Du kan f.eks. gøre det til en vane at lave øvelsen når du børster tænder :xmas:

    Held og lykke med de løse ankler :nissegrin:

  6. Det var dog også lige før de ikke kunne lockout´es i de sidste sæt. Men med en råbende Christian, (instruktør i DHS), og lidt viljestyrke kom de op!

    Det var ellers god fart på indtil de 2 sidste reps.

    Den råbende instruktør = mig :tongue:

  7. ...

    Hvordan kan det egentlig være, at du spiser så fucked? :blink:

    Det var da en utrolig konstruktiv kommentar. :blink:

    Manden spørger jo netop om råd til at forbedre kosten.

    --------

    Pap-arm:

    Hvis du skal have noget masse på kroppen skal du have noget mere mad indenbords. Prøv om du kan komme op på 5-6 måltider/dag. Og så fylder du på med masser af protein (f.eks. tun, kylling, mælk, proteinpulver osv.), gode kulhydrater (Ris, pasta, havregryn, frugt osv.) og noget sundt fedt (Nødder, mandler, avocado og diverse former af olie).

    Nu kan jeg ikke se ud af dit indlæg om du spiser morgenmad? Hvis du ikke gør -> START MED DET :4whip: Hvis du har svært ved at klemme noget ned om morgenen kan du evt. blende en omgang havregryn, banan, proteinpulver, mælk og hvad du nu ellers kan finde på at putte i.

    Hvis du ikke tager på skal du spise mere. Også selvom du synes du spiser meget. Jeg har selv stået i samme situation som dig, så ved at det kan være svært.

    Held og lykke med projektet.

    Edit: Prøv evt. at læse de 3 pinned tråde i kost-forummet om protein, kulhydrat og fedt. Ang. dit træningsprogram. Prøv at læse Thomas Jagds artikler på Getbig.dk. De giver rigtig god indsigt i, hvordan man bygger et godt program op.

  8. I have killed the ManBearPig!

    Anyway, jeg mente at han hellere skulle lave et 3-split eller et fullbody, han ville træne 2-3 gange om ugen.

    Formulerede det ganske uklart.

    Korrekt at fullbody er et godt valg hvis man vil træne 3 gange om ugen. 2 split kan også gå an. Men et 3split :blink: ?

    I et 3split vil frekvens = 1 (gang) pr. muskel/uge

    I et 2split vil frekvens = 1,5 (gang) pr. muskel/uge - Det må da alt andet lige være bedre end 3split.

  9. Hey

    Jo tak. Det føles også lidt skørt at "smide den væk" igen. Men sådan er gamet jo. Nu ved jeg hvor relativt "nemt" det er, så jeg kan gøre det igen, og jeg gør det igen.

    Min søster og svorger bor i Portland Oregon. Beaverton nærmere bestemt.

    Jeg har været i Lake Oswego btw. Det bliver vidst min 8 eller 9 gang i US. Men det ændre ikke noget, jeg elsker det hver gang.

    Jeg plejer at træne i Bally`s når jeg er der.

    Deres website. http://www.ballyfitness.com/

    Der er 12 centre af deres slags, alene i Portland :4thumbup:

    Jeg kommer naturligvis i det i Beaverton. Der er dog også to der inden for køre afstand.

    Jeg skal lige tage mig sammen og så skal jeg også have lagt lidt af min polstring :smile:

    Jeg er vidst stadig Portland newbee kan jeg høre, men jeg skal helt sikkert derover igen. Oregon er virkelig en flot stat.

    Jeg trænede i Velocity Sports Performance i Tigard midt i mellem Beaverton og Lake Oswego. Men det er jo helt vildt så mange fitness-centre der ligger over det hele :superman:

    Du må have en god tur :smile:

  10. Hey Blackice

    Har lige siddet og surfet lidt i din log. Det er sgu en flot form du er kommet i efter dit cut :smile:

    Jeg faldt også over dit Portland indlæg på forrige side, hvilket jeg finder interessant da jeg selv har familie i Portland, Oregon (Eller det vil sige lige syd for, i Lake Oswego). Hvor i Portland skal du bo? Og hvor plejer du at ligge dine træninger? :smile:

    Gid det var mig der skulle afsted igen :blush:

  11. Har siddet og fulgt med i det her de sidste par dage. Det er godt nok imponerende. :4thumbup:

    Men sytes dog at en del af kvinderne fra østblokken lugter så langt væk af krudt det er til grin (der er sikkert også mange mænd, men de tilfæde her er meget tydelige).

    Specialt hende der blev nummer 2 i -75 klassen og et par til.

    Hun var kun 18 år, men markant større ende de fleste fyre herinde fra, og både skuldre og arme var totalt ude af porpotioner, ja faktisk det hele. Umuligt at bygge sådan en fysik i så tidlig en alder, hvis ikke i det hele taget for en kvinde...

    Nogen der så det?

    Ja jeg så det også. puuuuuha :blink:

    Lige nu viser de 63 kg for kvinder. Jeg har aldrig set en "kvinde" med så få kvindelige/feminine træk som Svetlana Shimpova (er det ikke det "hun" hedder?) Jeg troede seriøst han sagde forkert da han sagde: "nu til hendes 2. forsøg" :crazy:

    Udover det er det jo fedt med så meget vægtløftning :smile: (også på trods af de til tider dårlige signaler og producer-arbejde)

  12. se feks tv programmet her. (Og jeg har ikke engang fjernsyn)

    Iaften kl 22 (-48kg)

    Det er jo netop det jeg har gjort. kl 10.30 står der vægtløftning. De viste tennis.

    Måske var mit første indlæg ikke helt så gennemtænkt. :smile: Jeg skulle måske have spurgt om det bliver vist andre steder?

  13. Jeg havde sat mit ur til at ringe fordi Eurosport havde annonceret VM i vægtløftning - nu kl 10.30. Og så er der fa'me tennis? lidt skuffet er man vel.

    Nogle der ved hvornår jeg så kan forvente vægtløftning?

  14. :devil: Bliver sku lidt pissed når folk skriver sådan noget bs. Jeg har sku trænet ben indtil jeg begyndte på kreatin, det med ikke at træne ben er noget jeg blev rådet til, og som navnet siger er jeg sku ikke den der ved mest om det, altså følger jeg de råd folk giver mig.

    Okay. Men det nok det dårligste råd du nogensinde har fået så :smile: Hvordan lød argumentationen for at du ikke skulle kombinere kreatinkur og bentræning?

    Du kan sagtens træne ben selvom du tager kreatin.