Fozzy

Medlemmer
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fozzy

  1. Hej König. Det er sjældent jeg er på MOL men her vil jeg lige dukke op og ønske dig og din familie et stort tillykke. :nissecool:

    Det er fedt med 2 unger rimelig tæt på hinanden (det har jeg selv) de får bare så meget glæde af hinanden når de vokser op sammen og kan lege og senere kan de udvikle et godt søskende forhold osv. osv.

    Du må ha det og god jul & godt nytår herfra. PS håber du får den billet til ACDC jeg har selv sikret mig 6 billetter godt nok ikke til plænen men på en tribune øverst midtfor det skal sku nok blive sjovt at sidde der sammen med 5 kammerater og de andre maniacs. Og så er det lige Metallica i juli, sommeren 2009 bliver god :4band: :4drunk:

  2. Oh well. Kan jo lige så godt fortælle det:

    Ups.jpg

    Jamen dog. Tillykke. :bigsmile:

    Og det behøver ikke være Åh abe på anlæget hele tiden (selv om jeg også lige har været afsted til åh abe koncert i valby i silende regen) Mine 2 unger på 3 og 5 er pt. vilde med Metallica´s And Justice for All. De kikker forventningsfulde på hinanden når de ser jeg kommer cd'en i anlæget og siger til mig "nu bliver det hårdt ikke også far". Det er pt. #1 på vores playliste på vej hjem fra børnehave/SFO.

    Vi ses d 13 König

  3. Fodbold derimod? Ser AaB, Aston Villa og Real Madrid. Derudover - who cares. :tongue:

    Aston Villa. En af mine bedste venner er fanatisk Villa fan. Rejser derover og ser kampe, skriver i fan clubbes blad osv. Måske kender du ham. Thorsten er navnet, han arbejder som sportsjournalist på Viasat :smile:

  4. At stå alene til en metal-koncert ka' sgu godt være lidt fesent, men er man en flok løftes stemningen som regel gevaldigt,

    Det kender jeg alt for godt i anden sammenhæng når jeg f.eks. kold tirsdag aften er til ishockey for at supporte Danmarks bedste hold: SønderjydskE :superman: (DM guld 2006) med trøje på og hele svineriet og finder ud af jeg er helt alene :dry: , sker heldigvis ikke så ofte mere :bigsmile:

    Fik kæresten til at tage et billede af mig i dag. Hun mente hun kunne se forskel på mig nu, og så det billede der blev taget i februar måned, så jeg stillede mig op og legede BB'er. :laugh:

    Næste billedupdate bliver når der enten er sixpack, eller februar 2007. :cool:

    Ser sku godt ud könig :4thumbup: . God deff. På mullerne. Mht. til cut or not vil jeg anbefale not.

    Bulk løs ½ års tid :4mewantfood: og cut derefter så er du klar til strand sessonen 2007 :w00t: og så kan vi jo følges :cool: .

    Det er selvfølgelig helt og holdent din beslutning :smile: . Forstår godt dine overvejelser har haft de samme :wink: .

  5. Er selvfølgelig klar til Volbeat!!! Og gerne Hatesphere d. 22.09., med mindre jeg er blevet papa omkring det tidspunkt... Desværre syntes Slayer jo er være aflyst helt til november. Fuck og død! :mad:

    Slayer aflyst :unhappy:. Det var jeg ikke klar over :blush: Nå men så er jeg helt klar til Volbeat

  6. Heavy fuckin' metal update :strat: :4band: :strat::devil::devil::devil:

    Har lige tjekket kalenderen for efterårets koncerter, og indtil videre ser det jo ganske tungt ud. Masser af brutal tråd til Kongen, og nedenfor er listen der skal tordnes igennem. Hvis I selv deltager kan I jo så lege "find Kongen" :tongue:

    Brutto-listen for september, oktober og november:

    9. september: Cryptopsy, Aborted, Vesania - The Rock, KBH

    22. september: Hatesphere + support - The Rock, KBH

    6. - 7. oktober: Aalborg Metal Festival 2006

    18. oktober: Entombed - Loppen, KBH

    28. oktober: Volbeat - Pumpehuset, KBH (*)

    9. november: Iron Maiden - Gigantium, Aalborg

    10. november: Iron Maiden - Valby Hallen, KBH

    12. november: Vader, Bloodthorn - The Rock, KBH

    Aalborg Metal Festival naturligvis med indlagte tonser-ture i Jomfru Ane Gade fredag OG lørdag! Efter Wacken vel nok årets største tilbagevendende metal-begivenhed.

