Street

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Street

  1. Jeg tror ikke at du får fat i så mange der bruger nogle af disse stoffer da de fleste tyer til Kreatin og protein herinde, da de er fuldstændig lovlige, fuldstændig veldokumenterede og fuldstændig effektive. Der er også mange bodybuilder der indtager mange andre kosttilskud men det er mere på grund at de skal have en fornuftig ernæringsprofil, plus måske vil rette op på nogle skader.

    Er de roverhovedet andre ting end protein og kreatin der er på markedet der lover større muskler.

  2. Jeg mente ikke at dropset var det samme som forced reps men at hvis man kører til failure i dropset så vil den næste vægt man tager komme til at fungere som forced rep da man lige så godt kunne fortsætte med den samme vægt med hjælp fra makkeren. Derfor kørte jeg ikke til failure

    Sarcoplasmatisk hypertrofi. er det noget der bliver der eller er det ligesom et pump der lægger sig hurtigt igen

  3. Jeg prøvede i går da jeg lavede sidelaterials at lave dropsæt. jeg ved godt at hvis man køre til failure vil de lavere vægte virke som forced reps og det var jeg ikke interesseret i. jeg sørgede istedet for ikke at køre til failure i nogen af sættene

    Mit spørgsmål er bare om det giver bedre masse. mener at have læst noget om at det rekrutere mange muskelfibre.

  4. Clorius skrev

    Maskine-pullover er en vanvittigt undervurderet øvelse. Det er den suverænt bedste øvelse for hypertrofi i dine lats udfra et biomekanisk synspunkt. Det mest mest vanvittige er, at 99,99% af alle dem som træner tror, at det er en brystøvelse - indbefattet de såkaldte indstruktører i diverse centre.

    Biomekanisk optimalt er det vel når man tænker på at pullover er den naturlige bevægelse for lats, men da man ikke kan bruge meget vægt i øvelsen i forhold til visse chinupvariationer er den vel ikke så effektiv som netop chin ups.

    får dine muskler ikke et pattern overload af maskinen

  5. 1 dropsæt x 8, 8, 8 reps med 35 kg, 20 kg, 10 kg

    1 dropsæt x 10, 10, 10 reps med 25 kg, 15 kg, 5 kg

    Når jeg tænker på hvor mange programmer du har givet negativ omtale, er det sgu rimeligt grineren at se den der. :lol: :lol:

    Er det rigtigt at den slags træning giver større glycogenlagre.

    Vil du ikke miste styrke af at gå over til bodybuilding

  6. Nu viser emg målinger vel at der ikke er så stor forskel på belastningen af brystet ved incline og flad pres eller flyes. Jeg tror ikke at brystet vil komme til at hænge.

    Min personlige mening er at skrotte flyes totalt. Den lave vægt du bruger har ikke nær så meget hypertrofipotentiale som bænkpres.

    Desuden er det nok en bedre ide at skifte mellem incline og flad istedet for at køre alt incline.

    Man kan ikke træne for et mere markeret bryst. Det er et spørgsmål om lav fedtprocent og stor muskelmasse.

    God fornøjelse med Dit program Dondon ;)