THE BODY

Banned
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by THE BODY

  1. Hej SimonDJ

    Er det ikke Dolph Lundgren du har på dit avatar, er du osse fan af ham? Hved du om han kommer med nogle nye film snart eller hva? De sidste med ham har været noget lort laver han ikke snart noget ordentligt, gerne noget ala Mord in little Tokyo. B)

  2. Til hr. Quantanamo

    Hvad mener du med 3 reps, det har jeg da ikke skrevet nogle steder. Jeg har valgt 8-10 reps og 10-12 reps til maveøvelserne. Og så har jeg valgt at køre 3 sæt. Jeg kan overhovedet ikke se hvad der skulle være galt i dette.

    Godnat

  3. Kære dadane

    Begge øvelser er kropshævninger. Chinups er en rygøvelse og udføres i bredt greb med hænderen vendt ud fra dig selv. Man trækker sig op til brystet.

    Pullups/armhævninger udføres med smalt greb med hænderne vendt ind mod dig selv her får man trænet sine bicepsmuskler og man trækker sig selv op ad.

    Am I right, or what? B)

  4. Okay folkens så kommer jeg igen med et program. Ja jeg ved godt det er trejde gang men nu kommer jeg med mit færdige som jeg vil træne de næste 8 uger. Er det godt nok eller hva?

    Benpres-3 sæt og 8-10 reps

    Knæ ekstension-3 sæt og 8-10 reps

    Dødsløft-3 sæt 8-10 reps

    Bænkpres-3 sæt 8-10 reps

    Brystpres med håndvægte, skrå bænk-3 sæt og 8-10 reps

    Militærpres 3 sæt 8-10 reps

    Chinups 3 sæt 8-10 reps

    Dips 3 sæt 8-10 reps

    Pullups 3 sæt 8-10 reps

    1Mave 3 sæt 10-12 reps

    2Mave 3 sæt 10-12 reps

    Jeg har ikke valgt en lægøvelse da det jo nok er dækket ind i benpres og knæ-ekstension.

    Jeg er i tvivl om jeg skal sætte dødsløft efter benøvelserne eller om den skal ind efter militærpres, hva synes i?

    Skal jeg sætte pullups ind før eller efter dips?

    Jeg vælger selv 2 maveøvelser :)

    Håber på svar og så skal jeg nok lade være med at plage jer mere da jeg har fået en masse artiker som jeg skal til at læse så jeg kan blive klogere til træning og kost :)

  5. okay jeg ved at det muligvis er en fordel at træne squat og dødsløft. Men je vil altså kun træne dødsløft. Jeg har prøvet at squatte og jeg kan mærke det ikke lige er det bryfer mine knæ sig ikke om da jeg bliver øm. derfor vil jeg hellere bruge benpres og knæ ekstension og kan det ikke være ligeså godt foruden squat?

    og hvorfor er dødsløft under ben øvelser er det ikke mere en rygøvelse?

    `mange tak for svarene drenge men hvad betyder naivt er det undrene

  6. okay folkens nu har jeg lige lavet et program:

    10 min på kondicykel

    mavebøjninger 3*15 mavebøjninger

    rygbøjninger 3*15

    bænkpres 3*15

    chinups 3*15( her hjælper instruktør er det snyd?)

    armhævninger 3*15

    dips 3*15

    10 min i romaskine

    hvad tror i der sker hvis jeg træner sådan, skader det min udvikling eller hva? :confused2:

  7. mange tak for svarene de herre gider heller ikke lytte til instruktørene i forvejen de ligner pindemænd og har ikke den store tiltro til dem i mit center. Netop der for jeg spurgte jer og jeg skal nok læse hst artiklen igen da jeg skimmede mere end at læse.

  8. miltton det er jeg godt klar over at du ved det jeg har ligsom valgt 2 øvelser til hver muskelgruppe, bortset fra barbel culs lige skal væk og så er der kun en maveøvelse og en læg øvelse og en lårøvelse, de forskellige øvelser er rettet mod en bestemt muskelgruppe og ja selvfølgelig går de også ind og rammer andre. tag foreksempel bænkpres der osse går i skulder ;)

    eruption bænkpres smalt geb er rettet mod triceps ;)

  9. jeg vil købe noget proteinpulver men jeg ved alså ikke hvad jeg skal købe, hvaffor noget pulver er lovligt og er det godt og hvordan skal man spise den almindelig mad skal man følge en kostplan?