    (*) Er så vidt jeg ved næste tunge MOL-træf i København. Bekræftede gæster er velsagtens Tunen, KongKent + hvem der måtte være friske fra sidste mædl-bash? Sally, Incog, Taninja, LarsB osv. ?? Andre? :devil:

    Sad bare lige og skrev listen ned. Kan se jeg misser Illdisposed d. 7. oktober i København, men det må jeg leve med. AMF er for stort til at misse. :wub::wub:

    Listen hedder med vilje brutto-listen, da jeg kender mig selv godt nok til at kunne finde på at skippe en koncert af ren dovenskab. :tongue:

    Tror jeg er med til Volbeat d. 28. oktober :devil: . Og så var der vist noget Slayer i november :wink:

  7. Mener du Eleiko?

    Nej LEOKO det er et finsk mærke. ELEIKO er et svensk mærke. Se linket til Erik der kan du se dem. :smile:

    man kan vel populært sige at den ene er rolls royce modellen den anden er bently modellen (er ikke lige sikker på stavningen :innocent: )

    Hvordan lykkedes det jer at aflive de 2 originale Leoko stænger?

    Rommel

    Det er 1 stk. ELEIKO stang vi har aflivet. Det er det ene yderste stykke hvor lejet sidder der der smadret (det er simpelthen faldet af). Jeg ved ikke hvordan det er sket nok 20 års slid vil jeg gætte på og så Frank J. og vennerne der banker stangen i gulvet efter en gang dødløft :tongue:

    Dvs. vi har 1 stk. velfungerende ELEIKO tilbage (ca. 20 år gammel) som vi skal deles om til Bænk, Squat, og Død. Derfor argumentere jeg for vi skal have 2 stk nye stænger, og der er gode nyheder i sagen :4thumbup:

    Jeg talte med centerindkøberen i går pr. tlf. i pausen mens jeg varmede op i Squat og han er instillet på at give os noget kram at arbejde med så der er 2 stk. nye ELEIKO eller LEOKO stænger på vej :4thumbup: :bigsmile::wub: Dejligt når det betaler sig at engagere sig i en sag.

  8. Så har jeg snakket med Erik flink fyr og har styr på tingene. :4thumbup:

    jeg har sendt nedenstående mail til mit center så er jeg spændt på om det lykkes at påvirke i positiv retning. :wink:

    Hej

    Efter at have forsket lidt mener jeg.

    Det allerbedste er en stang i en bedre kvalitet feks LEOKO set på f.eks. http://er-equipment.dk/ Det er en rigtig 220 cm. prof. stang med gode lejer som gør at vægten kan rotere frit også under tung belastning. Det kan de billige mærker ikke altid hvorfor man kan risikere at hele stangen roterer under løft i Benbøj/Squat og dødløft hvilket selvsagt er problematisk (stangen kan i værste fald ryge af ryggen / ud af hænderne). Prisen er også en anden omkring de 4000-4500. Låse behøver ikke få med vi kan bruge dem vi har dernede til ELEKO stængerne.

    Hvis vi endelig skal i de billige mærker skal vi over i http://www.fitnessbutikken.dk/category.66.article.239 Altså en 220 cm. stang i sort. Sort er bedre end chrom da håndsved vil få stangen til at glide før ud af hånden på den forcrhomede stang i forhold til den sorte.

    Generelt koster ELEKO mere end LEOKO. Det er grunden til at de fleste køre med LEOKO nu da den er lige så god og billigere.

    Jeg vil anbefale den dyrere stang og hvis prisen er for voldsom hellere en af dem end to af de billige. Det er ikke sådan når man er blevet godt vandt så er det svært at gå fra top udstyr til en lavere kvalitet. Håber det giver mening. :-)

  9. jæs jæs.

    Han siger selv om den, at lejerne ikke er helt så gode dvs skiverne ruller dårligere ift selve stangen sammenlignet med en leoko f.eks. og at da den er forkromet så vil grebet ikke være helt så godt hvis man repper løs i dødløft (men hvem gør det :laugh: ). I bænk og squat og med de kg langt de fleste bruger burde det dog ikke være mærkbart.

