frk.olsen

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by frk.olsen

  1. Jeg synes, der er en ting i glemmer lidt i jeres diskution om swiss ball'ens effekt på maven. En vigtig ting, som måske vil kunne appellere lidt til alle jer badejern, der kun har den ene ting for øjet - nemlig at opnå en stor muskuløs potensforlængende krop til fremvisning og indfangelse småtøzer på stranden til sommer. :superman:

    Som flere har nævnt i tråden, så træner swiss ball først og fremmest stabilitet. Korsetmusklerne f.eks.. De inderste mavemuskler, som udover at holde os oprejst også sørger for at "suge" maven ind på plads, eller med andre ord, give os en flad mave. Og med flad mave mener jeg ikke six-packen, men de sørger for at holde six-packen inde på plads. Og helt ærligt drenge - I kan sgu have en nok så lækker six-pack, men hvis den sidder så langt ude, at I ligner en gravid i 7 md., så kan det sgu lidt være ligegyldigt :excl:

    Desuden - og det er vel nok så vigtigt, hvis I ender med at småtøzerne med hjem - så gør stærke korsetmuskler jer bedre i sengen!! De gør nemlig at I kan holde længere.....!!

    Så op på bolden drenge inden strandsæsonen sætter ind... :)

  2. :boxers: Boksning er en rigtig god kombination af styrke- og konditionstræning. :4boxing:

    Det er hårdt som bare pokker, men yderst givtigt, så bare klø på og glæd dig til at kravle ud fra salen....og fra sengen de næste par dage. :)

  3. Min træningspartner har lidt problemer med sin ene finger. Blandt andet gør den ondt når hun skal trække i stænger og lign.

    En kammerat mindes, at han engang har set en der trænede med nogen kroglignenden tingester, der sidder fast i hansker eller i stroppe. Krogene sættes rundt om stængerne og aflaster på den måde fingrene.

    Er der nogen der kan nikke genkendende til dette og evt. ved hvor de kan købes??? Eller er vi helt i skoven? :confused3:

  4. Har præsis samme problem, når jeg kører squat. Har sågar oplevet at have snurren i fingrene flere timer efter - ikke særlig rart.

    Kan I forklare mig eller give mig et link til, hvordan jeg skal holde stangen hhv. krydsgreb og vægtløftergreb, som I omtaler?? :confused2:

  5. Ja ja, lad os nu se :bigsmile:

    Desværre kan I måske nå at få et stort forspring her i de to første kampe, for der er jeg på ferie :sun: , så.......

    Men jeg skal nu nok komme efter det......

    Hold jer muntre....:byebye:

  6. Den teori som Lopion refererer til er fra en old gammel bog der hedder "Fit for Life" skrevet af Harvey and Marilyn Diamond. Jeg har også læst den og levet efter den - den gang jeg var ung og naiv!!

    Lopion har ganske ret, man taber sig helt bestemt af at følge Diamonds teorier, men så kan vi jo tage diskutionen om, hvad "at tabe sig" betyder. Er det at få fedtprocenten ned eller at få vægten ned. Med Diamonds teorier taber man sig - i vægt!! For som Sokr@tez skriver så får musklerne sjældent proteiner nok til at arbejde med. Det er bestemt ikke bandlyst at spise hverken kød eller kulhydrater ifølge Diamonds teorier, men de glemmer at fortælle deres læsere det tydeligt nok. Tvært imod skriver de, at det er gift for kroppen, og det fremmer jo ikke ligefrem motivationen til at spise det.

    Der har været en del snak om denne teori gennem årerne og hver gang er teorien blevet gennemhullet totalt. Den holder IKKE. Disse kostvaner er ganske enkelt IKKE sunde for kroppen. Tværtimod!!

    Så kære Lopion tag dine kostvaner op til overvejelse igen - især hvis du vil gå efter større muskelmasse i den nærmeste fremtid.

    :)

  7. Tak for alle jeres svar.

    Bare rolig - jeg styrketræner skam også ved siden af, spiser 5-6 gange om dagen, kaloriefattigt og proteinrigt og fedtforbrændingszoner er slået ihjel for længe side. Men det var lige delen omkring, hvornår det var "smart" at spise - før og efter træning - der var mig en gåde og jeg har ikke kunne finde noget om det nogen steder.

    Men jeg kan se at de fleste af jer deler min opfattelse - spise lidt før, så man har energien til at træne og bagefter lige akurat dække kulhydratdepoterne ind, for at give kroppen lidt at restitutiere med, så man ikke ender med at gå sukkerkold.

    Tak for hjælpen ;)