    Vi (DTU) står og skal muligvis købe 5 nye, så da jeg spurgte ham om et tilbud på det foreslog han lige at sende os en "på prøve", hvilket jeg jo ikke kunne sige nej til. :laugh:

    Det kalder jeg service.

    Du har måske et link til Erik :innocent:

  10. De har i hvert fald ikke de rigtige mål, da de kun er 180cm lange, hvor en rigtig OL-stang er 220cm. Så de er nok ikke en optimal erstatning, selvom de ser stærke nok ud med en maxvægt på 300kg.

    tak for det :smile:

    Jeg chekker lige længen ud på den tilbageværende Eleko i dag til træning hvis den er 220 cm bliver det den længde jeg vil forsøge at påvirke centerledelsen til at skaffe (de er flinke og lydhøre og har ført en konstruktiv dialog med mig desangående så det skal nok gå) :smile:

  11. Hehe... om det så først bliver til november, så kommer den ud i offentligheden når den engang kommer. Kan være jeg tropper op i bar overkrop til Volbeat koncerten - pisfrysende og åletynd. :laugh:

    Jeg kan se vi har samme målsætning om at få en synlig 6-pac for første gang :innocent: . Kan være vi skal lave en aftale om at flashe 6-pac til Inflames/Slayer d. 19 nov. mao. battle mellem der König & Fozzy :devil:

  12. Jeg har aldrig set en afrikansk vægtløfter, og jeg tror ikke sporten er særlig udbredt dernede.

    Jeg har set en ordentlig mutherfucker fra nigeria tror jeg. Mener han kom i top 5 ved et VM/OL. Men jeg tror i øvrigt du har ret der er vist ikke lige den mest populære idræt i afrika:

  13. Så er farmand på cyken igen :superman:

    Dog foreløbig reduceret til ca. 5 km tur/retur med unger i trailer på min gamle havelåge/trailer da min cykel blev totalskadet (Ny cykkel er bestilt kommer i næste uge :4thumbup: )

    Jeg tager tog og bus resten af vejen til arbejde.

    Det går efter omstændighederne fint. Såret mærker jeg ikke noget til mere og jeg kan trække været frit (det gør dog stadig nas når jeg nyser :rudolph: )

    Glæder mig til at komme rigtigt i gang om 1-2 uger (og forhåbentligt også med vægttræningen til februar-marts)

    god :newyear:

  14. FUCK POST DANMARK :mad:

    Ja grunden til dette sure opstød er at jeg er blevet påkørt og fået smadret cykkel, tøj og brækket et ribben :devil:

    Det skete tirsdag morgen (d. 15 nov.) da jeg var på vej på arbejde i københavsområdet nærmere betegnet af frederiksundsvejen fra måløv mod herlev.

    Jeg afleverede unger (2 stk. 4 år + 1½år :4heart: :wub: ) + cykkelanhænger i ballerup og forsatte solo. Formen er forbedret (har tabt næsten 5 kg der :w00t: ), der er medvind og deligt efterårsvejr og min numse er ikke øm så jeg ligger omkring de 40-42 km/h. og er nærmest lykkelig :bigsmile:

    Posbilen (varebil) kommer foran mig fra højre i et kryds og svinger til højre og kører paralelt med mig ind mod herlev jeg er lidt bagefter ham og alt er endnu godt (chaføren forklarer senere til politiet at han ser mig på det tidspunkt)

    SÅ SKER DET DER IKKE MÅ SKE :nonono::mad:

    Postbilen bremser , blinker og svinger på en gang til højre lige ind foran mig jeg når intet andet end lige at trække lidt til højre og tænke "shit godt børnene ikke er med" før jeg rammer ham med fuld kraft hvorefter undertegnede og cykkel slår en saltemotale over forenden af bilen

    Så ligger jeg der. luten er slået ud af mig og jeg kan ikke trække været dybt pga. det fucking ribben. det er koldt. Chaføren kommer hurtigt ud er chokeret og spørger til om jeg er ok. Det er jeg ikke, vil bare være i fred uden nogen rører ved mig Heldigvis kommer der masser af mennesker til hjælp de ringer efter falck, tager deres jakker af og lægger over mig + til hovedstøtte + hjælper mig i aflåst sideleje og stiller min cykkel af vejen. :thumb:

    Falck + politi kommer. politi afhører til rapport og falck flytter mig over på en båre med halskrave og kører mig på herlev skadestue med kanyle for drop i armen og blodtryksmåler + hjertekarodigram udstyr på brystet. :thumb:

    På skadesuen er der røntgen mm. og jeg bliver sendt hjem med smertestillende en 3 timer efter. Udover ribben har jeg forstuet hånd, skulder + stor rød/blå/sort vædske/blodansamlinger på den ene biceps og lår.

    Så nu går jeg sygemeldt herhjemme på piller og kan dårligt hjælpe til eller lege med ungerne :chicken: . Det er dog fremskridt og jeg regner med at kunne arbejde igen (kontorarbejde) sidst i næste uge. jeg kommer tidligst til at cykle om godt 2 uger. :unhappy:

    Post chaføren får en betinget frakendelse af kørekortet (svarer til 3 klip på en gang) da han har overtrådt sin vigepligt har jeg fået at vide af politiet. Forsikringssag på tøj, cykkel svie og smerte er ved at blive startet op :devil:

  15. En positiv tilbagemelding

    Jeg smører løs med helosan morgen/aften + skifter bukser oftere + har justeret saddel til vandret (var justeret lidt formeget nedad så jeg rutchede ned mod styret) :dry:

    Alle disse tiltag har forbedret siturationen betragteligt. Såret er ikke lægt endnu men der er fremskridt :innocent:

    ja og så er jeg også gået fra 103,5 kg. til 99,5 kg. på 4 uger ( skal ned på 84-85 kg.) så det hele begynder at spille :thumb:

  16. Tak for de gode råd !!!

    Jeg er lige startet med at cykle igen efter en længere pause (ca. 8 måneder)

    Cyklen er ny købt for godt 3 uger siden (billede på mit atvar)

    Jeg kører med cykkelbukser men vasker ikke hver dag.

    Da saddel virker som om den passer ok vil jeg vil starte med at vaske bukser oftere / købe et ekstra par at skifte med + div. creme som i foreslår

    Endnu engang tak for hjælpen :4thumbup:

  17. Jeg cykler 25-30 km 5 dage om ugen. Har nu problemer med et sår i rumpen (mellem pungen og endetarmen hvis i vil ha det i detailer) pga. af saddel gnaver. Det gør ondt de første 5 min. efterfølgende er det til at holde ud. Kroppen danner arvæv nu omkring såret (en lille hård pukkel omkring såret) . Min saddel er en racertype men med ekstra gel. Gode råd modtages.

    Mvh. jens

  18. Ny PR i hele svineriet. :w00t:

    BÆNKPRES - 1 rep:

    - MOLs uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, touch-n'-go, numsen i sædet, fødderne på jorden, krudtfri.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    ---------- 300 kg ----------

    255 kg: /Niels

    ---------- 250 kg ----------

    200 kg: mvp. (106kg)

    ---------- 200 kg ----------

    190 kg: PHE (Peter Eriksen, 100kg)

    175 kg: Thomas J

    170 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    162,5 kg: Bodz (92kg)

    160 kg: Onkel Troels (93kg)

    152,5 kg: Casper T

    150 kg: Roberto Baggio (70kg)

    150 kg: bububaba (88kg)

    150 kg: Big Red Machine (102kg)

    150 kg: Francis (110kg)

    ---------- 150 kg ----------

    145 kg: Søren W (75kg)

    140 kg: JL (85kg)

    140 kg: Foodman (97,5kg)

    140 kg: Dux26

    140 kg: Kreasvin

    140 kg: jsc

    137,5 kg: Canoing (79kg)

    137,5 kg: Blackmoore (107,5kg)

    135 kg: Whocares (83kg)

    130 kg: Luciferase (72kg)

    130 kg: Anyone (93kg)

    130 kg: Stegger (99,5kg)

    125 kg: The bear (71kg)

    125 kg: BaskeT (91kg)

    125 kg: Bellini (106kg)

    125 kg: Baardi bilder

    122,5 kg: JON (72kg)

    122,5 kg: JAR (93kg)

    117,5 kg: Fistandantilus (78kg)

    116 kg: Xjyden

    115 kg: Tomas (77kg)

    115 kg: Los (91kg)

    115 kg: Lille Py (98kg)

    115 kg: Infestedass

    115 kg: Devito

    115kg: KlausJensen(125kg)

    112,5 kg: Tenace (72kg)

    112,5 kg: Beleriand_K

    112,5 kg: Incognito

    110 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    110 kg: Myhlers (82kg)

    110 kg: Hippo

    110 kg: Mass

    110 kg: xax

    110 kg: Blackice

    107,5 kg: grinder

    107,5 kg: c0y0te

    105 kg: ZooLander (78kg)

    105 kg: MaxPower (90kg)

    105 kg: Typen

    102 kg: Eruption (70kg)

    102,5kg: Dines (77kg)

    102,5 kg: Michael Soerensen

    102,5 kg: Rommel

    100 kg: simondj (70kg)

    100 kg: Lucas (75kg)

    100 kg: OBERSTEN (75kg)

    100 kg: GadeDrengen (81kg)

    100 kg: Diddley (94kg)

    100 kg: Power Clauer

    100 kg: Hessel (62 kg)

    ---------- 100 kg ----------

    97,5kg: Hansen 0109 (86,5kg)

    95 kg: Sil (78kg)

    95 kg: Coeus (RJ, 82kg)

    95 kg: The Invincible

    95 kg: Jørgen L

    92,5 kg: Chris27

    92,5 kg: Homer Simpson

    92,5 kg: Gammelfar

    90 kg: Tr0lle

    90 kg: Ripper

    85 kg: Armoured female (80kg)

    85 kg: Fozzy (87kg)

    80 kg: Tolle (73kg)

    80 kg: Watts (75kg)

    80 kg: Alfa Beta

    80 kg: jarvig13

    70 kg: Vikingiron (58kg)

    70 kg: DaDane (96,5kg)

    67,5kg: JohnJohn (64,5kg)

    67,5 kg: HeineN (79kg)

    65 kg: Zonked

    65 kg: Little Mr. Big (61kg)

    60 kg: nightbringer (87kg)

    ---------- 50 kg ----------

    37.5 kg: Hoosier (58kg)

    37,5 kg Litopsi

    SQUAT - 1 rep:

    - MOLs uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, squatsko er tilladt, godkendt dybde (skønsmæssigt), bælte tilladt, krudtfri.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    ---------- 300 kg ----------

    290 kg: /Niels

    250 kg: mvp. (106kg)

    ---------- 250 kg ----------

    230 kg: Big Red Machine (102kg)

    220 kg: Baardi bilder

    210 kg: PHE (Peter Eriksen, 100kg)

    205 kg: bububaba (88kg)

    202,5 kg: Casper T

    200 kg: Thomas J

    ---------- 200 kg ----------

    195 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    185 kg: Dux26

    185 kg: xax

    180 kg: Foodman (97,5kg)

    175 kg: Stegger (96,5kg)

    170 kg: Bellini (106kg)

    165 kg: Francis (110kg)

    160 kg: Søren W (78kg)

    160 kg: BaskeT (89kg)

    160 kg: Onkel Troels (93kg)

    160 kg: Infestedass(93,3)

    157,5 kg: Anyone (95kg)

    150 kg: Sil (78kg)

    150 kg: Whocares

    150 kg: Kreasvin

    150 kg: Mass

    ---------- 150 kg ----------

    145 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    145 kg: JAR (92kg)

    145 kg: jsc

    145 kg: Ripper

    145 kg: Gammelfar

    140 kg: Roberto Baggio (69kg)

    140 kg: Grinder (85kg)

    140 kg: MaxPower (90kg)

    140 kg: Incognito

    140 kg: Rommel

    135 kg: JON (72kg)

    130 kg: The bear (71kg)

    130 kg: Luciferase (72kg)

    135 kg: OBERSTEN (75kg)

    135 kg: Myhlers (82kg)

    130 kg: Watts (75kg)

    130 kg: Tomas (77kg)

    130 kg: Xjyden

    130 kg: JL

    125 kg: Fozzy (87kg)

    125 kg: Los (91kg)

    125 kg: Devito

    120 kg: Tenace (72kg)

    117,5 kg: Fistandantilus (78kg)

    115 kg: GadeDengen (81kg)

    115 kg: Hansen0109 (86,5kg)

    110 kg: HeineN (79kg)

    110 kg: Lille Py (98kg)

    110 kg: Alfa Beta

    110 kg: Jørgen L

    110 kg: The Invincible

    110 kg: Blackice

    110 kg: Typen

    108 kg: Dumb & Dumber (95,2kg)

    107,5 kg: DaDane (95,5kg)

    105,0 kg: c0y0te

    102,5 kg: Michael Soerensen

    100 kg: Dines (77kg)

    100 kg: Coeus (RJ, 82kg)

    100 kg: Chris27(88kg)

    ---------- 100 kg ----------

    95 kg: Beleriand_K

    90 kg: KlausJensen (120kg)

    90 kg: Trolle

    90 kg: Homer Simpson

    80 kg: Little Mr. Big (61kg)

    65 kg: Zonked

    65 Kg: Snoopy (53,5Kg)

    50 kg: Hoosier

    ---------- 50 kg ----------

    DØDLØFT - 1 rep:

    - MOLs uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, magnesium eller stropper er tilladt, bælte tilladt, krudtfri.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    ---------- 300 kg ----------

    272,5 kg: Thomas J

    270 kg: bububaba (88kg)

    270 kg: mvp (106kg)

    265 kg: Casper T

    265 kg: /Niels

    260 kg: PHE (Peter Eriksen, 100kg)

    250 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    ---------- 250 kg ----------

    245 kg: Onkel Troels (93kg)

    240 kg: KlausJensen (125kg)

    235 kg: Baardi bilder

    230 kg: Roberto Baggio (70kg)

    230 kg: Foodman (92kg)

    227,5 kg: xax

    220kg: Infestedass(93,3kg)

    215 kg: Stegger (96,5kg)

    210 kg: Bodz (92kg)

    210 kg: Los (93kg)

    210 kg: jsc

    205 kg: Anyone (93kg)

    205 kg: Dux26

    200 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    200 kg: Luciferase (72kg)

    200 kg: Sil (78kg)

    200 kg: Søren W (78kg)

    200 kg: JAR (92kg)

    200 kg: Kreasvin (93kg)

    200 kg: Mass

    200 kg: Big Red Machine (102kg)

    ---------- 200 kg ----------

    192,5 kg: Blackmoore (107kg)

    190 kg. Canoing (79kg)

    190 kg: Francis (110kg)

    190 kg: grinder

    190 kg: Rommel

    185 kg: Bellini (106kg)

    185 kg: Incognito

    180 kg: The bear (71kg)

    180 kg: Tenace (72kg)

    180 kg: Tomas (77kg)

    180 kg: JL (85kg)

    180 kg: BaskeT (89kg)

    180 kg: Xjyden

    175 kg: Chris27

    175 kg: Typen

    170 kg: Fistandantilus (77kg)

    170 kg: Myhlers (82kg)

    170 kg: Ripper

    160 kg: simondj (71kg)

    160 kg: Watts (75kg)

    160 kg: Whocares

    160 kg: Jørgen L

    160 kg: Beleriand_K

    160 kg: The Invincible

    160 kg: Blackice

    155 kg: MaxPower (90kg)

    155 kg: Diddley (94kg)

    153 kg: GadeDrengen (81kg)

    150 kg: OBERSTEN (75kg)

    150 kg: DaDane (96,5kg)

    150 kg: Lille Py (98kg)

    150 kg: Hippo

    150 kg: c0y0te

    ---------- 150 kg ----------

    147,5 kg: HeineN (79kg)

    147,5 kg: Homer Simpson

    140 kg: Fozzy (87kg)

    135 kg: MadMan (80kg)

    130 kg: Hessel (60kg)

    130 kg: JON (72kg)

    130 kg: Dines (74 kg)

    130 kg: Nightbringer (85,5kg)

    130 kg: Hansen0109 (86,5kg)

    130 kg: Alfa Beta

    130 kg: Power Clauer

    128 kg: Dumb & Dumber (94,5 kg)

    127,5 kg: jarvig13

    125 kg: Gammelfar

    120 kg: Lucas (75kg)

    120 kg: Coeus (RJ, 82kg)

    117,5 kg: JohnJohn (64,5kg)

    100 kg: Zonked

    100 kg: Michael Soerensen

    ---------- 100 kg ----------

    80 kg: Hoosier (58kg)

    80 kg: Litopsi

    70 kg: Snoopy (53,5kg)

    ---------- 50 kg -----------

    --------------------